Έκτακτα Νέα
Αρχική / Αρθρογραφία / “Ένας έντιμος συμβιβασμός που παραδίδει τη χώρα και θυσιάζει το λαό”, του Ηλία Παπαδόπουλου.

“Ένας έντιμος συμβιβασμός που παραδίδει τη χώρα και θυσιάζει το λαό”, του Ηλία Παπαδόπουλου.

ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ.

του Ηλία Παπαδόπου10984242_798937966861874_4044806144806039704_n 2λου, οικονομολόγου, μέλους της Δ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο και του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας

Το τρίτο μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μετά την «αμοιβαία επωφελή» ευθυγράμμισή της στο δόγμα του ακραίου νεοφιλελευθερισμού, αποτελεί πρωτοφανή κλιμάκωση της ολομέτωπης επίθεσης που δέχεται ο ελληνικός λαός από την διεθνή και εγχώρια οικονομική ολιγαρχία και το πολιτικό της προσωπικό. Στην επίθεση αυτή, ο ελληνικός λαός έχει ιστορικό και συνταγματικό χρέος να αντισταθεί με κάθε μέσον και να οργανώσει την αντεπίθεσή του.

Η σύνθεση του νέου κοινοβουλίου, τα έδρανα του οποίου καταλαμβάνονται συντριπτικά από βουλευτές υποταγμένους στις ορέξεις των δανειστών, είναι πραγματικά αποκαρδιωτική. Ταυτόχρονα όμως, η νέα κοινοβουλευτική πραγματικότητα, αποτελεί και χρυσή ευκαιρία για να οργανωθούν νέοι αυθεντικοί κοινωνικοί αγώνες στο πραγματικό πεδίο της μάχης, που δεν είναι το θέατρο σκιών της Βουλής, αλλά ο δρόμος, η γειτονιά, η πλατεία, ο χώρος δουλειάς και όπου αλλού χτυπά καθημερινά η καρδιά του χειμαζόμενου ελληνικού λαού.

Οι αγώνες αυτοί μπορεί να μην παίζονται στα κανάλια όσο οι ψευτό-διαξιφισμοί στη Βουλή, αλλά είναι καθοριστικής σημασίας για την επιβίωση του ελληνικού λαού, για το παρόν και το μέλλον της χώρας μας. Είναι σαφές και στον πιο αδαή, ότι το νέο μνημόνιο έρχεται ως κοινωνικός οδοστρωτήρας να αποτελειώσει ότι άφησαν στη μέση τα δύο προηγούμενα. Την ολοκληρωτική δηλαδή παράδοση της χώρας μας στις ορέξεις των ιμπερια-ληστών. Χαρακτηριστικό της βαθιάς ταξικότητας και του νέου μνημονίου, είναι ότι στο στόχαστρό του βρίσκονται σχεδόν αποκλειστικά τα μικρομεσαία και κατώτερα κοινωνικά στρώματα, ενώ η οικονομική ολιγαρχία βγαίνει αλώβητη και σε πολλές περιπτώσεις κερδισμένη.

Ειδικότερα, τα στρώματα τα οποία θα πληγούν από τη νέα επίθεση των δανειστών και της κυβέρνησης είναι ως συνήθως οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι άνεργοι, οι αγρότες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Αντίθετα, οι τοκογλύφοι, οι μεγαλοεργολάβοι, οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι και το σύνολο σχεδόν της ντόπιας και ξένης οικονομικής ολιγαρχίας θα βγει πολλαπλώς κερδισμένο, πράγμα απόλυτα λογικό αν αναλογιστούμε ότι αυτοί ουσιαστικά κινούν τα νήματα και επιβάλλουν την ασκούμενη πολιτική ανάλογα με τα συμφέροντά τους.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι από την επέλαση του ακραίου νεοφιλελευθερισμού πλήττεται ανεπανόρθωτα η εθνική κυριαρχία στο επίπεδο της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής. Από τη μία η φορολογική πολιτική και τα δημόσια έσοδα θα περάσουν και επίσημα υπό τον έλεγχο των δανειστών, με την «ανεξαρτητοποίηση» της ΓΓΔΕ και του ΣΔΟΕ από το Υπουργείο Οικονομικών. Από την άλλη, με δεδομένο το καθεστώς υποταγής στο Ευρωσύστημα και την ΕΚΤ που διέπει την κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος και την επανιδιωτικοποίηση των πολλαπλώς ανακεφαλαιοποιημένων από τον ελληνικό λαό εμπορικών συστημικών τραπεζών, εκχωρείται πλήρως το όποιο δικαίωμα εθνικού ελέγχου στο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Η προκλητική εγκατάσταση κλιμακίων των δανειστών σε όλα τα υπουργεία, όπου καμία απόφαση δεν θα μπορεί να ληφθεί χωρίς την έγκρισή τους, παραδίδει και με τη βούλα τα κλειδιά της χώρας στα κοράκια της Ουάσινγκτον και των Βρυξελλών.

Στον πρώτο πυλώνα του ιμπεριαλιστικού σχεδίου των διεθνών και ντόπιων ολιγαρχών αυτήν την περίοδο, βρίσκεται η απαλλοτρίωση της δημόσιας περιουσίας της χώρας μας. Είναι ενδεικτικό ότι με το νέο ΤΑΙΠΕΔ ως δούρειο ίππο, ανοίγει η κερκόπορτα για το ξεπούλημα όλων των «φιλέτων» της δημόσιας περιουσίας, συμπεριλαμβανομένων και των σημαντικότερων δημόσιων επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας.

Ο δεύτερος πυλώνας αφορά στην αρπαγή της κινητής και ακίνητης ιδιωτικής περιουσίας των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η φορολαίλαπα που έρχεται με το νέο μνημόνιο, οδηγεί τον ήδη καθημαγμένο ελληνικό λαό σε βαθιά εξαθλίωση και απίστευτη υπερχρέωση.  Η διατήρηση του κοινωνικά καταστροφικού, παράνομου και αντισυνταγματικού ΕΝΦΙΑ, σε συνδυασμό με την κατακόρυφη αύξηση έμμεσων φόρων και εισφορών που επιβάλλεται στα χαμηλά και μεσαία στρώματα, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να οδηγήσει τους συμπολίτες μας στην χρεοκοπία και στην επακόλουθη απώλεια της κινητής και ακίνητης περιουσίας τους. Το κουτσούρεμα του νόμου Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και του νόμου Δένδια για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε συνδυασμό με την επιχειρούμενη άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, τον νέο κώδικα δεοντολογίας των τραπεζών, την εφαρμογή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, την μείωση του ακατάσχετου ορίου, την αυστηροποίηση των 100 δόσεων, τον νέο κώδικα πολιτικής δικονομίας και μία σειρά άλλα μέτρα, στρώνουν το δρόμο για την βίαιη αναδιανομή των κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων από τα χαμηλά και μικρομεσαία στρώματα προς τους τοκογλύφους των τραπεζών και των distress funds.

Η νέα συμφωνία για την «εξυγίανση» των τραπεζών (BRRD) που θα τεθεί σε ισχύ από την 1/1/2016, ανοίγει και επίσημα πλέον το δρόμο για το κούρεμα καταθέσεων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, καθώς προβλέπει ότι όταν η διάσωση μίας προβληματικής τράπεζας δεν μπορεί να επιτευχθεί από τη συμμετοχή των μετόχων και των ομολογιούχων (στην περίπτωσή της Ελλάδας βασικός μέτοχος των τραπεζών είναι το ήδη χρεοκοπημένο ελληνικό δημόσιο) τότε θα πραγματοποιείται κούρεμα καταθέσεων (bail-in).

Η διάλυση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων (μειώσεις συντάξεων, ενοποίηση ταμείων, κατάργηση επικουρικών, αύξηση ορίων ηλικίας κ.α.) και η καταβαράθρωση των εργασιακών σχέσεων που επέρχεται με την εφαρμογή της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ (πλήρης φιλελευθεροποίηση της αγοράς εργασίας, άνοιγμα επαγγελμάτων, κατάργηση κυριακάτικης αργίας, ομαδικές απολύσεις κ.α.) θα δημιουργήσει εύφορο έδαφος για την επέλαση των επενδυτών-κορακιών, μετατρέποντας την χώρα μας σε μία απέραντη Ειδική Οικονομική Ζώνη στην οποία το εργατικό δυναμικό θα είναι έρμαιο μίας αγοράς εργασίας που θα λειτουργεί ως σύγχρονο σκλαβοπάζαρο.

Η κλιμάκωση της αιματηρής λιτότητας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την ελληνική κοινωνία στην πλήρη εξαθλίωση. Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος τους. Να οδηγήσουν τον ελληνικό λαό στην απόλυτη οικονομική ανέχεια, στην πνευματική υποταγή και εν τέλει στην πλήρη υποδούλωση. Μπροστά σε αυτή την εφιαλτική πραγματικότητα δεν δικαιούμαστε να μείνουμε καθηλωμένοι. Έχουμε ιστορικό καθήκον να αγωνιστούμε και να κερδίσουμε.

Δείτε επίσης

“Το Plan B της κυβέρνησης για την ελάφρυνση του χρέους”, του Ηλία Παπαδόπουλου, οικονομολόγου, μέλους της Δ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο

Το Plan B της κυβέρνησης για την ελάφρυνση του χρέους του Ηλία Παπαδόπουλου, οικονομολόγου, μέλους της Δ.Ε. …

119 Σχόλια

 1. I have been browsing online greater than three hours today, but I never found any interesting
  article like yours. It is beautiful value sufficient for me.
  Personally, if all webmasters and bloggers made excellent content material as you did, the net will probably be a lot more
  helpful than ever before.

 2. This information is invaluable. When can I find out more?

 3. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog
  and wanted to say that I’ve truly loved surfing around your blog posts.

  In any case I will be subscribing to your rss feed and I’m hoping you write once more soon!

 4. Just want to say your article is as surprising. The clearness on your submit is simply
  nice and that i could suppose you are knowledgeable in this subject.
  Well with your permission allow me to seize your RSS feed
  to keep updated with forthcoming post. Thank you one million and please keep up the rewarding work.

 5. It’s an remarkable article in support of all the internet users;
  they will get advantage from it I am sure.

 6. Hello, after reading this awesome piece of writing i am also delighted to share my know-how here with friends.

 7. Whats up are using WordPress for your blog platform?

  I’m new to the blog world but I’m trying to
  get started and create my own. Do you require any coding knowledge to
  make your own blog? Any help would be really
  appreciated!

 8. I want to to thank you for this wonderful read!!

  I absolutely enjoyed every bit of it. I have got you saved as a favorite to
  look at new things you post…

 9. It’s very trouble-free to find out any matter on net as compared to textbooks, as I found this piece of writing
  at this site.

 10. Just want to say your article is as astounding. The clarity in your put up is
  just excellent and i could assume you’re a professional in this subject.
  Fine with your permission allow me to grab your feed to stay updated with drawing close post.
  Thank you 1,000,000 and please continue the gratifying
  work.

 11. Why visitors still make use of to read news papers when in this technological
  globe everything is presented on net?

 12. Hmm it seems like your blog ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote
  and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I’m
  still new to the whole thing. Do you have any tips for first-time
  blog writers? I’d definitely appreciate it.

 13. Hey there! This is my first visit to your blog!

  We are a collection of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche.
  Your blog provided us useful information to work on. You have done a outstanding job!

 14. Right here is the perfect blog for anyone
  who would like to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually
  would want to…HaHa). You certainly put a brand new spin on a topic that’s been discussed for many years.
  Great stuff, just wonderful!

 15. This design is wicked! You certainly know
  how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I
  was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Wonderful job.
  I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it.
  Too cool!

 16. There is definately a great deal to learn about this subject.
  I like all of the points you made.

 17. Aw, this was an extremely good post. Taking
  the time and actual effort to create a superb article… but
  what can I say… I procrastinate a whole lot and don’t
  seem to get anything done.

 18. It’s remarkable to visit this site and reading the views of all colleagues concerning this piece of
  writing, while I am also keen of getting knowledge.

 19. What i don’t understood is in fact how you’re now not
  really a lot more smartly-preferred than you might be now.

  You’re so intelligent. You know thus significantly in relation to this matter, produced me individually consider it from numerous various angles.
  Its like men and women aren’t interested unless it is one thing to do with Girl gaga!
  Your individual stuffs great. Always care for it up!

 20. What’s Going down i’m new to this, I stumbled upon this
  I’ve discovered It absolutely helpful and it has helped me
  out loads. I hope to give a contribution & help different customers
  like its aided me. Good job.

 21. I’ll immediately take hold of your rss feed as I can not
  to find your email subscription hyperlink or newsletter service.
  Do you have any? Please let me recognize in order that I may subscribe.
  Thanks.

 22. I’m very happy to uncover this site. I want to to thank you for your
  time for this wonderful read!! I definitely savored
  every little bit of it and I have you bookmarked to look at new things on your web
  site.

 23. Howdy! Someone in my Facebook group shared this website with us so I
  came to check it out. I’m definitely loving the information. I’m bookmarking and will be tweeting this
  to my followers! Excellent blog and excellent design.

 24. When someone writes an piece of writing he/she maintains the
  thought of a user in his/her brain that how a user can understand it.
  Therefore that’s why this piece of writing is amazing.
  Thanks!

 25. Good post. I will be dealing with a few of
  these issues as well..

 26. When some one searches for his necessary thing,
  thus he/she wants to be available that in detail, thus that thing is maintained over here.

 27. Today, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested to see if it
  can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83
  views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

 28. I am curious to find out what blog platform you’re using?
  I’m having some minor security issues with my latest blog and I’d like to find something more secure.
  Do you have any suggestions?

 29. An interesting discussion is worth comment. There’s no doubt that that you ought to write
  more on this issue, it might not be a taboo subject but usually people do
  not speak about such subjects. To the next! Many thanks!!

 30. Greetings I am so grateful I found your webpage, I really found you by mistake, while I
  was browsing on Askjeeve for something else, Anyways I am here now and would just like to
  say kudos for a fantastic post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I
  don’t have time to look over it all at the moment but I have bookmarked it
  and also added in your RSS feeds, so when I have time I
  will be back to read much more, Please do keep up the fantastic
  work.

 31. Fastidious answer back in return of this matter with firm arguments
  and telling the whole thing on the topic of that.

 32. Very nice post. I definitely appreciate this website.

  Keep writing!

 33. Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article.

  I will make sure to bookmark it and return to read more of your useful info.
  Thanks for the post. I will certainly return.

 34. Hello! I’m at work browsing your blog from my new iphone 4!
  Just wanted to say I love reading through your blog
  and look forward to all your posts! Keep up the superb work!

 35. It’s actually a great and useful piece of info. I am happy that you just shared this useful info with us.
  Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

 36. Heya i am for the primary time here. I came across this board
  and I find It really useful & it helped me out much.
  I am hoping to offer something back and aid others like you helped
  me.

 37. With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My blog has a
  lot of exclusive content I’ve either created myself or outsourced but it appears a lot
  of it is popping it up all over the web without my agreement.

  Do you know any solutions to help reduce content from being stolen? I’d
  truly appreciate it.

 38. You’re so interesting! I don’t believe I’ve read something like that before.
  So nice to discover somebody with some genuine thoughts on this subject matter.
  Really.. many thanks for starting this up. This site is one thing that
  is required on the web, someone with some originality!

 39. When some one searches for his vital thing, thus he/she
  wants to be available that in detail, so that thing is maintained over here.

 40. It’s very trouble-free to find out any topic on web as compared to books,
  as I found this post at this web site.

 41. I visited several blogs except the audio quality for audio songs
  present at this site is actually wonderful.

 42. Very rapidly this website will be famous among all blogging and site-building viewers, due to it’s fastidious articles or reviews

 43. Article writing is also a excitement, if you be familiar with afterward you can write if not it is complex to write.

 44. I know this website gives quality based articles and other information, is there any other site which provides
  these data in quality?

 45. Hi there, I enjoy reading through your post. I like
  to write a little comment to support you.

 46. Hello mates, good piece of writing and good arguments commented here, I am actually
  enjoying by these.

 47. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
  I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this.
  Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your
  blog and I look forward to your new updates.

 48. all the time i used to read smaller content that
  also clear their motive, and that is also happening with
  this paragraph which I am reading at this time.

 49. Everything is very open with a clear clarification of the issues.
  It was definitely informative. Your site is very helpful.
  Thanks for sharing!

 50. Hey! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?
  I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any suggestions?

 51. Hi there just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading correctly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue.

  I’ve tried it in two different internet browsers and both show the
  same results.

 52. Good post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon every day.
  It will always be helpful to read through articles from other authors and
  practice a little something from their websites.

 53. Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and
  screamed. There was a hermit crab inside and it pinched
  her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic
  but I had to tell someone!

 54. Everyone loves what you guys are up too. This sort of clever work and reporting!
  Keep up the great works guys I’ve included you guys
  to my personal blogroll.

 55. It is perfect time to make a few plans for the long run and it is time to be happy.

  I have read this put up and if I may I want to suggest you few fascinating things or advice.
  Maybe you can write subsequent articles referring to this article.
  I desire to learn more issues approximately it!

 56. It’s an awesome paragraph for all the internet users; they
  will obtain advantage from it I am sure.

 57. Admiring the time and effort you put into your website and detailed information you present.

  It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed
  information. Fantastic read! I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds
  to my Google account.

 58. Hi there, I do believe your web site might be having web
  browser compatibility issues. When I look at your blog in Safari,
  it looks fine however, when opening in IE, it has some overlapping issues.
  I merely wanted to provide you with a quick heads up! Aside
  from that, fantastic website!

 59. Awesome blog! Do you have any recommendations for aspiring writers?
  I’m planning to start my own site soon but I’m a little
  lost on everything. Would you suggest starting with a free platform like WordPress
  or go for a paid option? There are so many options out
  there that I’m totally confused .. Any suggestions? Appreciate
  it!

 60. I am truly grateful to the holder of this web page who has shared this impressive paragraph
  at here.

 61. Really no matter if someone doesn’t know afterward its
  up to other people that they will assist, so here it takes place.

 62. It’s an remarkable piece of writing designed for all the online people; they will take benefit from it I am sure.

 63. Excellent post. I was checking constantly this weblog and I’m inspired!
  Very useful information particularly the remaining phase 🙂 I care
  for such info much. I was seeking this certain info for a very lengthy
  time. Thanks and good luck.

 64. Thank you for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts
  and I am waiting for your further post thank you
  once again.

 65. Greetings! I know this is kinda off topic however
  I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging
  links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa?
  My blog covers a lot of the same topics as yours and
  I think we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to shoot me an email.

  I look forward to hearing from you! Fantastic blog by the way!

 66. Wow that was strange. I just wrote an extremely long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear.
  Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyway, just
  wanted to say superb blog!

 67. I wanted to thank you for this fantastic read!!
  I certainly enjoyed every bit of it. I have you bookmarked to look at new things you post…

 68. I am regular visitor, how are you everybody? This paragraph posted
  at this web site is truly good.

 69. Hey! Would you mind if I share your blog with my zynga group?

  There’s a lot of folks that I think would really appreciate your
  content. Please let me know. Cheers

 70. You could definitely see your expertise in the article you write.
  The world hopes for more passionate writers such as you who aren’t afraid
  to mention how they believe. At all times
  follow your heart.

 71. It’s appropriate time to make a few plans for the long run and it is time to
  be happy. I’ve learn this put up and if I could I desire to suggest you some fascinating things or tips.
  Perhaps you can write subsequent articles regarding this article.
  I wish to read more things about it!

 72. Fine way of explaining, and pleasant paragraph to obtain facts
  about my presentation subject, which i am going to present in academy.

 73. excellent publish, very informative. I wonder why
  the other experts of this sector don’t understand this.

  You must proceed your writing. I am sure, you’ve a great readers’ base already!

 74. I’m really enjoying the design and layout of your site.

  It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit
  more often. Did you hire out a designer to create your theme?
  Outstanding work!

 75. A person essentially help to make significantly articles
  I would state. This is the first time I frequented your website page and up to now?
  I surprised with the research you made to create this particular post incredible.
  Wonderful job!

 76. I don’t know whether it’s just me or if perhaps
  everybody else experiencing issues with your site.
  It appears as though some of the written text within your content are running
  off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well?
  This may be a problem with my browser because I’ve had this happen before.

  Cheers

 77. There is certainly a lot to find out about this subject.
  I like all the points you’ve made.

 78. Hello there, I discovered your website by means of
  Google at the same time as looking for a related subject, your website got here up, it appears good.
  I have bookmarked it in my google bookmarks.
  Hi there, just changed into aware of your blog through Google, and found that it is truly
  informative. I am going to watch out for brussels.
  I’ll be grateful in the event you proceed this in future.
  Lots of folks will likely be benefited from your writing.
  Cheers!

 79. You actually make it seem so easy with your presentation but
  I find this topic to be really something that I think I would never understand.
  It seems too complicated and extremely broad for
  me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of
  it!

 80. I’m excited to find this page. I need to to thank you for your time for this particularly wonderful read!!
  I definitely enjoyed every bit of it and i also have you book marked to look at new stuff on your blog.

 81. My developer is trying to convince me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on several websites for about a year and
  am concerned about switching to another platform.

  I have heard very good things about blogengine.net.
  Is there a way I can import all my wordpress posts into it?

  Any help would be greatly appreciated!

 82. Hello there! This is kind of off topic but I need
  some advice from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog?

  I’m not very techincal but I can figure things
  out pretty fast. I’m thinking about making my own but I’m not
  sure where to begin. Do you have any ideas
  or suggestions? Appreciate it

 83. A motivating discussion is definitely worth
  comment. I do believe that you should write more about
  this subject matter, it might not be a taboo subject but typically people don’t speak about such issues.

  To the next! All the best!!

 84. Very quickly this site will be famous amid all blogging and site-building people, due to it’s
  good articles

 85. This article offers clear idea in favor of the new people of
  blogging, that genuinely how to do running a blog.

 86. If some one desires expert view on the topic of blogging then i suggest him/her to pay a visit this web site, Keep up the pleasant work.

 87. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out
  a lot. I hope to give something back and help others
  like you aided me.

 88. I’ll right away snatch your rss as I can’t in finding your e-mail subscription hyperlink
  or e-newsletter service. Do you have any? Kindly permit me realize so that I may subscribe.
  Thanks.

 89. Fine way of telling, and nice article to get data regarding my presentation focus, which i
  am going to deliver in academy.

 90. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious
  what all is required to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?

  I’m not very internet smart so I’m not 100% certain.
  Any suggestions or advice would be greatly appreciated.

  Appreciate it

 91. What’s up, yeah this piece of writing is actually fastidious and I have learned lot of things from it on the topic of blogging.
  thanks.

 92. Hi I am so excited I found your web site, I really found you by error,
  while I was researching on Aol for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thanks a lot for a incredible post and a all round
  exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all
  at the minute but I have book-marked it and also added in your
  RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the awesome work.

 93. Yes! Finally something about portable code.

 94. Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for?
  you made blogging look easy. The overall look of
  your website is great, let alone the content!

 95. Its like you read my mind! You appear to know so much
  about this, like you wrote the book in it or something. I
  think that you can do with a few pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is wonderful blog.

  An excellent read. I’ll certainly be back.

 96. Thanks for every other great post. Where else could anyone get that
  type of info in such an ideal method of writing? I have a presentation subsequent week, and I
  am at the look for such info.

 97. Greetings from Colorado! I’m bored at work so I decided to check out your website on my iphone during lunch break.
  I enjoy the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home.
  I’m shocked at how fast your blog loaded on my phone ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, amazing site!

 98. Hi, I read your new stuff regularly. Your humoristic style is witty, keep doing what you’re doing!

 99. I get pleasure from, lead to I discovered just
  what I used to be having a look for. You have ended my four day
  lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

 100. Very good article. I certainly love this site. Keep writing!

 101. Howdy, There’s no doubt that your blog might be having internet browser
  compatibility problems. Whenever I take a look at your blog in Safari,
  it looks fine however, when opening in I.E., it’s got some overlapping issues.
  I merely wanted to give you a quick heads up! Besides that, wonderful
  site!

 102. Good web site you have here.. It’s difficult to find high-quality writing like yours these days.

  I truly appreciate individuals like you! Take care!!

 103. Excellent post. I used to be checking continuously this
  weblog and I am impressed! Very helpful information specially the remaining section 🙂 I take
  care of such information a lot. I was seeking this certain info
  for a long time. Thanks and good luck.

 104. If you want to take a great deal from this piece
  of writing then you have to apply such methods to your won blog.

 105. Wow that was odd. I just wrote an very long comment but
  after I clicked submit my comment didn’t show up.
  Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyways, just
  wanted to say fantastic blog!

 106. Hello, I enjoy reading through your article post. I
  like to write a little comment to support you.

 107. Thanks on your marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you are a great author.I will
  ensure that I bookmark your blog and may come back very
  soon. I want to encourage you to ultimately continue your great job, have a
  nice afternoon!

 108. Hi there Dear, are you genuinely visiting this web site regularly, if so afterward you will without doubt
  take pleasant know-how.

 109. Wow, incredible weblog format! How lengthy
  have you been blogging for? you made running a
  blog look easy. The full look of your site is fantastic, as neatly as
  the content material!

 110. Today, I went to the beach with my children. I found
  a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell
  to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
  She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell
  someone!

 111. I get pleasure from, cause I discovered exactly what I used to be
  looking for. You’ve ended my four day long hunt! God Bless you man.
  Have a great day. Bye

 112. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog
  and was wondering what all is needed to get set up?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty
  penny? I’m not very web savvy so I’m not 100% sure. Any recommendations or advice would be
  greatly appreciated. Appreciate it

 113. Hello my friend! I want to say that this article is awesome, great written and include almost
  all significant infos. I’d like to peer extra
  posts like this .

 114. Great web site. A lot of useful information here.
  I am sending it to several buddies ans also sharing
  in delicious. And of course, thank you in your sweat!

 115. WOW just what I was looking for. Came here by searching
  for ig

 116. Hello my loved one! I wish to say that this post is awesome, great written and include
  approximately all vital infos. I would like to see more posts like this .

 117. My family all the time say that I am killing my time here at web, however I know
  I am getting experience every day by reading thes good
  articles.

 118. Hi, I want to subscribe for this weblog to get most recent updates, therefore where can i do it please help.

 119. I don’t know if it’s just me or if everybody else experiencing issues with
  your site. It appears as if some of the written text in your content are running off
  the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well?
  This may be a problem with my internet browser because
  I’ve had this happen before. Many thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published.