Έκτακτα Νέα
Αρχική / Άλλες Δράσεις / Νέα νικηφόρα δράση του Κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς την Τετάρτη, 31-5-17 (φωτογραφίες)

Νέα νικηφόρα δράση του Κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς την Τετάρτη, 31-5-17 (φωτογραφίες)

Μία ακόμη νικηφόρα δράση του Κινήματος στο Ειρηνοδικείο Αθηνών! Ματαιώθηκαν οι πλειστηριασμοί της λαϊκής περιουσίας μεταξύ των οποίων και 3 πρώτες κατοικίες συμπολιτών μας.
Απαντάμε στα κοράκια και τους τραπεζίτες ότι ο Αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι το βάθος του καλοκαιριού στα Ειρηνοδικεία και θα μεταφερθεί στα συμβολαιογραφικά γραφεία και τα τραπεζικά υποκαταστήματα όταν εφαρμοστεί το ΦΕΚ των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
Κλιμάκωση της δράση μας μέχρι τη νίκη!

*Σημαντική Σημείωση: Να ενημερώσουμε τα παπαγαλάκια συγκεκριμένων ΜΜΕ, τους δοσίλογους συμβολαιογράφους του κυκλώματος των πλειστηριασμών και τους κυβερνητικούς προπαγανδιστές, ότι σήμερα είχε προγραμματισθεί να εκπλειστηριαστούν μεταξύ των υπολοίπων ΚΑΙ βιοχηχανικά ακίνητα του Λαυρεντιάδη για χρέη απέναντι σε Δημόσιο, εργαζόμενους και τράπεζες άνω των 6 εκατομμυρίων ευρώ.
Τα ακίνητα αυτά έβγαιναν με τον παλιό κώδικα πολιτικής δικονομίας στον πλειστηριασμό, συνεπώς πρώτοι θα αποζημιώνονταν το Δημόσιο και οι εργαζόμενοι.
Αντιπροσωπεία των εργαζομένων βρισκόταν στο χώρο του Ειρηνοδικείου, συζήτησε μαζί μας και δήλωσε την επιθυμία της να πραγματοποιηθεί ο πλειστηριασμός προκειμένου να αποζημιωθούν.
Ο πλειστηριασμός αυτός όντως πραγματοποιήθηκε και οι εργαζόμενοι στο τέλος μας ευχαρίστησαν εγκάρδια, δεδομένου ότι γνωρίζαμε όλοι εξ αρχής ότι υπήρχε προσφορά για τα ακίνητα (μας είχε ενημέρωσε η αρμόδια συμβολαιογράφος στην αρχή της διαδικασίας) .
Αυτή η είδηση φυσικά δεν θα διαδοθεί παραπάνω από την τραπεζιτική προπαγάνδα η οποία κερδίζει διαρκώς έδαφος για ευνόητους λόγους στο μιντιακό σύστημα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη δράση

Δείτε επίσης

Οι επικεφαλής του Κινήματος Δεν Πληρώνω Λεωνίδας & Ηλίας Παπαδόπουλος με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Ευρωψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας

ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ …