Έκτακτα Νέα
Αρχική / Βασικές θέσεις

Βασικές θέσεις

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟΕπίσημο Έμβλημα-Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο
ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΟΝΕΣ ΔΡΑΣΗΣ

Το Κίνημα Δεν Πλήρώνω-Ενιαίο Μέτωπο παλεύει για:

1) Τη θεμελίωση της λαϊκής κυριαρχίας, της εθνικής ανεξαρτησίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης στη χώρα μας.

2) Τη ρήξη με τη βάρβαρη λιτότητα και το νεοφιλελευθερισμό και την ανοικοδόμηση της κοινωνίας μας σε νέες σοσιαλιστικές βάσεις.

3) Την κατάργηση των αποικιοκρατικών μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων και των εφαρμοστικών νόμων που τις συνοδεύουν.

4) Τη ρήξη με τούς αποικιοκρατικούς μηχανισμούς της νεοφιλελεύθερης Ευρώπης των ολιγαρχών.

5) Την επανάκτηση του δικαιώματος άσκησης εθνικά κυρίαρχης νομισματικής πολιτικής μέσω ρήξης με τον μηχανισμό της ευρωζώνης και του ευρωσυστήματος.

6) Την επανάκτηση του δικαιώματος άσκησης εθνικά ανεξάρτητης δημοσιονομικής πολιτικής μέσω της αποτίναξης της νεοαποικιακής εποπτείας και την αποδέσμευσή μας από τα δημοσιονομικά σύμφωνα.

7) Την εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδας.

8) Την εθνικοποίηση των εμπορικών τραπεζών κάτω από κοινωνικό έλεγχο.

9) Την εθνικοποίηση των επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας.

10) Την απαγόρευση των ιδιωτικοποιήσεων επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας.

11) Την απαγόρευση της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας.

12) Την άμεση κατάργηση του ταμείου ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ).

13) Τη στάση πληρωμών του δημοσίου εξωτερικού χρέους και την σύσταση ειδικής επιτροπής λογιστικού ελέγχου.

14) Τη διαγραφή τουλάχιστον του μεγαλύτερου μέρους του δημόσιου εξωτερικού χρέους ως κοινωνικά καταστροφικού, παράνομου, επαχθούς και επονείδιστου.

15) Την εφαρμογή νέας Σεισάχθειας με στόχο την διαγραφή των ιδιωτικών χρεών των νοικοκυριών που αδυνατούν να τα εξυπηρετήσουν.

16) Την εκπόνηση εθνικά σχεδιασμένου προγράμματος δημοσίων επενδύσεων με παροχή πιστώσεων από το εθνικοποιημένο τραπεζικό σύστημα.

17) Την εκπόνηση εθνικού σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα και την αξιοποίηση του εθνικού μας πλούτου.

18) Την πλήρη προστασία των αδύναμων συμπολιτών μας από την κατάσχεση κινητών και ακίνητων περιουσιακών τους στοιχείων από τις τράπεζες, το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

19) Την καταγγελία των αντισυνταγματικών συμβάσεων παραχώρησης των εθνικών μας δρόμων στους μεγαλοεργολάβους.

20) Την κατάργηση των διοδίων και την εκπόνηση νέου εθνικού σχεδίου αποπεράτωσης των έργων με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον και όχι τα κέρδη των κρατικοδίαιτων μεγαλοεργολάβων.

21) Την απαγόρευση διακοπής ρεύματος και νερού σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

22) Την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στην Δημόσια Υγεία, τη Δημόσια Παιδεία και τους χώρους πολιτισμού.

23) Την ελεύθερη πρόσβαση των κοινωνικά ευπαθών και οικονομικά αδύναμων ομάδων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

24) Την εφαρμογή κοινωνικά δίκαιου φορολογικού συστήματος με αναδιανεμητικό προσανατολισμό υπέρ των αδυνάμων. Αφορολόγητο όριο τουλάχιστον 12.000 ευρώ. Εφαρμογή προοδευτικών συντελεστών που θα διασφαλίζουν πολύ μικρή φορολόγηση στα χαμηλά εισοδήματα και στις μικρές επιχειρήσεις και υψηλή φορολόγηση στα ανώτερα εισοδηματικά κλιμάκια και στα υπερκέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων.

25) Τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος με γνώμονα τη στήριξη των χαμηλών συντάξεων.

26) Τη μείωση των έμμεσων φόρων στα αγαθά και τις υπηρεσίες πρώτης ανάγκης και την αύξησή του στα αγαθά πολυτελείας.

27) Την ανάκτηση των διαλυμένων εργασιακών δικαιωμάτων και την τόνωση του υγιούς συνδικαλισμού.

28) Την οικοδόμηση σχέσεων αλληλεγγύης με τους λαούς της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου για την δημιουργία διεθνούς κινήματος με στόχο την αποτίναξη του ζυγού της παγκόσμιας οικονομικής ολιγαρχίας.

29) Την εκπόνηση εθνικού σχεδίου για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του μεταναστευτικού και του προσφυγικού με όρους κοινωνικής αλληλεγγύης και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.

30) Την οικοδόμηση ενός μεγάλου αντιφασιστικού μετώπου που θα θέσει στο περιθώριο την εκστρατεία μίσους των νεοναζί στη χώρα μας αλλά και σε όλη την Ευρώπη.

31) Την αποχή της χώρας μας από οποιαδήποτε ιμπεριαλιστική επέμβαση.

Οι άξονες δράσης του Κινήματός20150703_214710 μας:

 1. ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
 2. ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΑΘΑ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
 3. ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ
 4. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
 5. ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Η αναχαίτιση της ανθρωπιστικής κρίσης βρίσκεται στην προμετωπίδα της πολιτικής του «Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο». Παίρνει σάρκα μέσα από τον καθημερινό πολυμέτωπο αγώνα μας για τη διασφάλιση της δυνατότητας πρόσβασης του ελληνικού λαού στα κοινωνικά αγαθά και στα αγαθά πρώτης ανάγκης, που αποτελούν αναγκαίο όρο για την αξιοπρεπή διαβίωσή του. Πιστεύουμε επίσης, ότι η σωτηρία του ελληνικού λαού προϋποθέτει την ριζική αναδιάρθρωση του δίπολου ιδιωτικά χρέη-δημόσιο εξωτερικό χρέος, καθώς και την προάσπιση της δημόσιας περιουσίας.

Οι βασικές μας θέσεις και οι άξονες της δράσης μας που συνοψίζονται στα 5 ανωτέρω σημεία αναλυτικότερα συμπεριλαμβάνουν τα εξής:

–  Κανένα σπίτι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Με τη δράση μας αποκαθιστούμε την ηλεκτροδότηση σε φτωχά νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα. Επανασυνδέουμε το ρεύμα σε νοικοκυριά που έχουν ανάγκη την άμεση συνδρομή μας. Πραγματοποιούμε παρεμβάσεις σε υποκαταστήματα της ΔΕΗ προκειμένου να επιτύχουμε επανασύνδεση της ηλεκτροδότησης και επίτευξη ευνοϊκών διακανονισμών. Οργανώνουμε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε κεντρικά γραφεία και σε τοπικά υποκαταστήματα της ΔΕΗ με σύνθημα «Κανένα σπίτι χωρίς ρέυμα».

–  Κανένα σπίτι χωρίς νερό.

Με τη δράση μας αποκαθιστούμε την υδροδότηση σε φτωχά νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα. Επανασυνδέουμε άμεσα το νερό όπου υπάρχει ανάγκη και παρεμβαίνουμε σε υποκαταστήματα της ΕΥΔΑΠ προκειμένου να επιτύχουμε επανασύνδεση της υδροδότησης και επίτευξη ευνοϊκών διακανονισμών για χρέη προς την ΕΥΔΑΠ.

–  Κανένα νοικοκυριό χωρίς στέγη.

Πρωτοστατούμε στο πανελλαδικό κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος του ευρύτερου λαϊκού κινήματος στη χώρα μας. Οι δράσεις μας περιλαμβάνουν ανάσχεση της διαδικασίας τέλεσης πλειστηριασμών στα κατά τόπους ειρηνοδικεία όλης της χώρας, όπου τελούνται πλειστηριασμοί ακινήτων υπερχρεωμένων συμπολιτών μας. Επίσης, υποστηρίζουμε την δημιουργία ξενώνων για όλους τους άστεγους συμπολίτες μας.

–  Κανένας άνθρωπος χωρίς τροφή.

Υποστηρίζουμε τη δημιουργία λαϊκών συσσιτίων για όλους τους φτωχούς συμπολίτες μας και όσους έχουν ανάγκη.

–  Δημιουργία νέων και ανάπτυξη υφιστάμενων εναλλακτικών δομών αλληλεγγύης.

Για το σκοπό αυτό, το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο έχει ιδρύσει Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης και Τράπεζα Αίματος. Υποστηρίζουμε την ενίσχυση των υφιστάμενων εναλλακτικών δομών (κοινωνικά ιατρεία, κοινωνικά φαρμακεία, κοινωνικά παντοπωλεία κ.ο.κ.) όπως και τη δημιουργία νέων, προκειμένου να δημιουργηθεί δίχτυ προστασίας των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας που βρίσκονται στο επίκεντρο της ανθρωπιστικής κρίσης.

–  Εμπρός για μια νέα Σεισάχθεια.

Αγωνιζόμαστε για την αναδιάρθρωση (ευνοϊκοί διακανονισμοί, ολική ή μερική διαγραφή) των ιδιωτικών χρεών των συμπολιτών μας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων προς το κράτος, τις τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία, ανάλογα με τη δυνατότητα αποπληρωμής τους και βάσει κοινωνικών κριτηρίων. Με τις συλλογικές παρεμβάσεις μας σε ΔΟΥ όλης της χώρας έχουμε επιτύχει τη μερική ή ολική διαγραφή χρεών υπερχρεωμένων συμπολιτών μας.

–  Όχι στα χαράτσια και στους κοινωνικά άδικους άμεσους και έμμεσους φόρους. Πρωτοστατούμε στον αγώνα ενάντια στα χαράτσια και στην κοινωνικά άδικη άμεση και έμμεση φορολογία που βαραίνει δυσανάλογα τα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα προς όφελος των λίγων και ισχυρών.

–  Προάσπιση της δημόσιας δωρεάν Υγείας.

Διεκδικούμε το δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης του ελληνικού λαού στη Δημόσια Υγεία. Αγωνιζόμαστε ενάντια στο εισιτήριο και στις υπέρογκες χρεώσεις στα δημόσια νοσοκομεία οι οποίες αποκλείουν τους ανασφάλιστους και αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας από την πρόσβασή τους σε αυτά. Επίσης διεκδικούμε το δικαίωμα πρόσβασης όλων των συμπολιτών μας στο φάρμακο.

–  Προάσπιση της δημόσιας δωρεάν Παιδείας.

Διεκδικούμε το δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης του ελληνικού λαού στη Δημόσια Παιδεία κάθε βαθμίδας. Συμμετέχουμε στο πανεκπαιδευτικό, στο μαθητικό και στο φοιτητικό κίνημα στηρίζοντας τις δίκαιες διεκδικήσεις τους.

–  Προάσπιση του δικαιώματος μετακίνησης στους δημόσιους δρόμους.

Πρωτοστατούμε από το 2009 στο μαραθώνιο αγώνα ενάντια στα πανάκριβα διόδια και στο καθεστώς διαπλοκής κράτους-μεγαλοεργολάβων. Αγωνιζόμαστε για τη δικαίωση των αγωνιστών του κινήματος ενάντια στα διόδια αλλά και των πολιτών που έχουν πέσει θύματα της βιομηχανίας διώξεων από τις παραχωρησιούχες εταιρίες. Υποστηρίζουμε την εκπόνηση ενός νέου εθνικού στρατηγικού σχεδίου που θα εξασφαλίζει την αποπεράτωση των έργων με ταυτόχρονη διασφάλιση της πρόσβασης όλων των συμπολιτών μας στους δημόσιους δρόμους.

–  Προάσπιση της πρόσβασης των συμπολιτών μας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Αγωνιζόμαστε για την δυνατότητα πρόσβασης των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Οργανώνουμε δράσεις ενάντια στα πανάκριβα εισιτήρια τα οποία αποκλείουν μία μεγάλη μερίδα του πληθυσμού από την χρήση των μέσων συγκοινωνίας.

–  Προστασία και αποκατάσταση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Υποστηρίζουμε τη σταδιακή αποκατάσταση των εργασιακών σχέσεων και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων (κατώτατος μισθός, ωράριο, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ασφάλιση, ελευθερία του συνδικαλίζεσθαι, συντάξεις, όρια συνταξιοδότησης κ.λ.π).

–  Όχι στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και στις ιδιωτικοποιήσεις επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας  και επιχειρήσεων που παράγουν ή διαχειρίζονται δημόσια και κοινωνικά αγαθά και υπηρεσίες.

–  Ενίσχυση του ευρωπαϊκού και διεθνούς ρεύματος ανατροπής των νεοφιλελεύθερων πολιτικών λιτότητας.

74 Σχόλια

 1. I was able to find good information from your content.

 2. Very good site you have here but I was curious about if you knew of any user
  discussion forums that cover the same topics talked about
  in this article? I’d really love to be a part of online community where I can get responses from other experienced people that share the
  same interest. If you have any recommendations, please let me know.
  Cheers!

 3. Write more, thats all I have to say. Literally,
  it seems as though you relied on the video to make
  your point. You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence
  on just posting videos to your blog when you could be
  giving us something informative to read?

 4. This piece of writing provides clear idea in favor of the new viewers of blogging, that
  really how to do running a blog.

 5. I am sure this post has touched all the internet visitors, its
  really really fastidious article on building up new website.

 6. It is truly a great and helpful piece of info.
  I’m glad that you shared this helpful info with us. Please
  keep us up to date like this. Thanks for sharing.

 7. Someone essentially help to make severely articles I would state.

  This is the first time I frequented your web page and so far?
  I surprised with the research you made to make this particular put up extraordinary.
  Excellent process!

 8. Hi to every body, it’s my first pay a quick visit of this blog;
  this weblog consists of remarkable and truly excellent data designed for visitors.

 9. Aw, this was an extremely good post. Taking the time and
  actual effort to produce a superb article… but what can I say… I procrastinate a
  lot and don’t seem to get anything done.

 10. I was able to find good info from your content.

 11. Hurrah! After all I got a website from where I be able to actually obtain useful
  facts regarding my study and knowledge.

 12. We stumbled over here different page and thought I should check things out.
  I like what I see so i am just following you. Look forward to exploring
  your web page repeatedly.

 13. of course like your web-site however you need to test the
  spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I to find it very
  troublesome to inform the reality however I’ll
  definitely come again again.

 14. hi!,I like your writing very a lot! proportion we communicate more about your post
  on AOL? I need an expert on this space to solve my problem.
  May be that’s you! Taking a look ahead to peer
  you.

 15. I am really enjoying the theme/design of your blog. Do you ever
  run into any internet browser compatibility problems? A few of my blog
  audience have complained about my site not working correctly in Explorer but
  looks great in Firefox. Do you have any suggestions to help
  fix this problem?

 16. I savour, lead to I found exactly what I was taking a look for.
  You’ve ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a great day.
  Bye

 17. Hello, Neat post. There’s a problem together with your website in web explorer,
  could check this? IE still is the marketplace chief and a good section of
  other people will pass over your magnificent writing because of this problem.

 18. Now I am going away to do my breakfast, later than having my breakfast coming yet again to read more news.

 19. It’s an awesome post in support of all the internet visitors; they will obtain advantage from it I am sure.

 20. My family every time say that I am wasting my time here at net, but I
  know I am getting know-how every day by reading such nice content.

 21. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was wondering
  what all is needed to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?

  I’m not very internet savvy so I’m not 100% sure.
  Any suggestions or advice would be greatly appreciated.
  Kudos

 22. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point.
  You clearly know what youre talking about, why waste your
  intelligence on just posting videos to your weblog
  when you could be giving us something informative to read?

 23. Greetings! Very helpful advice within this article! It’s the
  little changes that produce the greatest changes.
  Many thanks for sharing!

 24. This is a topic that’s near to my heart… Many thanks!
  Where are your contact details though?

 25. I was recommended this website by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody
  else know such detailed about my trouble. You’re incredible!
  Thanks!

 26. This design is steller! You most certainly know how to keep a reader
  entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well,
  almost…HaHa!) Excellent job. I really enjoyed
  what you had to say, and more than that, how you presented it.
  Too cool!

 27. I really like what you guys are usually up too. This sort
  of clever work and coverage! Keep up the very good works guys I’ve incorporated you guys to our blogroll.

 28. Nice post. I learn something totally new and challenging on sites I stumbleupon on a daily basis.

  It will always be exciting to read through articles from other writers
  and use something from their websites.

 29. Woah! I’m really loving the template/theme of this website.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard to get that
  “perfect balance” between user friendliness and visual appeal.

  I must say you have done a very good job with this. Also,
  the blog loads extremely fast for me on Internet explorer.

  Superb Blog!

 30. Sweet blog! I found it while searching on Yahoo News.
  Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Thank you

 31. I know this site gives quality dependent articles and additional stuff, is
  there any other web page which offers these kinds of things
  in quality?

 32. Hi mates, its wonderful paragraph regarding educationand entirely defined, keep it up all the time.

 33. Keep on writing, great job!

 34. Stunning story there. What happened after? Good luck!

 35. Hurrah, that’s what I was looking for, what a material!
  present here at this webpage, thanks admin of this
  website.

 36. I used to be recommended this blog by means of
  my cousin. I’m no longer certain whether or not this submit is written via him as
  no one else know such specified approximately my problem.
  You are wonderful! Thank you!

 37. I am sure this post has touched all the internet users, its really really nice paragraph on building up
  new webpage.

 38. If you want to increase your knowledge only keep visiting this web site and be updated
  with the most recent gossip posted here.

 39. Whoa! This blog looks just like my old one! It’s on a completely different topic
  but it has pretty much the same layout and design. Superb choice of colors!

 40. Highly energetic post, I loved that bit. Will there be a part
  2?

 41. You can certainly see your enthusiasm in the article you write.
  The arena hopes for even more passionate writers
  such as you who aren’t afraid to say how they believe.
  Always follow your heart.

 42. It’s remarkable to visit this web page and reading the views of all colleagues
  regarding this article, while I am also keen of getting familiarity.

 43. you are in point of fact a good webmaster. The web site loading velocity is incredible.
  It kind of feels that you are doing any distinctive
  trick. Also, The contents are masterpiece.
  you’ve performed a fantastic process on this topic!

 44. Hi, i feel that i saw you visited my website so i got here to return the prefer?.I am trying to in finding issues to enhance my website!I suppose its good enough to make use of a few of your ideas!!

 45. Exceptional post however I was wanting to know if you could write a litte
  more on this topic? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit more.
  Thanks!

 46. Yes! Finally something about track any cell phone number.

 47. I read this article fully on the topic of the difference of
  most recent and earlier technologies, it’s remarkable article.

 48. Hi there, I found your website by way of Google even as searching for a comparable subject, your website came up, it appears great.
  I’ve bookmarked it in my google bookmarks.
  Hi there, just turned into aware of your blog via Google,
  and found that it is really informative.
  I’m going to watch out for brussels. I will appreciate if you
  continue this in future. Numerous folks shall be benefited from your writing.
  Cheers!

 49. It’s remarkable for me to have a web site, which is beneficial for my knowledge.
  thanks admin

 50. Hi there I am so glad I found your web site, I really found you by accident, while I was searching
  on Aol for something else, Regardless I am here now
  and would just like to say thank you for a marvelous post and
  a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the moment but I
  have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I
  have time I will be back to read more, Please do keep up the great jo.

 51. This post presents clear idea in favor of the new people of blogging, that in fact how to do running a blog.

 52. Thank you for any other informative website.
  Where else may I am getting that kind of information written in such a perfect method?

  I’ve a project that I’m just now operating on, and I have been at the glance out
  for such info.

 53. This is the right site for anybody who wants to understand this topic.
  You realize a whole lot its almost tough to argue with you (not that I really would want to…HaHa).
  You definitely put a brand new spin on a topic that’s been discussed
  for ages. Great stuff, just great!

 54. This article will help the internet visitors for building up new web site or even a blog from start
  to end.

 55. Wonderful website you have here but I was curious about if you
  knew of any message boards that cover the same topics discussed here?

  I’d really love to be a part of group where I can get
  suggestions from other experienced individuals that share the same interest.
  If you have any recommendations, please let me know.
  Thanks!

 56. Hi, I desire to subscribe for this weblog to obtain hottest
  updates, therefore where can i do it please help out.

 57. Good answers in return of this question with genuine arguments and explaining
  all about that.

 58. Hey! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay.
  I’m definitely enjoying your blog and look forward to new posts.

 59. Hi there, I would like to subscribe for this weblog
  to obtain latest updates, therefore where can i do it please help out.

 60. Hello there! Do you use Twitter? I’d like to follow
  you if that would be okay. I’m absolutely enjoying your blog
  and look forward to new posts.

 61. Hello to every , since I am really keen of reading
  this blog’s post to be updated on a regular basis. It carries fastidious stuff.

 62. Hi, this weekend is good for me, for the reason that this occasion i am reading this great
  educational article here at my house.

 63. I have been exploring for a bit for any high-quality articles or blog posts on this
  sort of house . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site.
  Reading this info So i am happy to exhibit that
  I’ve a very excellent uncanny feeling I discovered exactly what
  I needed. I most definitely will make certain to don?t omit
  this site and provides it a look on a continuing basis.

 64. Helpful information. Lucky me I discovered your web site unintentionally, and I am stunned why this twist of fate
  didn’t took place in advance! I bookmarked it.

 65. I like what you guys are usually up too. This kind of clever
  work and exposure! Keep up the good works guys I’ve added you
  guys to my personal blogroll.

 66. Greate pieces. Keep writing such kind of info on your blog.
  Im really impressed by it.
  Hey there, You have performed a great job. I’ll definitely digg it and in my opinion recommend to my friends.
  I am sure they’ll be benefited from this site.

 67. Thank you a lot for sharing this with all folks
  you actually understand what you are speaking approximately!
  Bookmarked. Kindly additionally visit my web site =). We will have a hyperlink
  alternate arrangement between us

 68. Hi there to every body, it’s my first pay a quick visit of this blog;
  this webpage includes remarkable and really good information in favor of visitors.

 69. Hey there, I think your website might be having browser compatibility issues.

  When I look at your blog site in Opera, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some
  overlapping. I just wanted to give you a quick heads up!
  Other then that, terrific blog!

 70. Thank you for the good writeup. It actually used to be a enjoyment account it.

  Look complicated to far introduced agreeable from you!
  By the way, how could we communicate?

 71. This web site really has all the information I wanted concerning this subject and didn’t know who
  to ask.

 72. Touche. Sound arguments. Keep up the good spirit.

 73. Keep this going please, great job!

 74. Thanks for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts and I will be waiting for your next write ups thank you once again.

Leave a Reply

Your email address will not be published.