Έκτακτα Νέα
Αρχική / Δελτία Τύπου / Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο μαζί με την Πλεύση Ελευθερίας στην εκστρατεία Γενικής Ανυπακοής

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο μαζί με την Πλεύση Ελευθερίας στην εκστρατεία Γενικής Ανυπακοής

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω ανταποκρινόμενο θετικά στο κάλεσμα της Πλεύσης Ελευθερίας συντάσσεται στην εκστρατεία Γενικής Ανυπακοής, η οποία εγκαινιάστηκε σε ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Σφίγγα στις 6 Φεβρουαρίου 2017. Στην εκδήλωση αυτή προσκλήθηκε, συμμετείχε και τοποθετήθηκε το Κίνημα Δεν Πληρώνω, εκφράζοντας την πρόθεσή του να συνδράμει τα μέγιστα σε αυτή την πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Η πρωτοπόρα αυτή εκστρατεία έχει ως στόχο να αποτελέσει τη θρυαλλίδα που θα αφυπνίσει τη συλλογική συνείδηση του ελληνικού λαού και θα τον επαναφέρει στο δρόμο της αγωνιστικής διεκδίκησης της απελευθέρωσής του από τα δεσμά των μνημονίων και της επιτροπείας.

Η πολύτιμη πολιτική, αγωνιστική και κινηματική παρακαταθήκη του Κινήματος Δεν Πληρώνω και της Πλεύσης Ελευθερίας, αποτελεί μία συμπαγή βάση πάνω στην οποία θα οικοδομηθεί η συνεργασία στα πλαίσια αυτού του πολύ σημαντικού και κρίσιμου εγχειρήματος. Η συλλογική ανυπακοή του ελληνικού λαού στις επιταγές των κατακτητών και των ντόπιων δεκανικιών τους είναι αναγκαία και αποτελεί κορυφαία πράξη πολιτικής αντίστασης που μπορεί να επιφέρει την άμεση και αμετάκλητη ανατροπή του σάπιου μνημονιακού καθεστώτος.

Αντίσταση, Αγώνας, Ανυπακοή μέχρι την τελική νίκη!

25-02-2017

Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο

Δείτε επίσης

Έτσι απαντάμε στη ΔΕΗ αν δεν μας κάνει διακανονισμό ή μας έχει στείλει Εξώδικο. Κατεβάστε την επιστολή απάντησης

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιάιο Μέτωπο στα πλαίσια της πολυετούς δράσης του για να μη μείνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published.