Έκτακτα Νέα
Αρχική / Featured / Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στη μεγάλη συγκέντρωση στη Μεγαλόπολη ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ (video και φωτογραφίες)

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στη μεγάλη συγκέντρωση στη Μεγαλόπολη ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ (video και φωτογραφίες)

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω συμμετείχε μαζικά στο μεγάλο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 4-5-17, στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης, ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ, των λιγνιτικών μονάδων και λιγνιτωρυχείων της, καθώς και ενάντια στην περαιτέρω εμπορευματοποίηση του κοινωνικού αγαθού του ηλεκτρικού ρεύματος.

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν εργαζόμενοι, πολίτες, εκπρόσωποι φορέων, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης και αντιπροσωπεία της Πλεύσης Ελευθερίας μαζί με την επικεφαλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Στα πλαίσια της συγκέντρωσης πραγματοποιήθηκαν χαιρετισμοί από τους εκπροσώπους των φορέων. Εκ μέρους του Κινήματος Δεν Πληρώνω χαιρέτισε ο Ηλίας Παπαδόπουλος, ο οποίος απηύθυνε προσκλητήριο μαζικοποίησης του αγώνα για να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και για να αναχαιτιστεί το σκανδαλώδες σχέδιο ξεπουλήματος της ΔΕΗ.

Δείτε παρακάτω βίντεο με ομιλίες και δηλώσεις και φωτογραφίες από τη συγκέντρωση

Δείτε επίσης

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΝΕΣΤΑΛΗ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ! ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ!

Μπροστά στην άμεση αγωνιστική απάντηση που εξήγγειλε χθες το Κίνημα Δεν Πληρώνω μέσω ανακοίνωσής του …