Έκτακτα Νέα
Αρχική / Featured / Καταρρέει το κατασκευασμένο κατηγορητήριο της Ολυμπίας Οδού μετά την διακοπή της δίκης του Κινήματος Δεν Πληρώνω για άνοιγμα στα διόδια Ελευσίνας

Καταρρέει το κατασκευασμένο κατηγορητήριο της Ολυμπίας Οδού μετά την διακοπή της δίκης του Κινήματος Δεν Πληρώνω για άνοιγμα στα διόδια Ελευσίνας

Την  Δευτέρα 30/10/17 το Κίνημα Δεν Πληρώνω βρέθηκε στα Δικαστήρια Ευελπίδων στα πλαίσια μίας ακόμη δίκης στα πλαίσια της βιομηχανίας στημένων διώξεων των μεγαλοεργολάβων απέναντι στους πρωτοπόρους αγωνιστές του κινήματος ενάντια στα διόδια. Κατηγορούμενη το ιδρυτικό μέλος του Κινήματος Δεν Πληρώνω Μαρία Λεκάκου.

Με την πλάτη στον τοίχο βρέθηκαν για μία ακόμη φορά οι καρτελατζήδες μεγαλοεργολάβοι της Ολυμπίας Οδού αφού η δίκη διεκόπη λόγω του γεγονότος ότι δεν προσήλθαν στο δικαστήριο οι ψευδομάρτυρες κατηγορίας αλλά ούτε καν οι δικηγόροι της Εταιρίας. Η δίκη αφορά σε άνοιγμα των διοδίων Ελευσίνας που πραγματοποιήθηκε στις 26/02/2010 και θα συνεχιστεί την 1η Δεκεμβρίου.
Ο περήφανος αγώνας μας ενάντια στη μαφία των εθνικών μας δρόμων συνεχίζεται!
Θα νικήσουμε!

 

 

Δείτε επίσης

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΝΕΣΤΑΛΗ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ! ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ!

Μπροστά στην άμεση αγωνιστική απάντηση που εξήγγειλε χθες το Κίνημα Δεν Πληρώνω μέσω ανακοίνωσής του …