Έκτακτα Νέα
Αρχική / Άλλες Δράσεις / ΑΙΣΧΟΣ! Η ΕΥΔΑΠ στέλνει εξώδικο και απειλεί με ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ σπιτιού, συμπολίτη μας από το Αιγάλεω για οφειλή 534 ευρώ!!! Το Κίνημα Δεν Πληρώνω οργανώνει άμεση απάντηση

ΑΙΣΧΟΣ! Η ΕΥΔΑΠ στέλνει εξώδικο και απειλεί με ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ σπιτιού, συμπολίτη μας από το Αιγάλεω για οφειλή 534 ευρώ!!! Το Κίνημα Δεν Πληρώνω οργανώνει άμεση απάντηση

Η ΕΥΔΑΠ ΑΕ, η οποία μέσα στην κρίση, με επιχείρηση σκούπα μάζεψε 40 εκατομμύρια ευρώ από τους φτωχοποιημένους συμπολίτες μας και έπειτα σκανδαλωδώς τα μοίρασε εν είδη εκτάκτου μερίσματος στους μετόχους της (ΤΑΙΠΕΔ, Paulson, Eurobank κ.α.) όλον τον τελευταία καιρό προβαίνει σε εξοργιστικές διακοπές νερού φτωχοποιημένων συμπολιτών μας για πολύ μικρά χρέη.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω διαρκώς προβαίνει σε επανασυνδέσεις νερού, οι οποίες έχουν πυκνώσει πολύ τους τελευταίους μήνες.

Σήμερα ήρθε σε επαφή με το Κίνημα μας, ένας φτωχός συμπολίτης μας από το Αιγάλεω, ο οποίος έλαβε προκλητικό ΕΞΩΔΙΚΟ από την ΕΥΔΑΠ ΑΕ, το οποίο προειδοποιούσε για ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ, για χρέος 534 ευρώ!!!!!!

Είναι σαφές ότι το μνημονιακό ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ θα ακολουθηθεί από εκποίηση της περιουσίας των οφειλετών, δηλαδή του φτωχού λαού.

Δεν είναι τυχαίο ότι μεταξύ των μετόχων της ΕΥΔΑΠ βρίσκεται και το διεθνές κοράκι, John Paulson, στρατηγικός μέτοχος της Τράπεζας Πειραιώς (μετά την τελευταία σκανδαλώδη ανακεφαλαιοποίηση) και της Alpha Bank αλλά και ιδιοκτήτης hedge fund που θα ασχοληθεί με την αγορά κόκκινων δανείων.

Η αντίδραση του Κινήματος Δεν Πληρώνω σε αυτή την προκλητική, πολεμικού χαρακτήρα ενέργεια της ΕΥΔΑΠ ΑΕ απέναντι σε φτωχοποιημένους συμπολίτες μας, ήδη οργανώνεται και θα είναι δυναμική.

Εδώ το εξώδικο

Δείτε επίσης

Καταρρέει το κατασκευασμένο κατηγορητήριο της Ολυμπίας Οδού μετά την διακοπή της δίκης του Κινήματος Δεν Πληρώνω για άνοιγμα στα διόδια Ελευσίνας

Την  Δευτέρα 30/10/17 το Κίνημα Δεν Πληρώνω βρέθηκε στα Δικαστήρια Ευελπίδων στα πλαίσια μίας ακόμη …