Έκτακτα Νέα
Αρχική / Δελτία Τύπου / Δελτίο Τύπου: Συμφωνία συνεργασίας του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο με τη Λαϊκή Ενότητα

Δελτίο Τύπου: Συμφωνία συνεργασίας του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο με τη Λαϊκή Ενότητα

Συμφωνία συνεργασίας του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο με τη Λαϊκή Ενότητα

Την Παρασκευή 21-8-15, αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο, αποτελούμενη από τους Λεωνίδα Παπαδόπουλο, Ηλία Παπαδόπουλο, Μαρία Λεκάκου και Γιάννη Δαμουλή, πραγματοποίησε συνάντηση με τους εκπροσώπους της Λαϊκής Ενότητας, Στάθη Λεουτσάκο και Βασίλη Πριμηκύρη.

Η συνάντηση έγινε σε απόλυτα συντροφικό κλίμα και ως αντικείμενο είχε την προοπτική άμεσης συγκρότησης ενός μεγάλου αντιμνημονιακού πολιτικού και κοινωνικού μετώπου.

Οι δύο πλευρές συνομολόγησαν την πρόθεσή τους να συνδράμουν αποφασιστικά στην οικοδόμηση του μετώπου αυτού, το οποίο θα υπερασπιστεί μέχρι τέλους το μεγαλειώδες ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και θα αγωνιστεί με συνέπεια για την ανατροπή των μνημονίων και την ανοικοδόμηση της χώρας σε νέες βάσεις λαϊκής κυριαρχίας, εθνικής ανεξαρτησίας και κοινωνικής δικαιοσύνης. Επήλθε συμφωνία επί των προγραμματικών αξόνων του μετώπου και απόφαση για συνεργασία στις επικείμενες εκλογές.

Δείτε επίσης

Νέες διώξεις κατά των αγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω Λεωνίδα & Ηλία Παπαδόπουλου από την κυβέρνηση των πλειστηριασμών

Ως το καλύτερο δεκανίκι των αρπακτικών εξελίσσεται ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς κλιμακώνει τις διώξεις κατά των …

4 Σχόλια

  1. After study a handful of the blog posts in your web site now, and I genuinely such as your technique of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site list and will be checking back soon. Pls check out my web-site in addition and make me aware what you believe.

  2. thumbs up if your watching this from the future cause your a time traveler

  3. always avoid plastic tv mounts when possible and buy those aluminum or steel tv mounts because they last longer**

  4. I real pleased to find this web site on bing, just what I was searching for : D as well saved to bookmarks .

Leave a Reply

Your email address will not be published.