Έκτακτα Νέα
Αρχική / Αρθρογραφία / “Η ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;” άρθρο του Ηλία Παπαδόπουλου στην εφημερίδα “Έξοδος 133”

“Η ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;” άρθρο του Ηλία Παπαδόπουλου στην εφημερίδα “Έξοδος 133”

*Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο 9ο φύλλο της εφημερίδας “Έξοδος 133”

Η ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

του Ηλία Παπαδόπουλου, οικονομολόγου, μέλους της Δ.Ε.Ηλίας Παπαδόπουλος-Κίνημα Δεν Πληρώνω-ΕΜ του «Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο» και του «Κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς»

Τα τελευταία χρόνια οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί περιουσιακών στοιχείων συμπολιτών μας από το Δημόσιο και τις Τράπεζες έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας. Ενδεικτικό είναι ότι μέσα στο 2016 έχουμε την έκδοση περίπου 10.000 κατασχετηρίων καθημερινά για χρέη προς το Δημόσιο, ενώ οι Τράπεζες υπολογίζεται ότι θα επιχειρήσουν να εκποιήσουν πάνω από 5.000 ακίνητα μέσα στο 2016.

Η μνημονιακή φορολεηλασία των μικρομεσαίων και κατώτερων εισοδηματικών στρωμάτων σε συνδυασμό με την εκτίναξη της ανεργίας και την αυξανόμενη ακρίβεια των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, καθιστούν τη μεγάλη πλειοψηφία των νοικοκυριών αντιμέτωπη με το φάσμα της υπερχρέωσης.

Χαρακτηριστική είναι επίσης και η αλλαγή της νομοθεσίας από τη νεομνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την οποία επιδεινώνεται ραγδαία η θέση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών αλλά και του συνόλου των δανειοληπτών έναντι των πιστωτών. Το κουτσούρεμα του νόμου Κατσέλη, η αναθεώρηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και η αναθεώρηση του Κώδικα Δεοντολογίας των Τραπεζών, δημιούργησαν ένα νέο ασφυκτικό πλαίσιο που καθιστά τους δανειολήπτες έρμαια στις ορέξεις των πιστωτών.  Με το νέο νομοθετικό πλαίσιο, χάνεται η αυτόματη προστασία της πρώτης κατοικίας για τα φτωχά λαϊκά στρώματα, μπαίνει επιτακτικά πλέον ο όρος του συνεργάσιμου και πλήρως υποτακτικού στις τράπεζες δανειολήπτη, καταργούνται οι δικονομικές δυνατότητες των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και ανοίγει ο δρόμος για διαδικασίες πλειστηριασμών εξπρές.

Η αλλαγή της νομοθεσίας προς όφελος των πιστωτών ήρθε να κουμπώσει με το ξεπούλημα του χρηματοπιστωτικού συστήματος που έγινε με τη σκανδαλώδη τρίτη ανακεφαλαιοποίηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και με τη δημιουργία νέας δευτερογενούς αγοράς δανείων η οποία άνοιξε το δρόμο για τη μεταβίβαση των κόκκινων και των ενήμερων δανείων όλων των ειδών (στεγαστικά, επιχειρηματικά, αγροτικά, καταναλωτικά) στα κερδοσκοπικά funds. Σαν να μην έφτανε αυτό, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέσυρε και την απαγόρευση πώλησης δανείων με υποθήκη πρώτης κατοικίας αξίας έως και 140.000 στα funds, ευθυγραμμιζόμενη πλήρως με τη γραμμή του διεθνούς κερδοσκοπικού κεφαλαίου και των ευρωπαϊκών τοκογλυφικών θεσμών. Επίσης, άνοιξε τον δρόμο για την πώληση στα funds και των δανείων που έχουν την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, με απώτερο στόχο την είσοδο των funds στο μετοχικό κεφάλαιο των δημοσίων επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας από την πίσω πόρτα.

Όλες αυτές οι παρεμβάσεις σε νομοθετικό επίπεδο είχαν την σφραγίδα της νεομνημονιακής, πλήρως υποταγμένης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία προσχώρησε αμετάκλητα μετά την υπογραφή-συνθηκολόγηση του τρίτου μνημονίου στο στρατόπεδο των πιστωτών και της διεθνούς οικονομικής ολιγαρχίας. Μέσω των νόμων που πέρασαν το τελευταίο διάστημα από το «θέατρο σκιών» της Βουλής, ανοίχθηκαν διάπλατα δύο δρόμοι. Ο ένας αφορά στην εκποίηση της ιδιωτικής περιουσίας των φτωχών και μεσαίων κοινωνικών στρωμάτων με μοχλό το ιδιωτικό χρέος και ο δεύτερος στην εκποίηση της Δημόσιας Περιουσίας με μοχλό το δημόσιο χρέος και το ενισχυμένο ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο έχει ως μοναδικό στόχο το ξεπούλημα και της τελευταίας ρανίδας δημόσιου πλούτου.

Όσα προαναφέραμε αποκτούν ιδιαίτερη σημασία αν αναλογιστούμε ότι πάνω από το 60% του πληθυσμού της χώρας μας βρίσκεται κοντά και κάτω από τα όρια της φτώχειας, κοντά στο 1/3 του πληθυσμού είναι άνεργο και τα ιδιωτικά χρέη νοικοκυριών και επιχειρήσεων προς Τράπεζες, Δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία ξεπερνούν τα 220 δις εκ των οποίων κοντά στα μισά είναι κόκκινα. Την ίδια στιγμή, η μεταβίβαση των κόκκινων και ενήμερων δανείων στους γύπες των αγορών οδηγεί στο «μπάσιμο» τους στην αγορά ακινήτων καθώς και στον πρωτογενή, στον δευτερογενή και στον τριτογενή τομέα της ελληνικής οικονομίας μέσω των στεγαστικών, των αγροτικών, των επιχειρηματικών και των καταναλωτικών δανείων.

Μέσα σε αυτό το εφιαλτικό τοπίο που μας ετοίμασαν όλες ανεξαιρέτως οι μνημονιακές και προμνημονιακές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, ο ελληνικός λαός μόνο ένα χρέος πρέπει να αναγνωρίσει. Αυτό της αντίστασης, της ανυπακοής και του ανένδοτου αγώνα για τη διεκδίκηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων του. Όσον αφορά στη νέα φοροκαταιγίδα και στα κοράκια που παραμονεύουν για να υφαρπάξουν την περιουσία μας, καλούμαστε να απαντήσουμε οργανώνοντας ένα παλλαϊκό κίνημα στάσης πληρωμών και προάσπισης της λαϊκής περιουσίας.

13220086_10154152884814450_1152228084_nΉδη, στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας, κάθε Τετάρτη 4-5μμ, οι πολίτες αγκαλιάζουν τα κατά τόπους κινήματα ματαίωσης των πλειστηριασμών. Η συμμετοχή μας στα κινήματα αυτά έχει ως πρωταρχικό στόχο την υπεράσπιση του θεμελιώδους και συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος στη στέγη. Σε πολλά Ειρηνοδικεία πραγματοποιούμε δράσεις εδώ και δύο χρόνια, σε άλλα αρχίζουμε και τις οργανώνουμε τώρα. Στόχος μας πρέπει να είναι η μαζικοποίηση και εξάπλωση του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς σε όλα τα Ειρηνοδικεία της Ελλάδας. Το κίνημα αυτό βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην αιχμή του λαϊκού κινήματος και μπορεί να αποτελέσει τη θρυαλλίδα για την ανάπτυξη κινημάτων με ευρύτερα και συνολικότερα αιτήματα και πιο ριζοσπαστικό προσανατολισμό.

Καλούμε όλον τον ελληνικό λαό να στρατευτεί μαζί μας στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς, να δυναμώσει τη φωνή μας και να αναχαιτίσουμε όλοι μαζί τη λαίλαπα της αρπαγής της περιουσίας μας από τους τοκογλύφους. Η στέγη αποτελεί το τελευταίο μας καταφύγιο. Δεν θα τους αφήσουμε να μας την αποστερήσουν. Όπλο μας η αλληλεγγύη! Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή περιουσία!

Δείτε επίσης

Επανεκκινούν οι Πλειστηριασμοί την Τετάρτη 29 Νοέμβρη – Ξεκινούν και οι Ηλεκτρονικοί. 63 πλειστηριασμοί συνολικά στην Αττική. Όλοι στον αγώνα υπεράσπισης της λαϊκής περιουσίας!

Μετά από την παράνομη και άκυρη Γενική Συνέλευση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου & …

369 Σχόλια

 1. Great web site you have here.. It’s hard to find excellent writing like yours these days.
  I really appreciate individuals like you!
  Take care!!

 2. I’m really enjoying the design and layout of your site.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here
  and visit more often. Did you hire out a developer to create
  your theme? Great work!

 3. Hey there, I think your website might be having browser compatibility issues.
  When I look at your website in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that,
  terrific blog!

 4. Hi there, I read your blog daily. Your story-telling style is witty, keep
  doing what you’re doing!

 5. Hi, Neat post. There’s a problem along with your web site in web explorer, may check this?
  IE still is the marketplace leader and a good component of other
  people will pass over your magnificent writing because of this problem.

 6. constantly i used to read smaller content that as well
  clear their motive, and that is also happening with this paragraph which I am reading now.

 7. Hi there friends, pleasant post and pleasant urging commented here,
  I am truly enjoying by these.

 8. This post is priceless. Where can I find out more?

 9. It’s remarkable in support of me to have a web page, which is good for my experience.

  thanks admin

 10. May I simply just say what a relief to uncover somebody who actually knows
  what they’re talking about over the internet. You actually know how to bring
  a problem to light and make it important. A lot more people
  really need to read this and understand this side of the story.

  I can’t believe you aren’t more popular because
  you most certainly have the gift.

 11. I really like what you guys are up too. This sort of clever work and exposure!
  Keep up the good works guys I’ve included
  you guys to my personal blogroll.

 12. Please let me know if you’re looking for a author for your weblog.
  You have some really great articles and I feel I would be a good asset.
  If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some content for
  your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an email if interested.

  Kudos!

 13. Hey there this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you
  have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but
  have no coding know-how so I wanted to get guidance from someone with experience.
  Any help would be greatly appreciated!

 14. I know this web site presents quality depending articles or reviews and
  other information, is there any other site which presents
  these stuff in quality?

 15. This article will help the internet visitors for creating new website or even a
  weblog from start to end.

 16. The other day, while I was at work, my cousin stole my apple ipad
  and tested to see if it can survive a forty foot drop, just so she
  can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views.
  I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

 17. Today, I went to the beach front with my kids. I found a
  sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her
  ear and screamed. There was a hermit crab
  inside and it pinched her ear. She never wants to go back!
  LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

 18. Great goods from you, man. I have understand your stuff previous to
  and you’re just too wonderful. I actually like
  what you have acquired here, certainly like what you’re saying and the way in which you say
  it. You make it entertaining and you still take care of to keep it sensible.

  I cant wait to read far more from you. This is actually a terrific website.

 19. I’m really inspired with your writing talents as smartly as
  with the structure in your weblog. Is this a paid topic or did
  you modify it yourself? Anyway stay up the excellent high quality
  writing, it is rare to see a great weblog like this one these days..

 20. I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout
  on your blog. Is this a paid theme or did you customize
  it yourself? Anyway keep up the nice quality writing,
  it’s rare to see a great blog like this one today.

 21. Hi, I believe your website may be having internet browser compatibility issues.
  Whenever I take a look at your blog in Safari, it
  looks fine however, when opening in I.E., it’s got some overlapping issues.
  I simply wanted to give you a quick heads up! Other than that,
  wonderful blog!

 22. Hello are using WordPress for your site platform? I’m new to the
  blog world but I’m trying to get started and set up my
  own. Do you need any coding knowledge to make your own blog?
  Any help would be greatly appreciated!

 23. Asking questions are actually nice thing if you are not understanding anything entirely,
  but this article offers nice understanding even.

 24. Oh my goodness! Awesome article dude! Thank you, However I am going through troubles with your RSS.
  I don’t understand the reason why I am unable to join it.
  Is there anybody else getting identical RSS problems?
  Anybody who knows the solution can you kindly respond?
  Thanx!!

 25. whoah this weblog is great i love studying your posts.
  Keep up the good work! You understand, lots of persons are hunting around for
  this information, you could help them greatly.

 26. Hello, this weekend is fastidious designed for me, because this moment i am reading this wonderful educational article here at my home.

 27. wonderful submit, very informative. I’m wondering why the opposite specialists of this sector do not notice this.
  You should continue your writing. I am confident, you’ve a
  great readers’ base already!

 28. Greetings! Very useful advice in this particular post!
  It’s the little changes which will make the largest changes.
  Thanks for sharing!

 29. Wow that was odd. I just wrote an very long comment but after
  I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr…
  well I’m not writing all that over again. Regardless, just wanted to say superb
  blog!

 30. What’s up, I read your blogs like every week. Your
  story-telling style is witty, keep doing what you’re doing!

 31. Fascinating blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog stand
  out. Please let me know where you got your
  design. Appreciate it

 32. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to mention that I
  have really loved surfing around your blog posts. After all I will
  be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

 33. At this moment I am going away to do my breakfast, when having my breakfast coming
  yet again to read further news.

 34. Hurrah! At last I got a website from where I can really get helpful information concerning my study and knowledge.

 35. What’s up friends, how is the whole thing, and what you would like
  to say concerning this article, in my view its truly remarkable designed for me.

 36. Good day! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay.
  I’m definitely enjoying your blog and look forward
  to new updates.

 37. When some one searches for his vital thing, therefore he/she needs to be
  available that in detail, thus that thing is maintained
  over here.

 38. Hello There. I found your blog using msn. This is a very well written article.
  I will be sure to bookmark it and come back to read more
  of your useful information. Thanks for the post. I will definitely return.

 39. Hi there just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren’t
  loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue.
  I’ve tried it in two different web browsers and
  both show the same outcome.

 40. I am sure this post has touched all the internet viewers,
  its really really good article on building up new
  weblog.

 41. Having read this I thought it was really enlightening. I appreciate you spending
  some time and energy to put this short article together.
  I once again find myself spending a significant amount of time
  both reading and leaving comments. But so what, it was still worth it!

 42. Every weekend i used to visit this site, for the reason that i want enjoyment,
  as this this web page conations in fact good funny information too.

 43. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.
  I do not know who you are but definitely you’re going to a famous
  blogger if you are not already 😉 Cheers!

 44. It’s awesome to pay a visit this web page
  and reading the views of all mates about this piece of writing,
  while I am also zealous of getting know-how.

 45. I always used to study paragraph in news papers but now as I am a user of internet therefore
  from now I am using net for articles or reviews, thanks to web.

 46. I read this paragraph completely regarding the resemblance of most up-to-date and previous technologies,
  it’s amazing article.

 47. I am curious to find out what blog platform you happen to be using?
  I’m having some minor security issues with my latest website and I would like to find something more safeguarded.
  Do you have any suggestions?

 48. Yes! Finally someone writes about key replacement.

 49. Hello! I simply want to offer you a big thumbs up for your great information you’ve got here on this post.
  I will be coming back to your site for more soon.

 50. It’s not my first time to pay a visit this site, i am
  browsing this web page dailly and obtain good facts from here everyday.

 51. Hello there! I just want to give you a big thumbs up for the great info you’ve
  got right here on this post. I will be returning to your website for more soon.

 52. At this moment I am ready to do my breakfast, when having
  my breakfast coming over again to read other news.

 53. Very good blog post. I certainly love this website. Keep it up!

 54. Very descriptive blog, I enjoyed that bit.
  Will there be a part 2?

 55. Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was
  super long) so I guess I’ll just sum it up what
  I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog.

  I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything.
  Do you have any tips for novice blog writers? I’d definitely appreciate it.

 56. hey there and thank you for your information – I have definitely picked up
  anything new from right here. I did however expertise a
  few technical issues using this web site, as I experienced
  to reload the site many times previous to I could
  get it to load correctly. I had been wondering if your web hosting
  is OK? Not that I’m complaining, but slow loading instances
  times will sometimes affect your placement in google and could damage your high-quality score if ads and
  marketing with Adwords. Well I’m adding this RSS to my
  email and can look out for a lot more of your
  respective exciting content. Make sure you update this
  again soon.

 57. Inspiring quest there. What happened after? Take
  care!

 58. Pretty! This has been an incredibly wonderful post.
  Thanks for providing this information.

 59. Hi to every one, the contents present at this site are really remarkable for people experience, well, keep up the good work fellows.

 60. Hey there I am so excited I found your blog, I really found you by error, while I was looking on Askjeeve for something else, Anyhow I am here now and would just like
  to say thanks for a incredible post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have
  time to browse it all at the minute but I have book-marked it and also
  included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a
  great deal more, Please do keep up the great work.

 61. Howdy! Would you mind if I share your blog with my facebook group?
  There’s a lot of folks that I think would really enjoy your content.
  Please let me know. Thank you

 62. When someone writes an article he/she retains the thought of a user in his/her mind that how a user can know it.
  Thus that’s why this post is amazing. Thanks!

 63. What a data of un-ambiguity and preserveness of valuable
  experience on the topic of unpredicted emotions.

 64. Helpful information. Fortunate me I discovered your web site by chance,
  and I’m shocked why this accident didn’t came about earlier!

  I bookmarked it.

 65. Wonderful beat ! I wish to apprentice while you amend your
  website, how could i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal.
  I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided
  bright clear idea

 66. Keep this going please, great job!

 67. Have you ever thought about adding a little bit
  more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and
  all. But think of if you added some great visuals or video clips to give your posts more,
  “pop”! Your content is excellent but with pics and clips, this blog could
  definitely be one of the most beneficial in its niche. Amazing blog!

 68. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject
  matter stylish. nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish
  be delivering the following. unwell unquestionably come
  more formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

 69. You have made some decent points there. I checked on the internet for more
  info about the issue and found most individuals will go along with your views on this web site.

 70. Thanks designed for sharing such a good thought, paragraph is nice, thats why i
  have read it completely

 71. Thank you for every other great post. The place else could
  anybody get that type of information in such a perfect method of writing?
  I have a presentation next week, and I’m on the look for such information.

 72. Pretty! This was a really wonderful post. Thank you for providing
  this info.

 73. Hi! I could have sworn I’ve been to this web site before but after going through many of the articles I realized
  it’s new to me. Anyways, I’m definitely pleased I discovered it and I’ll be book-marking it and checking back often!

 74. I’m now not sure the place you are getting
  your information, however good topic. I must spend some time finding
  out more or figuring out more. Thank you for excellent info I was in search of
  this info for my mission.

 75. Good day I am so happy I found your website, I really found you by accident, while I was researching on Yahoo for something
  else, Nonetheless I am here now and would just
  like to say many thanks for a tremendous post and a all round entertaining blog (I
  also love the theme/design), I don’t have time to browse
  it all at the minute but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please
  do keep up the awesome b.

 76. I’m really loving the theme/design of your website. Do you ever run into any
  browser compatibility problems? A handful of my blog readers have complained about my blog not
  operating correctly in Explorer but looks great in Firefox.
  Do you have any ideas to help fix this problem?

 77. Hi, i feel that i noticed you visited my web site so
  i came to go back the want?.I’m trying to find issues to enhance my web site!I assume its good enough to make use of some of your ideas!!

 78. Link exchange is nothing else however it is just placing the other person’s blog link on your
  page at proper place and other person will also do similar in favor of you.

 79. Every weekend i used to go to see this website, because
  i want enjoyment, for the reason that this this website conations genuinely good funny
  material too.

 80. What’s up colleagues, fastidious piece of writing
  and fastidious urging commented at this place, I am actually enjoying by these.

 81. It is the best time to make some plans for the longer
  term and it is time to be happy. I have learn this publish and if I may I want to recommend you few attention-grabbing things or tips.
  Maybe you can write next articles regarding this article.
  I wish to read even more things approximately it!

 82. I visited many web pages except the audio feature for audio songs current at this web site is in fact marvelous.

 83. Hello! I’m at work browsing your blog from my new iphone 4!
  Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts!
  Keep up the fantastic work!

 84. Hello There. I found your blog using msn. This is a really neatly written article.
  I’ll be sure to bookmark it and come back to read more of
  your useful information. Thank you for the post. I will definitely
  return.

 85. My programmer is trying to convince me to move to
  .net from PHP. I have always disliked the idea because of the
  costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on several websites
  for about a year and am nervous about switching to another platform.
  I have heard great things about blogengine.net. Is there
  a way I can import all my wordpress content into it? Any help would be really appreciated!

 86. What i do not understood is in truth how you’re no longer really a lot more well-favored
  than you may be now. You’re very intelligent. You know thus
  significantly with regards to this matter, made me
  personally imagine it from a lot of numerous angles. Its like
  women and men are not fascinated except it is something to accomplish
  with Woman gaga! Your personal stuffs excellent. Always care for it up!

 87. Howdy, i read your blog occasionally and i own a
  similar one and i was just wondering if you get a lot of spam comments?

  If so how do you protect against it, any plugin or
  anything you can advise? I get so much lately it’s driving
  me crazy so any help is very much appreciated.

 88. Helpful info. Lucky me I discovered your website by chance,
  and I am surprised why this accident didn’t came about earlier!
  I bookmarked it.

 89. I got this website from my friend who told me about this website and now this time I am browsing this
  website and reading very informative articles here.

 90. Excellent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just too fantastic.

  I really like what you have acquired here, certainly like what you are saying and the way in which you say it.

  You make it entertaining and you still take care
  of to keep it wise. I can not wait to read far more from you.
  This is actually a wonderful site.

 91. Hi there i am kavin, its my first time to commenting anyplace, when i read
  this paragraph i thought i could also create comment due to this good piece of writing.

 92. Hello, I think your website might be having browser compatibility
  issues. When I look at your website in Firefox,
  it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, great blog!

 93. Nice blog right here! Additionally your site rather a lot up very fast!
  What host are you the usage of? Can I am getting your affiliate link in your host?
  I wish my site loaded up as quickly as yours
  lol

 94. Appreciating the time and effort you put into your site and
  in depth information you present. It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t
  the same old rehashed information. Wonderful read! I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

 95. Hi there! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are
  you using for this website? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at alternatives for another
  platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a
  good platform.

 96. Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog
  loading? I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog.
  Any responses would be greatly appreciated.

 97. This is a topic that’s near to my heart… Cheers! Where are your contact details though?

 98. I would like to thank you for the efforts you’ve put in penning this blog.
  I’m hoping to see the same high-grade blog posts from
  you later on as well. In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my own, personal site now 😉

 99. You need to take part in a contest for one of the greatest blogs online.
  I will recommend this blog!

 100. Touche. Solid arguments. Keep up the amazing work.

 101. hello there and thank you to your info – I’ve certainly picked up anything new from proper here. I did however expertise a few technical issues the use of this web site, since I skilled to reload the site a lot of instances previous to I could get it to load properly. I were brooding about in case your web hosting is OK? Now not that I’m complaining, however slow loading circumstances occasions will often have an effect on your placement in google and could harm your high quality rating if advertising and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my email and can glance out for much more of your respective intriguing content. Ensure that you update this again soon..

 102. If you wish for to obtain a good deal from this article
  then you have to apply such methods to your won blog.

 103. I’m truly enjoying the design and layout of your website.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to
  come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your
  theme? Great work!

 104. Post writing is also a fun, if you be acquainted
  with afterward you can write if not it is complicated to write.

 105. Greetings! Very useful advice within this post!
  It’s the little changes which will make the most important changes.
  Thanks a lot for sharing!

 106. You could certainly see your skills in the article you
  write. The world hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe.
  All the time follow your heart.

 107. Keep on writing, great job!

 108. You’re so cool! I do not think I’ve read through something
  like this before. So nice to find someone with a few unique thoughts on this subject
  matter. Seriously.. many thanks for starting this up. This site is one thing that is needed on the internet, someone with some originality!

 109. Hello to all, how is everything, I think every one is getting more
  from this website, and your views are fastidious
  in favor of new viewers.

 110. Having read this I thought it was rather enlightening.
  I appreciate you taking the time and effort to put this content together.

  I once again find myself spending a significant amount
  of time both reading and leaving comments. But so what,
  it was still worth it!

 111. Woah! I’m really loving the template/theme of this website.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very hard to get that
  “perfect balance” between usability and visual appearance.
  I must say you have done a awesome job with this. Also, the blog loads very quick for me on Opera.
  Excellent Blog!

 112. You’re so cool! I do not suppose I’ve read through a single thing like that before.
  So nice to discover someone with genuine thoughts on this subject.
  Really.. thanks for starting this up. This site is one thing that is required
  on the web, someone with some originality!

 113. Why people still use to read news papers when in this technological globe everything is accessible on net?

 114. Greetings! Very helpful advice within this post!
  It is the little changes that produce the most significant changes.
  Thanks a lot for sharing!

 115. You’re so cool! I don’t think I have read through something like that before.
  So good to find somebody with a few genuine thoughts on this subject.
  Seriously.. thank you for starting this up. This website is one thing
  that’s needed on the web, someone with a little originality!

 116. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added”
  checkbox and now each time a comment is added I get three e-mails with the same comment.
  Is there any way you can remove me from that service?
  Thanks!

 117. Highly energetic post, I enjoyed that a lot. Will there be a part 2?

 118. I go to see everyday some websites and blogs to read articles or reviews, except this web site provides quality based content.

 119. Hello, I want to subscribe for this blog to get hottest updates,
  therefore where can i do it please help out.

 120. I’ve been surfing on-line more than 3 hours nowadays, yet I never found any
  attention-grabbing article like yours. It’s lovely price enough for
  me. In my opinion, if all site owners and bloggers made
  good content as you did, the net can be a lot more useful than ever before.

 121. Wow, this piece of writing is nice, my sister is analyzing these kinds of things, therefore I am going
  to convey her.

 122. Thanks for the marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you will be a great author.
  I will make sure to bookmark your blog and may come
  back later on. I want to encourage yourself to continue your great job, have a nice day!

 123. Why visitors still use to read news papers when in this technological globe the whole thing is available on net?

 124. These are actually impressive ideas in on the topic of blogging.

  You have touched some pleasant factors here. Any way keep
  up wrinting.

 125. I’m curious to find out what blog platform you are using?
  I’m having some small security issues with my latest blog and
  I’d like to find something more secure. Do you have any recommendations?

 126. I used to be able to find good info from your content.

 127. Awesome! Its really remarkable article, I have got much clear idea on the topic of from this article.

 128. Incredible! This blog looks just like my old one!
  It’s on a completely different subject but it has pretty much the same layout and design. Great choice of colors!

 129. I take pleasure in, result in I discovered just
  what I used to be taking a look for. You have ended my 4 day long
  hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

 130. Hello, I would like to subscribe for this website to get hottest updates, so where can i do it
  please assist.

 131. Great blog here! Also your website loads up fast! What host are you
  using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as quickly as yours lol

 132. Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it
  is truly informative. I am gonna watch out
  for brussels. I will appreciate if you continue this
  in future. Numerous people will be benefited from your writing.
  Cheers!

 133. Thanks for another informative blog. Where else could I
  get that type of information written in such an ideal approach?
  I’ve a project that I’m just now operating on, and I have been at the look out for
  such info.

 134. Ahaa, its pleasant dialogue regarding this article here at this blog, I have read
  all that, so now me also commenting here.

 135. It’s going to be ending of mine day, however before end I am reading this
  fantastic post to increase my experience.

 136. I read this paragraph completely regarding the difference of
  hottest and preceding technologies, it’s awesome article.

 137. That is very interesting, You are an overly skilled blogger.
  I’ve joined your rss feed and look forward to in the hunt for extra of your great post.
  Additionally, I have shared your site in my social networks

 138. Its not my first time to pay a visit this site, i am visiting this web site dailly
  and get nice information from here every day.

 139. Nice respond in return of this query with genuine arguments and describing all about
  that.

 140. I know this website presents quality dependent articles or reviews and other data,
  is there any other site which provides such things in quality?

 141. of course like your website but you have to take a look at the spelling on several of your posts.
  A number of them are rife with spelling issues and I find
  it very troublesome to inform the reality however I will surely come again again.

 142. This article provides clear idea designed for the new viewers
  of blogging, that in fact how to do blogging and site-building.

 143. I believe what you said was actually very logical.
  However, think about this, suppose you added a little content?

  I ain’t suggesting your information is not solid., but suppose you
  added a post title to maybe grab folk’s attention? I mean “Η ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, Ο
  ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;” άρθρο του Ηλία Παπαδόπουλου στην εφημερίδα “Έξοδος
  133” – Κίνημα Δεν Πληρώνω is a little
  vanilla. You might peek at Yahoo’s front page and see how they write news headlines to get viewers to open the links.

  You might add a related video or a related picture or two to grab people interested about everything’ve written. Just my opinion, it could make your posts a little bit more interesting.

 144. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d certainly
  donate to this excellent blog! I guess for now
  i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account.
  I look forward to brand new updates and will talk about this site with my
  Facebook group. Talk soon!

 145. I am genuinely grateful to the holder of this web site who has shared
  this wonderful piece of writing at at this place.

 146. At this time I am going to do my breakfast, once having my
  breakfast coming again to read other news.

 147. I’ve been exploring for a little for any high-quality articles or weblog posts
  on this sort of space . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this web site.
  Studying this info So i am satisfied to exhibit that I
  have an incredibly just right uncanny feeling I
  came upon just what I needed. I so much unquestionably will
  make sure to do not forget this site and provides it a glance on a relentless basis.

 148. Thanks in support of sharing such a fastidious thought, paragraph is good,
  thats why i have read it entirely

 149. Asking questions are really good thing if you are not understanding anything completely, however this piece of
  writing presents nice understanding even.

 150. Saved as a favorite, I really like your website!

 151. Wow! Finally I got a weblog from where I know how to genuinely take valuable information concerning my study and
  knowledge.

 152. Hi there! Someone in my Facebook group shared this site with
  us so I came to take a look. I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers!
  Terrific blog and terrific design.

 153. Hi there, yeah this post is in fact fastidious and I have learned lot of things
  from it about blogging. thanks.

 154. Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News.
  Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?

  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Thank you

 155. Today, I went to the beachfront with my children.
  I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the
  shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched
  her ear. She never wants to go back! LoL I
  know this is totally off topic but I had to tell someone!

 156. This article provides clear idea in favor of the new viewers of
  blogging, that truly how to do blogging.

 157. Thanks for sharing such a pleasant thought, piece of writing is good,
  thats why i have read it fully

 158. Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it is really informative.
  I’m going to watch out for brussels. I will be grateful
  if you continue this in future. Lots of people will be benefited from
  your writing. Cheers!

 159. I’m really impressed with your writing skills and also with the layout on your blog.
  Is this a paid theme or did you customize it yourself?
  Anyway keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one today.

 160. We are a group of volunteers and starting a
  new scheme in our community. Your site offered us with valuable information to work on. You have done an impressive
  job and our entire community will be thankful to you.

 161. I know this if off topic but I’m looking
  into starting my own blog and was curious what all is needed
  to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very web savvy so I’m not 100% positive.
  Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Appreciate it

 162. whoah this blog is wonderful i like studying your posts. Keep up the great work!

  You recognize, a lot of individuals are hunting round for
  this information, you could aid them greatly.

 163. Thanks for sharing your thoughts. I truly appreciate
  your efforts and I am waiting for your next write ups
  thanks once again.

 164. I loved as much as you’ll receive carried out right
  here. The sketch is tasteful, your authored material stylish.
  nonetheless, you command get got an nervousness
  over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly very often inside
  case you shield this increase.

 165. Hey there, I think your blog might be having browser compatibility
  issues. When I look at your blog site in Chrome, it looks fine but
  when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, great
  blog!

 166. My brother suggested I may like this web site.
  He used to be entirely right. This submit truly
  made my day. You can not believe simply how so much time I
  had spent for this information! Thank you!

 167. It’s an remarkable paragraph in favor of all the web viewers; they will obtain advantage from
  it I am sure.

 168. I read this post completely on the topic of the comparison of
  most recent and earlier technologies, it’s
  remarkable article.

 169. Does your blog have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to shoot you an email.
  I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great website and I look forward to seeing it develop over time.

 170. Thanks for sharing your thoughts on student education loans.
  Regards

 171. When some one searches for his necessary thing, so
  he/she wants to be available that in detail, so that thing is maintained over here.

 172. Appreciating the persistence you put into your site and in depth information you offer.
  It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the
  same unwanted rehashed material. Fantastic read! I’ve bookmarked your
  site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 173. My brother suggested I might like this website. He was entirely right.

  This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

 174. I’m really enjoying the theme/design of your web site. Do you ever run into any browser compatibility problems?
  A number of my blog visitors have complained about my site
  not operating correctly in Explorer but looks great in Chrome.
  Do you have any suggestions to help fix this problem?

 175. Hi, Neat post. There’s an issue with your web site in internet
  explorer, could test this? IE nonetheless is the market chief and a huge portion of
  folks will leave out your great writing due to this
  problem.

 176. I’ve been browsing online more than three hours today, but I by no means found any fascinating article like yours.
  It’s pretty value enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made good content material as you did, the net will be a lot more helpful than ever
  before.

 177. Can I just say what a relief to uncover somebody who really understands what they’re talking about online.
  You actually realize how to bring a problem to light and make it important.
  A lot more people must look at this and understand this side
  of the story. It’s surprising you aren’t more popular because you
  surely have the gift.

 178. I am really loving the theme/design of your website.
  Do you ever run into any web browser compatibility issues?
  A few of my blog visitors have complained about my site
  not working correctly in Explorer but looks great in Chrome.
  Do you have any tips to help fix this problem?

 179. Wow! In the end I got a webpage from where I can really take useful information concerning my study and knowledge.

 180. Hi there, I found your web site via Google at the same time as looking for
  a similar matter, your website got here up, it appears great.

  I have bookmarked it in my google bookmarks.
  Hello there, just turned into alert to your blog thru
  Google, and located that it’s really informative.
  I’m gonna watch out for brussels. I will be grateful if you happen to proceed this in future.
  Numerous other folks shall be benefited out of your writing.

  Cheers!

 181. Asking questions are actually nice thing if you are not understanding
  something completely, however this post offers pleasant understanding yet.

 182. Hey! Do you know if they make any plugins to safeguard
  against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on.
  Any tips?

 183. At this time it appears like BlogEngine is the preferred blogging platform available
  right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?

 184. I was recommended this web site by my cousin. I’m not sure
  whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty.
  You are amazing! Thanks!

 185. This design is incredible! You most certainly know how to keep a reader entertained.
  Between your wit and your videos, I was almost moved to start
  my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job. I really loved what you had to
  say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 186. Hello would you mind sharing which blog platform you’re using?

  I’m going to start my own blog soon but I’m having a hard time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and
  Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique.
  P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

 187. Nice post. I was checking continuously this blog and I’m impressed!
  Extremely helpful info specially the last part 🙂 I care for such information a
  lot. I was looking for this certain information for a long
  time. Thank you and best of luck.

 188. Thanks for one’s marvelous posting! I seriously enjoyed reading it,
  you will be a great author. I will be sure to bookmark your blog and will come
  back from now on. I want to encourage you to definitely
  continue your great writing, have a nice afternoon!

 189. If some one wishes expert view about running a blog after that i propose him/her to
  go to see this weblog, Keep up the nice work.

 190. I’m not that much of a online reader to be honest
  but your sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to
  come back in the future. All the best

 191. This is very interesting, You’re a very skilled blogger.
  I have joined your feed and look forward to seeking more of your fantastic
  post. Also, I have shared your website in my social
  networks!

 192. Thank you for sharing your info. I really appreciate your efforts
  and I will be waiting for your further write ups thanks once again.

 193. Yes! Finally something about stocks available.

 194. Hi there, I discovered your site by the use of Google at the same time as searching for a related subject,
  your site came up, it appears to be like
  good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

  Hi there, simply was aware of your blog through Google, and found that it is really informative.
  I am gonna be careful for brussels. I will be grateful if you happen to proceed this in future.
  Numerous folks might be benefited out of your
  writing. Cheers!

 195. you are in reality a excellent webmaster. The site loading pace is
  amazing. It sort of feels that you’re doing any unique trick.
  In addition, The contents are masterpiece. you’ve performed a excellent task on this
  matter!

 196. Every weekend i used to visit this site, as i want enjoyment, as this this site conations genuinely fastidious funny material
  too.

 197. Hello! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to check it out.
  I’m definitely loving the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers!

  Terrific blog and terrific style and design.

 198. Very rapidly this site will be famous among all blog users,
  due to it’s nice posts

 199. Hello to all, how is the whole thing, I think every one is getting
  more from this website, and your views are fastidious in favor of new people.

 200. Thanks for sharing your thoughts about smo means social.
  Regards

 201. whoah this blog is magnificent i really like reading your articles.

  Stay up the great work! You already know, a lot of people are searching round for this info, you can help them greatly.

 202. Everything is very open with a precise explanation of the challenges.
  It was really informative. Your site is very helpful.
  Many thanks for sharing!

 203. Everything is very open with a clear clarification of the challenges.
  It was really informative. Your website is very
  helpful. Many thanks for sharing!

 204. Fantastic blog you have here but I was curious if you knew of any forums that
  cover the same topics discussed in this article?
  I’d really like to be a part of community
  where I can get comments from other experienced people that share the same interest.
  If you have any suggestions, please let me know. Kudos!

 205. Great article! We will be linking to this great article on our website.
  Keep up the great writing.

 206. This blog was… how do you say it? Relevant!! Finally I’ve found something that helped me.
  Kudos!

 207. It’s an remarkable article for all the internet users; they will obtain benefit from it I
  am sure.

 208. I’d have to examine with you here. Which is not one thing I usually do! I take pleasure in reading a post that may make folks think. Additionally, thanks for permitting me to comment!

 209. Useful information. Lucky me I discovered your website by accident,
  and I am surprised why this coincidence didn’t happened in advance!
  I bookmarked it.

 210. Hello this is kind of of off topic but I was wondering if blogs
  use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I’m starting a blog soon but have no coding experience
  so I wanted to get guidance from someone with experience.

  Any help would be greatly appreciated!

 211. Thanks for another informative web site. Where else may just I am getting that type of info written in such
  an ideal method? I have a undertaking that I am simply now running on, and I’ve been at the look out for such info.

 212. I all the time emailed this blog post page to all my associates, since if
  like to read it after that my links will too.

 213. What’s up, this weekend is good in support of me,
  because this moment i am reading this wonderful educational post here at my home.

 214. When someone writes an post he/she maintains
  the plan of a user in his/her mind that how a user can be aware of it.
  Thus that’s why this article is perfect. Thanks!

 215. I am no longer positive where you’re getting your information,
  however good topic. I must spend a while studying more or figuring out more.
  Thanks for excellent info I used to be searching for this information for my mission.

 216. I absolutely love your website.. Pleasant colors & theme.
  Did you create this web site yourself? Please reply back as I’m
  attempting to create my very own blog and would love to learn where you got this from or just what
  the theme is called. Thanks!

 217. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems
  as though you relied on the video to make your point.

  You clearly know what youre talking about, why
  waste your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something informative to read?

 218. Hello! I simply want to give you a huge thumbs up for your excellent info you have got
  here on this post. I’ll be coming back to your website for more soon.

 219. Do you have a spam issue on this blog; I also am a blogger,
  and I was curious about your situation; many of us have created some nice practices and we are looking to
  trade techniques with other folks, be sure to shoot me an e-mail if
  interested.

 220. Magnificent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous
  to and you’re just extremely fantastic. I really
  like what you have acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it.
  You make it enjoyable and you still take care of to keep it wise.
  I can’t wait to read far more from you. This is actually
  a great website.

 221. Thanks for a marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you
  could be a great author. I will make sure to bookmark your blog
  and will often come back very soon. I want to encourage that you continue your
  great posts, have a nice morning!

 222. I have been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts
  on this kind of space . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled
  upon this web site. Studying this info So i am satisfied to express
  that I have an incredibly good uncanny feeling I discovered just what I needed.
  I most certainly will make certain to don?t omit this web site and
  give it a look regularly.

 223. You need to be a part of a contest for one of the greatest sites on the web.
  I am going to recommend this blog!

 224. We stumbled over here from a different website
  and thought I should check things out. I like what I see so i am just following you.
  Look forward to going over your web page for a second time.

 225. Attractive section of content. I just stumbled upon your site and
  in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts.
  Anyway I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently
  rapidly.

 226. Thanks for sharing excellent informations. Your website is so cool. I am impressed by the details that you have on this site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found just the info I already searched everywhere and simply could not come across. What a great website.

 227. Spot on with this write-up, I honestly believe this amazing site needs a great deal more attention. I’ll probably be returning to read through
  more, thanks for the information!

 228. Thanks for your personal marvelous posting!
  I seriously enjoyed reading it, you might be a great author.

  I will be sure to bookmark your blog and will eventually come back later in life.
  I want to encourage you continue your great writing, have a
  nice morning!

 229. We stumbled over here coming from a different website and thought I may as well check things out.
  I like what I see so i am just following you. Look forward to looking over
  your web page repeatedly.

 230. Howdy I am so glad I found your webpage, I really found you by error, while I was researching on Google for something else,
  Regardless I am here now and would just like to say thanks for a fantastic post and a
  all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to
  read it all at the minute but I have bookmarked it
  and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be
  back to read a lot more, Please do keep up the excellent b.

 231. I used to be able to find good information from your articles.

 232. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have truly enjoyed browsing your blog posts.
  After all I will be subscribing on your feed and I hope you write once
  more very soon!

 233. I loved as much as you’ll receive carried out right here.
  The sketch is tasteful, your authored subject
  matter stylish. nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish be delivering the following.
  unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same
  nearly a lot often inside case you shield this increase.

 234. This web site truly has all of the information and facts I wanted about this subject and didn’t know who to
  ask.

 235. continuously i used to read smaller articles or reviews that as well clear their motive, and that
  is also happening with this post which I am reading now.

 236. Fantastic site you have here but I was curious if
  you knew of any community forums that cover the same
  topics talked about in this article? I’d really love to be a part of online community where I can get
  opinions from other experienced people that share the same interest.
  If you have any suggestions, please let me know. Thank you!

 237. This design is spectacular! You definitely know how to keep a
  reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to
  start my own blog (well, almost…HaHa!) Great job.
  I really loved what you had to say, and more than that, how
  you presented it. Too cool!

 238. I’m gone to inform my little brother, that he should also go
  to see this blog on regular basis to get updated from
  newest news update.

 239. Excellent web site. Lots of helpful info here.
  I’m sending it to several friends ans additionally sharing
  in delicious. And of course, thank you to
  your effort!

 240. WOW just what I was searching for. Came here by searching for jordan soccer jersey

 241. Actually no matter if someone doesn’t be aware of after that its up to other visitors that they will help, so here
  it occurs.

 242. Hello Dear, are you really visiting this site daily, if so after
  that you will without doubt obtain pleasant knowledge.

 243. Whoa! This blog looks exactly like my old one! It’s on a totally different topic
  but it has pretty much the same layout and design. Wonderful choice of colors!

 244. Keep on working, great job!

 245. It’s awesome to go to see this site and reading the views of all colleagues
  concerning this piece of writing, while I am also
  keen of getting experience.

 246. Hi, I do believe this is an excellent site. I stumbledupon it 😉
  I am going to revisit yet again since i have book marked it.

  Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and
  continue to help others.

 247. Good day! I could have sworn I’ve been to this blog before
  but after browsing through some of the post I realized it’s new to me.
  Anyhow, I’m definitely delighted I found it and I’ll be bookmarking
  and checking back frequently!

 248. This is a topic which is near to my heart… Cheers! Where are your
  contact details though?

 249. Hey! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers?

  My last blog (wordpress) was hacked and I ended
  up losing several weeks of hard work due to no back up.
  Do you have any methods to prevent hackers?

 250. Thanks in favor of sharing such a fastidious opinion, post is good, thats why i have read it
  entirely

 251. Greetings! Very helpful advice in this particular article!

  It’s the little changes that make the most significant changes.
  Thanks a lot for sharing!

 252. I could not refrain from commenting. Very well written!

 253. Good day! I could have sworn I’ve been to this website before
  but after checking through some of the post I realized it’s new to me.
  Nonetheless, I’m definitely delighted I found it and I’ll be
  bookmarking and checking back often!

 254. Hello, constantly i used to check weblog posts here early
  in the daylight, for the reason that i like to learn more and
  more.

 255. Exceptional post however I was wondering if you could write a litte more
  on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit further.
  Kudos!

 256. Appreciate this post. Let me try it out.

 257. Wow, superb blog layout! How long have you been running a blog for?

  you made blogging look easy. The whole look of your site is wonderful,
  as smartly as the content material!

 258. Hi there, just became aware of your blog through Google,
  and found that it’s really informative. I’m gonna watch out for brussels.

  I’ll appreciate if you continue this in future.
  A lot of people will be benefited from your writing.
  Cheers!

 259. Hey very nice blog!

 260. Hi, its nice post concerning media print, we all know media is a impressive source of facts.

 261. Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading?
  I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the
  blog. Any suggestions would be greatly appreciated.

 262. Heya just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading correctly.

  I’m not sure why but I think its a linking issue.
  I’ve tried it in two different browsers and both show the same results.

 263. Thanks for some other excellent article. Where else may just anyone
  get that type of information in such a perfect method
  of writing? I have a presentation subsequent week, and
  I’m at the search for such information.

 264. What’s up, after reading this awesome paragraph i am too happy to share my know-how here with mates.

 265. Hmm it appears like your blog ate my first comment (it was extremely
  long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
  I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything.
  Do you have any helpful hints for beginner blog writers? I’d
  definitely appreciate it.

 266. These are actually enormous ideas in on the topic of blogging.

  You have touched some pleasant things here. Any way keep
  up wrinting.

 267. No matter if some one searches for his necessary thing, thus he/she desires
  to be available that in detail, so that thing is maintained over here.

 268. I’m really loving the theme/design of your blog.
  Do you ever run into any internet browser compatibility problems?
  A couple of my blog readers have complained about
  my website not working correctly in Explorer but looks
  great in Opera. Do you have any ideas to help fix this issue?

 269. Oh my goodness! Amazing article dude! Thanks, However I am having
  troubles with your RSS. I don’t understand the reason why I cannot subscribe
  to it. Is there anybody else getting identical RSS problems?
  Anybody who knows the answer can you kindly respond?
  Thanks!!

 270. Hi there, I enjoy reading all of your article.

  I wanted to write a little comment to support you.

 271. Just want to say your article is as amazing.
  The clearness on your publish is simply nice and that i can assume you’re a professional in this subject.
  Fine together with your permission let me to take hold of your RSS feed to stay up to date
  with drawing close post. Thank you one million and please continue
  the enjoyable work.

 272. I know this website provides quality depending articles and other information, is there any
  other web page which presents such things in quality?

 273. My partner and I stumbled over here by a different web address and thought I may as well
  check things out. I like what I see so i am just following
  you. Look forward to finding out about your web page again.

 274. Great blog you have here but I was wondering if you knew of
  any community forums that cover the same topics talked about
  here? I’d really love to be a part of community where I can get responses from other knowledgeable individuals that
  share the same interest. If you have any suggestions, please let
  me know. Thanks!

 275. I think the admin of this web page is genuinely working hard in support of
  his website, for the reason that here every
  material is quality based data.

 276. We truly appreciate your site post. You will find hundreds of methods we could put it to very good use with minimal effort on time and financial resources. Thank you very much for helping have the post answer many issues we have experienced before now.

 277. Hello there! Quick question that’s totally off topic.
  Do you know how to make your site mobile friendly?
  My web site looks weird when viewing from my iphone.

  I’m trying to find a theme or plugin that might be able to fix this issue.
  If you have any recommendations, please share.

  With thanks!

 278. We stumbled over here different page and thought I may as well check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to checking out your web page yet again.

 279. Pretty! This was a really wonderful article. Thanks for supplying this info.

 280. I really like it when people get together and share opinions.
  Great site, keep it up!

 281. Hello! I just wanted to ask if you ever have any issues with
  hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many
  months of hard work due to no back up. Do you have any methods to stop hackers?

 282. Hello there! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask.

  Would you be interested in trading links or maybe guest writing a
  blog post or vice-versa? My website covers a lot of the same topics
  as yours and I feel we could greatly benefit from each other.
  If you might be interested feel free to shoot me an email.
  I look forward to hearing from you! Terrific blog by the way!

 283. Hello there, I found your blog via Google at the same time
  as searching for a related subject, your site got here
  up, it appears to be like great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

  Hello there, just turned into alert to your weblog thru
  Google, and located that it’s truly informative. I’m gonna
  be careful for brussels. I will be grateful if you continue this in future.
  A lot of other folks can be benefited from your writing.
  Cheers!

 284. Hey there! I could have sworn I’ve been to this website before but after reading through some of the post I
  realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

 285. I’d like to find out more? I’d like to find out more details.

 286. I read this post completely concerning the resemblance of
  newest and preceding technologies, it’s amazing article.

 287. For hottest information you have to pay a visit world-wide-web and on internet I
  found this site as a best web site for newest updates.

 288. I all the time emailed this weblog post page to all my friends, for the reason that if like to read it after that my links will too.

 289. This is a topic that is near to my heart… Cheers!

  Where are your contact details though?

 290. Good blog post. I certainly appreciate this site. Keep it up!

 291. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make
  your point. You definitely know what youre talking about,
  why throw away your intelligence on just posting videos to your weblog when you
  could be giving us something informative to read?

 292. Heya i’m for the first time here. I came across
  this board and I to find It truly helpful &
  it helped me out a lot. I hope to offer something again and aid others like you aided me.

 293. Good information. Lucky me I came across your website by accident
  (stumbleupon). I have saved as a favorite for later!

 294. Hello my loved one! I wish to say that this post is awesome,
  great written and include almost all significant infos. I’d like to see more posts like
  this .

 295. Yes! Finally something about confer heart.

 296. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each
  time a comment is added I get three e-mails with the
  same comment. Is there any way you can remove me from that service?
  Bless you!

 297. Excellent items from you, man. I’ve bear in mind your stuff previous to and you are just too
  great. I really like what you’ve received right here, certainly like what you’re
  stating and the way through which you say it. You are making it enjoyable and you continue to
  care for to keep it sensible. I can’t wait to learn much more
  from you. This is really a terrific website.

 298. Hello there! I could have sworn I’ve been to this blog
  before but after going through many of the posts I realized it’s new
  to me. Anyhow, I’m definitely delighted I found it and I’ll be bookmarking it and checking back
  regularly!

 299. Thank you for the good writeup. It in truth was a entertainment account it.
  Look complicated to more delivered agreeable from you!
  However, how could we communicate?

 300. If some one needs expert view on the topic of running
  a blog afterward i suggest him/her to pay a visit this website, Keep up the pleasant work.

 301. Just want to say your article is as astounding.
  The clearness in your post is just great and i could assume you are an expert on this subject.
  Well with your permission allow me to grab your RSS
  feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a
  million and please carry on the rewarding work.

 302. If you are going for most excellent contents like I do, only go
  to see this website every day as it gives feature contents, thanks

 303. Please let me know if you’re looking for a writer for your weblog.
  You have some really good articles and I think I would be a
  good asset. If you ever want to take some of the
  load off, I’d really like to write some articles for your blog in exchange for a
  link back to mine. Please send me an e-mail if interested.

  Thank you!

 304. What’s up, yes this paragraph is genuinely nice and I have
  learned lot of things from it regarding blogging. thanks.

 305. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and
  wanted to mention that I have truly enjoyed browsing your blog posts.
  After all I will be subscribing on your rss feed and I hope you write again soon!

 306. Hi mates, how is all, and what you want to say on the
  topic of this piece of writing, in my view its actually amazing for me.

 307. Greetings! I’ve been following your website for some time now and
  finally got the courage to go ahead and give you a shout out from New Caney
  Tx! Just wanted to say keep up the good work!

 308. I will immediately grab your rss feed as I can’t to find your e-mail subscription link
  or newsletter service. Do you’ve any? Kindly let me recognise in order that
  I could subscribe. Thanks.

 309. Howdy! Would you mind if I share your blog with my twitter group?

  There’s a lot of folks that I think would really appreciate your content.
  Please let me know. Cheers

 310. Just wish to say your article is as amazing. The clearness to your post
  is just excellent and i can think you are a professional on this subject.
  Well with your permission let me to seize your RSS feed to stay updated with approaching post.
  Thank you one million and please carry on the gratifying work.

 311. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It truly
  useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and aid others like you aided me.

 312. I’ve been browsing online more than 4 hours today, yet I never
  found any interesting article like yours.

  It’s pretty worth enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made good
  content as you did, the web will be a lot more useful
  than ever before.

 313. Incredible! This blog looks just like my old one!
  It’s on a completely different subject but it has pretty much the same layout and design. Wonderful choice
  of colors!

 314. Hello, I want to subscribe for this webpage to take latest updates,
  thus where can i do it please help.

 315. I’m really impressed along with your writing talents and
  also with the format for your weblog. Is that this a paid theme or
  did you modify it yourself? Either way keep up the excellent high
  quality writing, it is uncommon to peer a great weblog like this one these days..

 316. I was able to find good information from your articles.

 317. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make
  your point. You clearly know what youre talking about, why throw away
  your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something
  enlightening to read?

 318. I have fun with, result in I found exactly what I was looking for.

  You have ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day.

  Bye

 319. Thanks for finally talking about >”Η ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;” άρθρο του Ηλία Παπαδόπουλου στην εφημερίδα “Έξοδος 133” – Κίνημα Δεν Πληρώνω <Liked it!

 320. Asking questions are actually good thing if you are not understanding something fully,
  except this piece of writing provides fastidious understanding
  yet.

 321. My brother recommended I might like this blog. He was totally right.
  This post actually made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

 322. I am really loving the theme/design of your website.
  Do you ever run into any web browser compatibility
  problems? A few of my blog visitors have complained
  about my blog not working correctly in Explorer but looks great in Firefox.

  Do you have any solutions to help fix this problem?

 323. I’ve been exploring for a bit for any high quality articles or weblog posts
  in this kind of area . Exploring in Yahoo I finally stumbled
  upon this site. Reading this info So i am glad
  to convey that I have a very good uncanny feeling I discovered exactly what I needed.
  I such a lot without a doubt will make certain to don?t overlook
  this website and provides it a glance on a constant basis.

 324. What’s up i am kavin, its my first occasion to commenting anywhere,
  when i read this post i thought i could also make comment due to this brilliant article.

 325. Simply desire to say your article is as astonishing.

  The clarity in your post is just spectacular and i could
  assume you’re an expert on this subject. Fine with
  your permission let me to grab your RSS feed
  to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the gratifying work.

 326. Thanks for sharing your thoughts about hello. Regards

 327. Howdy! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
  I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any tips?

 328. This post is in fact a nice one it helps new internet viewers, who are wishing for blogging.

 329. Remarkable issues here. I’m very satisfied to look your post.
  Thanks so much and I’m having a look forward to contact you.
  Will you please drop me a mail?

 330. Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it is truly informative.
  I’m going to watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future.

  Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

 331. Simply wish to say your article is as surprising.
  The clearness for your publish is simply spectacular and that i could think
  you’re an expert in this subject. Fine along with your
  permission allow me to clutch your RSS feed to keep up to date with imminent
  post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.

 332. Thanks for sharing such a nice thinking, piece of writing is nice, thats why
  i have read it fully

 333. I am regular visitor, how are you everybody? This article posted at this website is really good.

 334. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something that I think I would never understand.
  It seems too complex and extremely broad for me.
  I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 335. Post writing is also a excitement, if you be acquainted with after
  that you can write otherwise it is difficult to write.

 336. Why users still make use of to read news papers when in this technological globe everything is accessible
  on net?

 337. What i don’t realize is in truth how you are not really a lot more neatly-appreciated than you might be
  now. You’re very intelligent. You know thus
  significantly on the subject of this subject, produced me in my view consider it from numerous various angles.
  Its like women and men don’t seem to be interested until it’s something
  to accomplish with Girl gaga! Your own stuffs outstanding.

  At all times take care of it up!

 338. Hello! I simply wish to offer you a huge thumbs up for the
  excellent info you have here on this post. I am returning to your site for
  more soon.

 339. After I initially left a comment I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now
  each time a comment is added I get 4 emails with the exact same comment.
  Perhaps there is a way you can remove me from that service?

  Kudos!

 340. My brother recommended I might like this web site. He was totally right.

  This post truly made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this
  info! Thanks!

 341. Your style is so unique in comparison to other folks I have read stuff from.

  Many thanks for posting when you’ve got the opportunity, Guess I will just
  book mark this site.

 342. Everything is very open with a precise description of the issues.
  It was definitely informative. Your website is useful.
  Many thanks for sharing!

 343. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it.
  Look advanced to more added agreeable from you! However, how could we communicate?

 344. I am sure this piece of writing has touched all the internet viewers, its really really nice article on building up new web site.

 345. Fabulous, what a website it is! This weblog presents useful data to us, keep it
  up.

 346. There is certainly a lot to learn about this issue.
  I love all of the points you made.

 347. Excellent blog here! Also your web site rather a lot up fast!
  What web host are you the usage of? Can I am getting your associate link on your host?
  I desire my website loaded up as fast as yours lol

 348. I’m not sure why but this website is loading extremely slow for me.
  Is anyone else having this problem or is it a issue on my end?
  I’ll check back later and see if the problem still exists.

 349. My family members all the time say that I am wasting my time here at net, except
  I know I am getting knowledge everyday by reading thes fastidious content.

 350. If you are going for finest contents like myself, simply pay a quick visit this web site every
  day as it gives feature contents, thanks

 351. Hello my loved one! I want to say that this post is awesome,
  nice written and come with almost all vital infos.
  I’d like to look extra posts like this .

 352. Useful info. Fortunate me I discovered your web site accidentally, and I’m surprised why this coincidence did not happened in advance!
  I bookmarked it.

 353. I really love your site.. Pleasant colors & theme. Did you make
  this website yourself? Please reply back as I’m hoping to
  create my own personal site and would like to know where you got this from or exactly what the theme is called.
  Many thanks!

 354. It’s actually a cool and helpful piece of information. I’m glad that
  you simply shared this useful information with us.

  Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

 355. Hello everyone, it’s my first pay a quick visit at this web page, and piece of writing is truly fruitful in favor of me, keep up posting these posts.

 356. That is a really good tip particularly to those new to the blogosphere.
  Short but very precise information… Thank you for sharing this one.
  A must read post!

 357. We’re a group of volunteers and opening a brand
  new scheme in our community. Your website offered us with useful
  info to work on. You’ve performed a formidable task and our whole neighborhood might be
  grateful to you.

 358. If some one desires expert view on the topic of blogging and site-building then i suggest him/her to go to
  see this blog, Keep up the fastidious work.

 359. It’s going to be ending of mine day, except before finish
  I am reading this fantastic piece of writing to increase my know-how.

 360. Wow, this post is fastidious, my younger sister is analyzing such things, so I am
  going to tell her.

 361. I’d have to talk with you here. Which is not something It’s my job to do! I love reading an article that could make people believe. Also, many thanks permitting me to comment!

 362. Frustration is focused on what is currently happening and what has already happened.

 363. I am sure this paragraph has touched all the internet viewers, its really really nice piece of writing on building up new weblog.

 364. You actually make it seem so easy with your presentation but I
  find this topic to be actually something that I think I would never understand.
  It seems too complicated and extremely broad for me. I’m looking
  forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 365. I must thank you for the efforts you have put in penning this blog. I’m hoping to see the same high-grade content by you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has motivated me to get my own, personal website now ;)|

 366. I am actually happy to read this webpage posts which consists of plenty of helpful data, thanks for providing these kinds of information.|

Leave a Reply

Your email address will not be published.