Έκτακτα Νέα
Αρχική / Άλλες Δράσεις / Δικαστήρια Ευελπίδων: Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ στην προσφυγή τους κατά του σκανδαλώδους μερίσματος 40 εκατ στους μετόχους της εταιρίας

Δικαστήρια Ευελπίδων: Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ στην προσφυγή τους κατά του σκανδαλώδους μερίσματος 40 εκατ στους μετόχους της εταιρίας

Πολυμελής αντιπροσωπεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω βρέθηκε την Δευτέρα 29-5-17 στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, στο πλευρό των 12 εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ που προσέφυγαν κατά της ΕΥΔΑΠ ΑΕ για τη σκανδαλώδη διανομή έκτακτου μερίσματος στους μετόχους (ΤΑΙΠΕΔ, Paulson, Eurobank κ.α.) ύψους 40 εκατ. ευρώ. Όλα αυτά λίγο πριν το σχεδιαζόμενο ξεπούλημα της εταιρίας στα αρπακτικά.
Στο απέναντι στρατόπεδο η διοίκηση της Εταιρίας, το Ελληνικό Δημόσιο και το ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο πέραν της υποστήριξης της διανομής του μερίσματος, με μυστική μελέτη που ανέθεσε στην πολυεθνική Ernst & Young, προωθεί και την αρπαγή 180 εκατομμυρίων ευρώ από τα αποθεματικά της εταιρίας.
Κάτω τα χέρια από τη Δημόσια Περιουσία!
Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό!

Δείτε επίσης

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στο γραφείο του αρχικόρακα της Πειραιώς ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς (το βίντεο που δεν έδειξε κανένα ΜΜΕ)

Σήμερα Τετάρτη, 17/1/2018, και πριν τις 10 το πρωί, αγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω, αιφνιδίασαν …