Έκτακτα Νέα
Αρχική / Οι δράσεις μας

Οι δράσεις μας

Διόδια

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω γεννήθηκε το 2009 στους δρόμους παλεύοντας ενάντια στο ληστρικό καθεστώς των διοδίων και το ξεπούλημα των εθνικών μας δρόμων στους μεγαλοεργολάβους. Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες ανοίγματα διοδίων σε όλη τη χώρα καταγάγοντας σημαντικές νίκες. Ο ασυμβίβαστος αγώνας του Κινήματος Δεν Πληρώνω – Ενιαίο Μέτωπο στα διόδια οδήγησε την κυβέρνηση στην ψήφιση δύο φωτογραφικών νόμων (Ρέππα και Βορίδη) και τους μεγαλοεργολάβους σε βιομηχανία διώξεων ενάντια σε πρωτοπόρους αγωνιστές.  Παρόλα αυτά ο μετωπικός αγώνας ενάντια στα διόδια συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη και την επανάκτηση των δρόμων από τον ελληνικό λαό.

Επανασυνδέσεις ρεύματος & νερού

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω – Ενιαίο Μέτωπο, πρωτοστατεί στον τιτάνιο αγώνα για να μη μείνει κανένα νοικοκυριό χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και νερό. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία 1000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις αποκλείονται από την πρόσβασή τους στο ηλεκτρικό ρεύμα καθημερινά και 400 από αυτά δεν καταφέρνουν να προβούν σε διακανονισμό των οφειλών τους προκειμένου να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότησή τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία υπολογίζεται ότι 350.000 νοικοκυριά δεν έχουν ρεύμα στη χώρα μας. Χιλιάδες είναι και οι περιπτώσεις νοικοκυριών που αποστερούνται την πρόσβασή τους στο νερό λόγω οικονομικής αδυναμίας. Το Κίνημα Δεν Πληρώνω – Ενιαίο Μέτωπο με κύριο γνώμονα την προάσπιση της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας έχει προχωρήσει σε χιλιάδες επανασυνδέσεις ρεύματος και νερού σε όλη τη χώρα, σε νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν. Με τις δράσεις μας αυτές οι οποίες είναι ανθρωπιστικές αλλά και βαθιά πολιτικές, έχουμε συνεισφέρει στην αναχαίτιση της ανθρωπιστικής κρίσης και στην εμβάθυνση των δεσμών αλληλεγγύης στους κόλπους της χειμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας.

Υγεία και Παιδεία

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω – Ενιαίο Μέτωπο, αντιστέκεται δυναμικά στην εκστρατεία διάλυσης της Δημόσιας Υγείας και Παιδείας που προωθείται από τις τροϊκανές κυβερνήσεις. Μαχόμαστε για Δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους και ενάντια στο κλείσιμο των νοσοκομείων και των μονάδων πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Επίσης αντιστεκόμαστε στην επιχειρούμενη υποβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας σε όλες βαθμίδες που προωθείται απαρέγκλιτα από τις μνημονιακές κυβερνήσεις.

Κατασχέσεις – Πλειστηριασμοί

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω – Ενιαίο Μέτωπο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και του αγώνα ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς κινητών και ακινήτων περιουσιακών στοιχείων των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας. Με δράσεις πολιτικού ακτιβισμού, περικυκλώνουμε ειρηνοδικεία και γραφεία τέλεσης πλειστηριασμών, μπλοκάροντας τις διαδικασίες. Επίσης διαδηλώνουμε στις ΔΟΥ όλης της χώρας προκειμένου να καθυστερήσουμε την έκδοση εντολών κατάσχεσης και να ασκήσουμε πίεση προκειμένου να επιτευχθούν ευνοϊκοί διακανονισμοί όσον αφορά σε οφειλές συμπολιτών μας προς το Δημόσιο. Εκτός των ανωτέρω, παριστάμεθα και σε δικαστικούς αγώνες διαγραφής χρεών φτωχών συμπολιτών μας προς τις τράπεζες, το Δημόσιο και τα ταμεία, κάνοντας πράξη την θέση μας για μία νέα Σεισάχθεια.

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω – Ενιαίο Μέτωπο έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα για την ελεύθερη πρόσβαση όλων των συμπολιτών μας και πόσο μάλλον των αδύναμων οικονομικά, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ο κάθε συμπολίτης μας θα πρέπει να έχει απρόσκοπτη πρόσβαση στη μετακίνηση ανεξαρτήτως εισοδήματος, καθώς η ελεύθερη μετακίνηση, πέραν από κοινωνικό αγαθό πρώτης ανάγκης αποτελεί και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα. Για να επιτύχουμε αυτό το στόχο, πραγματοποιούμε συμβολικές δράσεις μπλοκαρίσματος ακυρωτικών μηχανημάτων σε Μετρό και ΗΣΑΠ, οργανώνουμε δράσεις ενημέρωσης των συμπολιτών μας σε Τρόλεϊ και Λεωφορεία και καταγγέλουμε με όλα τα διαθέσιμα μέσα το απαράδεκτο καθεστώς των ελεγκτών-κεφαλοκυνηγών οι οποίοι δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και φυσική βία, προκειμένου να εξασφαλίσουν το διόλου ευκαταφρόνητο μερτικό τους από τα τσουχτερά πρόστιμα που επιβάλλονται σε φτωχούς συμπολίτες μας.

Χαράτσια

Ο αγώνας ενάντια στα χαράτσια βρίσκεται στην προμετωπίδα της πολιτικής ατζέντας του Κινήματος Δεν Πληρώνω – Ενιαίο Μέτωπο. Η φοροληστεία που συντελείται από τις τροϊκανές κυβερνήσεις κατ’ εντολήν των τραπεζιτών και των μεγάλων συμφερόντων, αντιμετωπίζεται μόνο με ενιαιομετωπικό αγώνα όλου του λαού που πλήττεται και των οργανωμένων δυνάμεων που αντιπαλεύουν αυτό το ληστρικό καθεστώς. Στην αιχμή του δόρατος βρίσκεται το Κίνημα Δεν Πληρώνω – Ενιαίο Μέτωπο με συνεχείς δράσεις σε όλα τα σημεία είσπραξης χαρατσιών (ΔΟΥ, ΔΕΗ, Τράπεζες) και εκδίκασης αποφάσεων που αφορούν σε αυτά (πρωτοβάθμια και ανώτατα Δικαστήρια).

Κοινωνική Αλληλεγγύη

Για το Κίνημα Δεν Πληρώνω – Ενιαίο Μέτωπο η κοινωνική αλληλεγγύη εκτός από σύνθημα πρέπει να λαμβάνει και πραγματική υπόσταση μέσα από συγκεκριμένες δράσεις. Οι δράσεις αυτές περιλαμβάνουν προσφορές υλικής και ηθικής υποστήριξης σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού. Το Κίνημα Δεν Πληρώνω – Ενιαίο Μέτωπο έχει επανειλημμένως επισκεφτεί και βοηθήσει συνανθρώπους μας που εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία. Παραδείγματα κοινωνικών ομάδων που έχουμε σταθεί έμπρακτα στο πλευρό τους είναι τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, ομάδες συνανθρώπων μας με χρόνια προβλήματα υγείας (Σκλήρυνση κατά πλάκας, Νόσο του Crohn κ.α.), ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά, μονάδες απεξάρτησης, κρατούμενες σε γυναικείες φυλακές κ.α.. Επίσης έχουμε δημιουργήσει δομές αλληλεγγύης όπως το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης και η Τράπεζα Αίματος του Κινήματος Δεν Πληρώνω – Ενιαίο Μέτωπο. οι οποίες έχουν προσφέρει σημαντική βοήθεια σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας.

Λαϊκοί, Εργατικοί και Φοιτητικοί Αγώνες

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω – Ενιαίο Μέτωπο συμμετέχει και διοργανώνει δράσεις που αφορούν σε όλο το φάσμα των λαϊκών διεκδικήσεων. Στηρίζουμε τους ριζοσπαστικούς αγώνες των εργαζομένων, των φοιτητών, των αγροτών, συμμετέχουμε στον αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό αγώνα, στον αγώνα για την οικολογία και το περιβάλλον και εν γένει δίνουμε δυναμικό παρών σε κάθε μάχη που θεωρούμε ότι υπηρετεί τα συμφέροντα των εκμεταλλευόμενων κοινωνικών στρωμάτων.

 

118 Σχόλια

 1. Γεωργια

  Εμαθα αποψε για ενα σπιτι που δεν εχει ρευμα ενα χρονο .υπαρχει προβλημα που μπορω να ζητησω βοηθεια sos…..

 2. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added
  I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service?

  Thanks a lot!

 3. Your method of describing everything in this paragraph is really nice, every one be able to
  simply know it, Thanks a lot.

 4. For the reason that the admin of this site is working, no question very soon it will be well-known, due to its feature contents.

 5. Heya i’m for the primary time here. I found this board and I find It really helpful
  & it helped me out much. I hope to give something back and help others such as you aided
  me.

 6. Highly descriptive blog, I liked that a lot. Will there be a part 2?

 7. Wonderful beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog website?
  The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this
  your broadcast provided bright clear idea

 8. I every time used to study paragraph in news papers but
  now as I am a user of web so from now I am using net for posts, thanks to web.

 9. Oh my goodness! Impressive article dude!
  Many thanks, However I am experiencing troubles with your RSS.
  I don’t know why I can’t join it. Is there anybody else having the same
  RSS problems? Anybody who knows the answer will you kindly respond?
  Thanx!!

 10. Your style is really unique in comparison to other people
  I’ve read stuff from. Thank you for posting when you have the
  opportunity, Guess I will just book mark this page.

 11. It’s hard to find experienced people in this particular subject, however, you seem like
  you know what you’re talking about! Thanks

 12. Hey! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?
  I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard
  on. Any suggestions?

 13. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this outstanding blog!
  I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account.
  I look forward to fresh updates and will talk about this blog with my Facebook group.

  Chat soon!

 14. Aw, this was an incredibly nice post. Taking the time and actual effort to produce a great article… but what can I say… I
  procrastinate a whole lot and don’t seem to get nearly anything done.

 15. Woah! I’m really digging the template/theme of this website.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s tough
  to get that “perfect balance” between usability and appearance.
  I must say that you’ve done a superb job with this. In addition, the blog loads super fast for me on Safari.
  Superb Blog!

 16. Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for?
  you make blogging look easy. The overall look of your site is great,
  let alone the content!

 17. I feel this is among the so much important information for me.

  And i’m satisfied studying your article. However wanna remark on some basic things, The website style is perfect, the articles is truly
  nice : D. Good task, cheers

 18. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this excellent blog!
  I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to
  my Google account. I look forward to fresh updates and will
  talk about this blog with my Facebook group. Talk
  soon!

 19. Very good post! We will be linking to this particularly great
  content on our site. Keep up the great writing.

 20. If you are going for finest contents like I do, just pay a visit this website every day since it presents
  quality contents, thanks

 21. Nice answer back in return of this issue with real arguments and telling all
  about that.

 22. Oh my goodness! Awesome article dude! Thanks, However I am having problems with your RSS.
  I don’t know the reason why I cannot join it. Is there anybody else
  getting the same RSS problems? Anyone who knows the solution can you kindly
  respond? Thanks!!

 23. Whats up are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you require any html coding knowledge to make your own blog?
  Any help would be really appreciated!

 24. A person necessarily lend a hand to make significantly posts I might
  state. This is the very first time I frequented your website page and up to now?
  I surprised with the research you made to create this actual post incredible.
  Fantastic job!

 25. Thanks in favor of sharing such a nice thought,
  piece of writing is good, thats why i have read it completely

 26. This is my first time visit at here and i am actually impressed to read
  all at single place.

 27. Very rapidly this web page will be famous among all blog visitors, due to it’s pleasant articles or reviews

 28. My partner and I stumbled over here by a different website and thought
  I should check things out. I like what I see so now i am following
  you. Look forward to checking out your web page for a second time.

 29. What’s up i am kavin, its my first time to commenting anyplace, when i read this article i thought i could also make comment due to this sensible post.

 30. Your style is really unique compared to other folks
  I have read stuff from. I appreciate you for posting when you’ve got the opportunity,
  Guess I will just book mark this site.

 31. Thanks for your personal marvelous posting!
  I seriously enjoyed reading it, you might be a great author.
  I will remember to bookmark your blog and definitely will come back in the
  future. I want to encourage continue your great writing, have a nice day!

 32. My brother recommended I might like this website.
  He was once totally right. This post truly made
  my day. You cann’t believe simply how much time I had spent for this information! Thanks!

 33. What’s up, all the time i used to check webpage posts here early in the daylight, for the reason that i like to learn more and more.

 34. My partner and I stumbled over here different web address and thought I might as well check things
  out. I like what I see so i am just following you. Look
  forward to checking out your web page for a second time.

 35. This article will help the internet visitors for building up
  new web site or even a weblog from start to end.

 36. Great post but I was wondering if you could write a litte more on this topic?

  I’d be very thankful if you could elaborate a little bit more.
  Kudos!

 37. Fantastic website. Lots of useful information here.
  I am sending it to several friends ans additionally sharing in delicious.
  And certainly, thanks for your effort!

 38. Just desire to say your article is as astonishing.
  The clearness in your post is just great and i can assume you’re an expert on this subject.
  Fine with your permission let me to grab your feed to keep updated
  with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the gratifying work.

 39. I have been surfing online more than three hours as of late, but I never found any interesting article like
  yours. It’s lovely worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made just right content as you probably did, the
  net will be much more useful than ever before.

 40. I like it when individuals come together and share thoughts.
  Great site, stick with it!

 41. Good day! Would you mind if I share your blog with my myspace group?
  There’s a lot of people that I think would
  really appreciate your content. Please let me know.
  Thanks

 42. Have you ever thought about writing an e-book or guest authoring on other sites?
  I have a blog based on the same topics you discuss and would really like to have you share
  some stories/information. I know my readers would enjoy your work.
  If you are even remotely interested, feel free to send me an e mail.

 43. I’m not that much of a online reader to be honest
  but your sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark
  your site to come back later on. Many thanks

 44. Asking questions are in fact pleasant thing if you are not understanding something completely, but this piece of writing gives nice understanding even.

 45. Wow, that’s what I was exploring for, what a data!

  present here at this website, thanks admin of this website.

 46. I’ll right away snatch your rss as I can not to find your email subscription link or e-newsletter service.
  Do you have any? Please permit me recognize in order that
  I could subscribe. Thanks.

 47. Hey there! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in trading links or
  maybe guest authoring a blog post or vice-versa? My site addresses a lot of the same subjects as yours and I
  think we could greatly benefit from each other. If you’re interested feel free to shoot me an email.
  I look forward to hearing from you! Awesome blog by the way!

 48. Whoa! This blog looks exactly like my old one! It’s on a completely
  different subject but it has pretty much the same layout and design. Superb
  choice of colors!

 49. These are actually wonderful ideas in regarding blogging.
  You have touched some good points here. Any way
  keep up wrinting.

 50. Hi there colleagues, nice article and nice arguments commented at
  this place, I am in fact enjoying by these.

 51. Howdy! Someone in my Facebook group shared this site with us so I
  came to give it a look. I’m definitely loving the information. I’m
  book-marking and will be tweeting this to my followers! Exceptional blog and terrific style and design.

 52. With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright
  violation? My site has a lot of completely unique content I’ve
  either authored myself or outsourced but it appears a
  lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any ways to help stop content from being stolen?
  I’d definitely appreciate it.

 53. What’s Taking place i am new to this, I stumbled upon this I’ve found
  It absolutely useful and it has aided me out loads.
  I hope to give a contribution & help different users like its helped me.
  Great job.

 54. Why users still use to read news papers when in this technological globe the whole thing is existing on net?

 55. Wow! This blog looks just like my old one! It’s on a totally different topic but it has pretty
  much the same layout and design. Wonderful choice of colors!

 56. I am extremely impressed with your writing skills and also with
  the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself?
  Anyway keep up the nice quality writing,
  it’s rare to see a great blog like this one nowadays.

 57. Hello to every one, it’s actually a nice for me to
  pay a quick visit this site, it includes useful Information.

 58. Hello! I understand this is kind of off-topic however I needed to ask.

  Does running a well-established blog such as yours take a large amount of work?
  I am completely new to operating a blog however I do write in my
  journal on a daily basis. I’d like to start a blog so I will be able to
  share my experience and thoughts online. Please let me know if you have
  any kind of recommendations or tips for brand new aspiring blog owners.
  Thankyou!

 59. A person necessarily assist to make seriously posts I might state.
  That is the very first time I frequented your
  web page and so far? I amazed with the research you made to make
  this actual put up incredible. Great task!

 60. May I just say what a relief to find an individual who really understands what they are talking about over the internet.

  You certainly realize how to bring an issue to light and make it important.
  More people have to look at this and understand
  this side of the story. I was surprised you are not more popular given that you surely have the gift.

 61. Hi, I do think this is a great website. I stumbledupon it
  😉 I will revisit yet again since I book marked it. Money and
  freedom is the best way to change, may you be rich and continue to help others.

 62. When I originally left a comment I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added-
  checkbox and now whenever a comment is added I get 4 emails with
  the exact same comment. Is there a way you can remove me from that service?
  Thank you!

 63. Hello mates, its great piece of writing regarding
  cultureand entirely defined, keep it up all the time.

 64. It’s very easy to find out any topic on web as compared to textbooks, as
  I found this article at this web site.

 65. It’s really very complex in this busy life to listen news on Television, thus I just use world
  wide web for that purpose, and obtain the newest news.

 66. We are a bunch of volunteers and starting a new scheme in our community.
  Your web site provided us with valuable information to work on. You’ve done a formidable job and our whole group might be thankful to you.

 67. I’m amazed, I must say. Seldom do I encounter a blog that’s both
  equally educative and amusing, and without a doubt, you’ve hit the nail on the head.
  The issue is an issue that not enough men and women are speaking intelligently
  about. I am very happy that I stumbled across this during my hunt for something
  concerning this.

 68. I think this is one of the most vital info for me. And i am glad reading your article.

  But wanna remark on some general things, The web site style is perfect, the articles is really nice : D.
  Good job, cheers

 69. I relish, result in I discovered just what I was taking a look for.
  You have ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day.
  Bye

 70. Howdy I am so excited I found your web site, I
  really found you by accident, while I was researching on Aol for something
  else, Anyways I am here now and would just like to say many thanks for a fantastic post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I
  don’t have time to go through it all at the minute
  but I have bookmarked it and also included your RSS feeds, so when I have
  time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the excellent jo.

 71. I used to be suggested this blog by my cousin. I’m
  no longer positive whether or not this post is written through him as nobody else recognize such distinctive about my problem.
  You are incredible! Thanks!

 72. Pretty section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that
  I get actually enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your augment and even I
  achievement you access consistently quickly.

 73. Hello, for all time i used to check blog posts
  here in the early hours in the dawn, since i enjoy to
  find out more and more.

 74. Hello, I check your new stuff on a regular basis. Your story-telling
  style is awesome, keep up the good work!

 75. I pay a visit every day some sites and sites to read posts, however this web site gives
  quality based posts.

 76. Hey! Would you mind if I share your blog with my myspace group?
  There’s a lot of people that I think would really enjoy your content.
  Please let me know. Cheers

 77. My spouse and I stumbled over here from a different web page and thought I may as
  well check things out. I like what I see so now i am following you.

  Look forward to exploring your web page again.

 78. This is my first time pay a visit at here and i am actually happy to read all at one
  place.

 79. It is in point of fact a great and helpful piece of info.

  I’m satisfied that you shared this helpful info with us.
  Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

 80. I blog often and I truly thank you for your information. The article has truly
  peaked my interest. I am going to bookmark your site and keep checking for new details about once a week.
  I subscribed to your RSS feed as well.

 81. all the time i used to read smaller content which also clear their motive,
  and that is also happening with this paragraph which I am reading now.

 82. Hey very nice site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your web site and take
  the feeds also? I’m happy to find a lot of useful
  information right here in the submit, we’d like
  develop extra strategies in this regard, thank you for sharing.
  . . . . .

 83. My family always say that I am wasting my time here at web, except I know I am getting knowledge daily
  by reading thes fastidious posts.

 84. It is the best time to make a few plans for the longer term
  and it’s time to be happy. I have read this submit and
  if I may I desire to suggest you some attention-grabbing things or tips.
  Perhaps you could write next articles regarding this article.
  I wish to learn more issues about it!

 85. I will immediately grasp your rss as I can not find your email subscription link or
  e-newsletter service. Do you have any? Kindly let me realize
  in order that I may just subscribe. Thanks.

 86. Just desire to say your article is as amazing.

  The clearness to your publish is just nice and that i could think you are an expert in this subject.

  Fine along with your permission let me to
  grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thank you 1,000,000 and
  please keep up the rewarding work.

 87. For newest information you have to pay a visit world-wide-web and on internet I found
  this web page as a most excellent site for newest updates.

 88. Hey there! I simply wish to offer you a big thumbs up for your excellent
  info you have here on this post. I will be returning to
  your web site for more soon.

 89. Attractive section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital
  to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts.
  Anyway I will be subscribing to your augment
  and even I achievement you access consistently fast.

 90. Hi there i am kavin, its my first time to commenting
  anyplace, when i read this post i thought i could also create comment due
  to this brilliant post.

 91. Hi there! I just wish to offer you a big thumbs up for your great info you’ve got right here on this post.
  I am returning to your site for more soon.

 92. Well I really enjoyed reading it. This post offered by you is very effective for correct planning.

 93. We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
  Your website offered us with valuable info to work on. You have done
  an impressive job and our entire community will
  be grateful to you.

 94. Every weekend i used to go to see this website, for the reason that i wish for enjoyment, as this this site conations actually good funny
  information too.

 95. Hi! I simply would like to offer you a huge thumbs up for your great info you have right here on this post.
  I am returning to your blog for more soon.

 96. Quality articles or reviews is the key to interest
  the visitors to go to see the site, that’s what this website is providing.

 97. This is very interesting, You are a very skilled blogger.
  I have joined your feed and look forward to seeking more of your excellent post.
  Also, I’ve shared your website in my social networks!

 98. This is my first time pay a quick visit at here and i am in fact pleassant to read all
  at single place.

 99. After I originally left a comment I appear to have clicked on the -Notify me when new comments
  are added- checkbox and now each time a comment is added I get 4 emails with the exact same comment.
  There has to be a means you are able to remove me from that service?
  Kudos!

 100. Thanks a lot for giving everyone an exceptionally remarkable opportunity to read in detail from this web site. It’s usually so superb and also packed with fun for me personally and my office fellow workers to search the blog the equivalent of three times a week to learn the latest tips you have got. And definitely, we’re usually pleased with your special solutions you give. Certain two points in this article are unquestionably the most suitable I have had.

 101. Hi mates, how is the whole thing, and what you would like to say regarding
  this paragraph, in my view its actually amazing in favor of me.

 102. Hello there, I discovered your web site by the use of Google even as searching for a similar matter, your site came up, it seems great.

  I have bookmarked it in my google bookmarks.
  Hello there, just became alert to your blog thru Google, and
  located that it is really informative. I’m
  going to watch out for brussels. I will appreciate when you proceed this in future.

  Numerous people will probably be benefited out of your writing.
  Cheers!

 103. Unquestionably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the web the easiest
  thing to be aware of. I say to you, I certainly
  get irked while people think about worries that
  they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the
  top and also defined out the whole thing without having side effect ,
  people could take a signal. Will probably be back to get more.
  Thanks

 104. I do not know whether it’s just me or if everyone else experiencing problems with your blog.
  It looks like some of the text within your content are
  running off the screen. Can someone else please provide feedback and let me know if this
  is happening to them too? This may be a issue with my internet browser because I’ve
  had this happen previously. Many thanks

 105. I read this piece of writing completely about the
  comparison of hottest and earlier technologies, it’s awesome article.

 106. Whoa! This blog looks just like my old one! It’s on a entirely different subject but it has pretty much the same page layout and
  design. Wonderful choice of colors!

 107. Hello, i think that i noticed you visited my weblog thus i came to go
  back the favor?.I’m trying to in finding things to improve my site!I suppose its good enough to
  make use of some of your concepts!!

 108. Very nice write-up. I absolutely love this website. Stick with it!

 109. This site was… how do you say it? Relevant!! Finally I have found something which helped me.
  Thanks a lot!

 110. Definitely believe that which you said. Your
  favorite reason appeared to be on the internet the simplest thing to be aware of.

  I say to you, I definitely get irked while people think about worries that
  they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without
  having side effect , people could take a signal.
  Will likely be back to get more. Thanks

 111. hello!,I really like your writing so a lot! proportion we
  communicate extra approximately your article on AOL?

  I require a specialist on this space to resolve my problem.
  Maybe that is you! Looking ahead to look you.

 112. My partner and I stumbled over here from a different web address and
  thought I may as well check things out. I like what I see
  so now i’m following you. Look forward to exploring your web page
  again.

 113. Hello! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could get
  a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and
  I’m having difficulty finding one? Thanks a lot!

 114. I love what you guys tend to be up too. This sort of clever work and exposure!

  Keep up the amazing works guys I’ve added you guys to
  our blogroll.

 115. Hurrah, that’s what I was searching for, what a stuff!

  present here at this website, thanks admin of this
  website.

 116. We’re a group of volunteers and opening a new scheme
  in our community. Your web site offered us with valuable information to work on. You’ve done an impressive job and our whole community will be thankful to
  you.

 117. Hi, i think that i saw you visited my web site thus
  i came to “return the favor”.I am attempting to find things to enhance my
  site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

 118. You actually make it appear so easy together with your presentation but I to find this topic to be really one thing that I feel I might never understand. It sort of feels too complicated and extremely wide for me. I am looking ahead in your next submit, I will attempt to get the dangle of it!|

Leave a Reply

Your email address will not be published.