Έκτακτα Νέα
Αρχική / Πλειστηριασμοί / 50 πλειστηριασμοί την Τετάρτη 14-6-17 στην Αττική. Όλοι στα Ειρηνοδικεία ενάντια στην λαίλαπα υφαρπαγής της λαϊκής περιουσίας!

50 πλειστηριασμοί την Τετάρτη 14-6-17 στην Αττική. Όλοι στα Ειρηνοδικεία ενάντια στην λαίλαπα υφαρπαγής της λαϊκής περιουσίας!

Με 50 πλειστηριασμούς στην Αττική συνεχίζεται αυτή την Τετάρτη 14-6-17, η υφαρπαγή της λαϊκής περιουσίας από τους τραπεζίτες και τα λοιπά κοράκια. Στο σφυρί βγαίνουν κατοικίες και άλλα περιουσιακά στοιχεία συμπολιτών μας.

Συγκεκριμένα 18 πλειστηριασμοί είναι προγραμματισμένοι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 5 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου. 1 στο Ειρηνοδικείο Αχαρνών, 2 στο Ειρηνοδικείο Ελευσίνας, 2 στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, 5 στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου, 4 στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα, 1 στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας , 4 στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, 2 στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου, 2 στο Ειρηνοδικείο Σαλαμίνας και 3 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο θα δώσει δυναμικό “παρών” όπως 4 χρόνια τώρα στα Ειρηνοδικεία και σας καλεί να ενισχύσετε αυτόν τον μεγάλο αγώνα αντίστασης.

Το ραντεβού είναι σταθερό κάθε Τετάρτη 4-5μμ στα Ειρηνοδικεία της χώρας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

Δείτε επίσης

O Ηλίας Παπαδόπουλος στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του Νέου Καναλιού για τους χιλιάδες πλειστηριασμούς που έρχονται (VIDEO)