Έκτακτα Νέα
Αρχική / Άλλες Δράσεις / Χαμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για τα νέα διόδια. Τα άκουσε για τα καλά ο Σπίρτζης από το Κίνημα Δεν Πληρώνω (βίντεο και φωτογραφίες)

Χαμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για τα νέα διόδια. Τα άκουσε για τα καλά ο Σπίρτζης από το Κίνημα Δεν Πληρώνω (βίντεο και φωτογραφίες)

Δυναμική παρέμβαση πραγματοποίησε το Κίνημα Δεν Πληρώνω, σήμερα Τρίτη, 25-04-17, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής με θέμα τα νέα διόδια σε Κηφισιά, Άγιο Στέφανο και Βαρυμπόμπη, που σχεδιάζεται να τοποθετηθούν μέσα στο 2018, με τις ευλογίες κυβέρνησης και Περιφέρειας Αττικής.

Παρών ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χ. Σπίρτζης, ο οποίος εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων από μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω και παριστάμενους πολίτες, υπεραμύνθηκε με περίσσιο θράσος και κυνισμό το ληστρικό καθεστώς των διοδίων και τα συμφέροντα του καρτέλ των διαπλεκόμενων μεγαλοεργολάβων. Επίσης, δριμεία κριτική δέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος και η περιφερειακή σύμβουλος και κάτοικος Ωρωπού Ι. Στεργίου, οι οποίοι παρουσίασαν δίχως ίχνος ντροπής, ένα απαράδεκτο ψήφισμα, το οποίο επί της ουσίας αποδέχεται την τοποθέτηση των νέων διοδίων στον αστικό ιστό της Αττικής.

Εκ μέρους του Κινήματος Δεν Πληρώνω τοποθετήθηκε ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος (δείτε παρακάτω το βίντεο)

Ο αγώνας μας ενάντια στο ληστρικό καθεστώς των διοδίων, νέων και παλιών, συνεχίζεται και θα κλιμακωθεί μέχρι την τελική νίκη!

Οι δρόμοι ανήκουν στο λαό και όχι στο καρτέλ των μεγαλοκατασκευαστών!

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες

Δείτε επίσης

Δυναμική παρέμβαση αποτροπής ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ΠΡΩΤΗΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ σε συμβολαιογραφείο στη Χαλκίδα

Δυναμική παρέμβαση αποτροπής ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ΠΡΩΤΗΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ στη Χαλκίδα! Την Τετάρτη, 28-02-18, το …