Έκτακτα Νέα
Αρχική / Featured / Η μάχη προστασίας της λαϊκής περιουσίας συνεχίζεται! Το Κίνημα έδιωξε τα κοράκια και ματαίωσε τους πλειστηριασμούς 6 σπιτιών και 1 μαγαζιού για μικροοφειλές στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (φωτορεπορτάζ)

Η μάχη προστασίας της λαϊκής περιουσίας συνεχίζεται! Το Κίνημα έδιωξε τα κοράκια και ματαίωσε τους πλειστηριασμούς 6 σπιτιών και 1 μαγαζιού για μικροοφειλές στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (φωτορεπορτάζ)

Νέα νικηφόρα δράση ενάντια στους πλειστηριασμούς την Τετάρτη 1/11/17 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Το Κίνημα απέτρεψε τους εξής πλειστηριασμούς:

-ΤΡΙΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ από την Εθνική Ασφαλιστική για χρέος 50.000 στην Κυψέλη, 61.749 ευρώ στο Αιγάλεω και 216.166 στον Βύρωνα (συμβολαιογράφος Μπάη)

-Ενός μαγαζιού για χρέος 200 χιλιάδων ευρώ από την Alphabank (συμβολαιογράφος Δράγιου) και

-Των πλειστηριασμών της Τράπεζας Πειραιώς (διαμερισμα στον Κολωνό για 21.278 ευρώ, διαμέρισμα στην Καισαριανη για χρέος 69.602 ευρώ, διαμέρισμα στον Αγ.Δημήτριο για χρέος 330.000 ευρώ) από την συμβολαιογράφο Καραμανλή που αντικαθιστούσε τον αρχικόρακα Βασιλάκη.

Επιτρέψαμε την διενέργεια 2 πλειστηριασμών για χρέη 1 εκατομμυρίου και 3 εκατομμυρίων (συμβολαιογράφος Βαλσαμίδου) και ενός πλειστηριασμού μεταξύ 2 ιδιωτών (συμβολαιογράφος Σεφεριάδης).

Οι συμβολαιογράφοι που ΔΕΝ προσήλθαν στο Ειρηνοδικείο, ως όφειλαν, ήταν η Σγουρα Βαρβάρα, Σιμοπούλου Ευφροσύνη, Ρήγα Άννα.

Ο Αγώνας του Κινήματός μας ενάντια στην εκποίηση της λαικής περιουσίας, συνεχίζεται!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την δράση

Δείτε επίσης

Όλοι αύριο Πέμπτη, 11πμ, στα δικαστήρια Ευελπίδων, στο πλευρό των τριών συλληφθέντων συναγωνιστών για δράση ενάντια σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Αύριο Πέμπτη, στις 11πμ, το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα δώσει αγωνιστικό “παρών” αλληλεγγύης στα δικαστήρια …