Έκτακτα Νέα
Αρχική / Featured / Έτσι απαντάμε στη ΔΕΗ αν δεν μας κάνει διακανονισμό ή μας έχει στείλει Εξώδικο. Κατεβάστε την επιστολή απάντησης

Έτσι απαντάμε στη ΔΕΗ αν δεν μας κάνει διακανονισμό ή μας έχει στείλει Εξώδικο. Κατεβάστε την επιστολή απάντησης

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιάιο Μέτωπο στα πλαίσια της πολυετούς δράσης του για να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, συνέταξε με τη συνδρομή δικηγόρου πρότυπο απαντητικής επιστολής προς τη ΔΕΗ που αφορά σε δύο περιπτώσεις:

Α) Σε περίπτωση που η ΔΕΗ αρνείται να προβεί σε διακανονισμό της οφειλής σας που να μπορεί να εξυπηρετηθεί.

Β) Σε περίπτωση που η ΔΕΗ αρνείται να προβεί σε διακανονισμό της οφειλής σας που να μπορεί να εξυπηρετηθεί και επιπλέον έχει προχωρήσει και στην αποστολή εξωδίκου προς το πρόσωπό σας (Εξώδικη Όχληση).

Κατεβάστε ΕΔΩ την απαντητική επιστολή για την περίπτωση (Α)

και ΕΔΩ την απαντητική επιστολή για την περίπτωση (Β).

Και στις δύο περιπτώσεις και αφού η προσπάθειά σας για διακανονισμό αποβεί άκαρπη, η επιστολή κατατίθεται στο πρωτόκολλο του υποκαταστήματος της ΔΕΗ και λαμβάνετε αντίγραφο. Η ΔΕΗ οφείλει να σας απαντήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα. Επίσης με την επιστολή αυτή αιτείστε να μην γίνει διακοπή της ηλεκτροδότησής σας ή να ληφθούν μέτρα για την αποκατάστασή της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας επισκέπτεστε κάθε Τρίτη 5-7μμ στα γραφεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω (Καυτατζόγλου 35, Πατήσια, πλησίον ΗΣΑΠ Αγ. Ελευθέριος) ή να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Κινήματος.

Δείτε επίσης

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΝΕΣΤΑΛΗ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ! ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ!

Μπροστά στην άμεση αγωνιστική απάντηση που εξήγγειλε χθες το Κίνημα Δεν Πληρώνω μέσω ανακοίνωσής του …