Έκτακτα Νέα
Αρχική / Featured / Επανασύνδεση ρεύματος φτωχής μονογονεϊκής οικογένειας με 2 παιδιά και μητέρα με βαρύτατη καρδιοπάθεια στο Κερατσίνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Επανασύνδεση ρεύματος φτωχής μονογονεϊκής οικογένειας με 2 παιδιά και μητέρα με βαρύτατη καρδιοπάθεια στο Κερατσίνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν λίγο στο Κερατσίνι! Το Κίνημα Δεν Πληρώνω επανασύνδεσε το κομμένο ρεύμα φτωχής μονογονεϊκής οικογένειας με 2 παιδιά και μητέρα με βαρύτατη καρδιοπάθεια, μετά από 1 εβδομάδα στο σκοτάδι.
Η Elpedison τους έκοψε το ρεύμα για 1200 ευρώ χρέος και αφού δεν δεχόταν να διακανονίσει την οφειλή, ζητώντας όλο το ποσό.
Η βαριά άρρωστη μητέρα (βρίσκεται στη λίστα αναμονής για μεταμόσχευση καρδιάς) αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι προκειμένου να μην κινδυνέψει σοβαρά η ζωή της.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω συνεχίζει τον περήφανο δεκαετή αγώνα του ενάντια στις μνημονιακές κυβερνήσεις της καταστροφής και κόντρα σε όλους εκείνους που μας μαυρίζουν τη ζωή

Πριν λίγο στο Κερατσίνι! Το Κίνημα Δεν Πληρώνω επανασύνδεσε το κομμένο ρεύμα φτωχής μονογονεικής οικογένειας με 2 παιδιά και μητέρα με βαρύτατη καρδιοπάθεια, μετά από 1 εβδομάδα στο σκοτάδι.Η Elpedison τους έκοψε το ρεύμα για 1200 ευρώ χρέος και αφού δεν δεχόταν να διακανονίσει την οφειλή, ζητώντας όλο το ποσό.Η βαριά άρρωστη μητέρα (βρισκεται στη λίστα αναμονής για μεταμόσχευση καρδιάς) αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι προκειμένου να μην κινδυνέψει σοβαρα η ζωή της.Το Κίνημα Δεν Πληρώνω συνεχίζει τον περήφανο δεκαετή αγώνα του ενάντια στις μνημονιακές κυβερνήσης της καταστροφής και κόντρα σε όλους εκείνους που μας μαυρίζουν τη ζωή

Δημοσιεύτηκε από ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στις Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019

Δείτε επίσης

Οι επικεφαλής του Κινήματος Δεν Πληρώνω Λεωνίδας & Ηλίας Παπαδόπουλος με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Ευρωψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας

ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ …