Έκτακτα Νέα
Αρχική / Slider / Στην Κυψέλη! Διαδήλωση έξω από το σπίτι του Τσίπρα, ενάντια στην παράνομη κεραία της Wind (οδός Βρύαντος) η οποία θα έπρεπε να είχε καταδαφιστεί (φωτογραφίες και βίντεο)

Στην Κυψέλη! Διαδήλωση έξω από το σπίτι του Τσίπρα, ενάντια στην παράνομη κεραία της Wind (οδός Βρύαντος) η οποία θα έπρεπε να είχε καταδαφιστεί (φωτογραφίες και βίντεο)

Παρά τους αγώνες των κατοίκων, τις θεσμικές αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων και παρά την εγγύτητα του σπιτιού του πρωθυπουργού της χώρας, τα συμφέροντα είναι τεράστια και η κεραία συνεχίζει να εκπέμπει κανονικά (λόφος στο κέντρο της Αθήνας με μεγάλη δυνατότητα εμβέλειας της εκπεμπόμενης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας).
Ο Τσίπρας, για ακόμη μια φορά βαποράκι συμφερόντων, δεν ντρέπεται καθόλου που μια τέτοια καραμπινάτη παρανομία και επιβλαβής κατάσταση για τη δημόσια υγεία συμβαίνει κάτω από τη μύτη του, ξεφτυλίζοντας κατ’αυτόν τον τρόπο για ακόμη μια φορά την όποια δημοκρατία και ισονομία έχει απομείνει στην κατεχόμενη χώρα μας.
Μαζί του σε αυτή την εγκληματική κατρακύλα, ο δήμαρχος Καμίνης.
Αξίζει να αναφερθεί ότι σε απόσταση αναπνοής από την κεραία βρίσκεται το γήπεδο της Αλεπότρυπας στο οποίο προπονούνται και αγωνίζονται πολλές ερασιτεχνικές ομάδες τις περιοχής με πάρα πολλά παιδιά και εφήβους.

Την Κυριακή 7 Μαΐου, προγραμματίστηκε και πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση και δυναμική διαδήλωση στην περιοχή η οποία κατέληξε έξω από το σπίτι του Τσίπρα όπου μας περίμεναν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με διμοιρίες των ΜΑΤ.

Τη δράση, που διοργάνωσε η τοπική επιτροπή αγώνα ενάντια στις κεραίες, στήριξε με μαζική παρουσία το Κίνημα Δεν Πληρώνω.

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ!
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ!

 

Δείτε επίσης

Δικαστήρια Λαμίας: Κατέρρευσε ένα ακόμη στημένο κατηγορητήριο του Μπόμπολα για τον αγώνα του Κινήματος Δεν Πληρώνω ενάντια στα διόδια

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ …