Έκτακτα Νέα
Αρχική / Αρθρογραφία / “Η ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;” άρθρο του Ηλία Παπαδόπουλου στην εφημερίδα “Έξοδος 133”

“Η ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;” άρθρο του Ηλία Παπαδόπουλου στην εφημερίδα “Έξοδος 133”

*Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο 9ο φύλλο της εφημερίδας “Έξοδος 133”

Η ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

του Ηλία Παπαδόπουλου, οικονομολόγου, μέλους της Δ.Ε.Ηλίας Παπαδόπουλος-Κίνημα Δεν Πληρώνω-ΕΜ του «Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο» και του «Κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς»

Τα τελευταία χρόνια οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί περιουσιακών στοιχείων συμπολιτών μας από το Δημόσιο και τις Τράπεζες έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας. Ενδεικτικό είναι ότι μέσα στο 2016 έχουμε την έκδοση περίπου 10.000 κατασχετηρίων καθημερινά για χρέη προς το Δημόσιο, ενώ οι Τράπεζες υπολογίζεται ότι θα επιχειρήσουν να εκποιήσουν πάνω από 5.000 ακίνητα μέσα στο 2016.

Η μνημονιακή φορολεηλασία των μικρομεσαίων και κατώτερων εισοδηματικών στρωμάτων σε συνδυασμό με την εκτίναξη της ανεργίας και την αυξανόμενη ακρίβεια των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, καθιστούν τη μεγάλη πλειοψηφία των νοικοκυριών αντιμέτωπη με το φάσμα της υπερχρέωσης.

Χαρακτηριστική είναι επίσης και η αλλαγή της νομοθεσίας από τη νεομνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την οποία επιδεινώνεται ραγδαία η θέση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών αλλά και του συνόλου των δανειοληπτών έναντι των πιστωτών. Το κουτσούρεμα του νόμου Κατσέλη, η αναθεώρηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και η αναθεώρηση του Κώδικα Δεοντολογίας των Τραπεζών, δημιούργησαν ένα νέο ασφυκτικό πλαίσιο που καθιστά τους δανειολήπτες έρμαια στις ορέξεις των πιστωτών.  Με το νέο νομοθετικό πλαίσιο, χάνεται η αυτόματη προστασία της πρώτης κατοικίας για τα φτωχά λαϊκά στρώματα, μπαίνει επιτακτικά πλέον ο όρος του συνεργάσιμου και πλήρως υποτακτικού στις τράπεζες δανειολήπτη, καταργούνται οι δικονομικές δυνατότητες των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και ανοίγει ο δρόμος για διαδικασίες πλειστηριασμών εξπρές.

Η αλλαγή της νομοθεσίας προς όφελος των πιστωτών ήρθε να κουμπώσει με το ξεπούλημα του χρηματοπιστωτικού συστήματος που έγινε με τη σκανδαλώδη τρίτη ανακεφαλαιοποίηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και με τη δημιουργία νέας δευτερογενούς αγοράς δανείων η οποία άνοιξε το δρόμο για τη μεταβίβαση των κόκκινων και των ενήμερων δανείων όλων των ειδών (στεγαστικά, επιχειρηματικά, αγροτικά, καταναλωτικά) στα κερδοσκοπικά funds. Σαν να μην έφτανε αυτό, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέσυρε και την απαγόρευση πώλησης δανείων με υποθήκη πρώτης κατοικίας αξίας έως και 140.000 στα funds, ευθυγραμμιζόμενη πλήρως με τη γραμμή του διεθνούς κερδοσκοπικού κεφαλαίου και των ευρωπαϊκών τοκογλυφικών θεσμών. Επίσης, άνοιξε τον δρόμο για την πώληση στα funds και των δανείων που έχουν την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, με απώτερο στόχο την είσοδο των funds στο μετοχικό κεφάλαιο των δημοσίων επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας από την πίσω πόρτα.

Όλες αυτές οι παρεμβάσεις σε νομοθετικό επίπεδο είχαν την σφραγίδα της νεομνημονιακής, πλήρως υποταγμένης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία προσχώρησε αμετάκλητα μετά την υπογραφή-συνθηκολόγηση του τρίτου μνημονίου στο στρατόπεδο των πιστωτών και της διεθνούς οικονομικής ολιγαρχίας. Μέσω των νόμων που πέρασαν το τελευταίο διάστημα από το «θέατρο σκιών» της Βουλής, ανοίχθηκαν διάπλατα δύο δρόμοι. Ο ένας αφορά στην εκποίηση της ιδιωτικής περιουσίας των φτωχών και μεσαίων κοινωνικών στρωμάτων με μοχλό το ιδιωτικό χρέος και ο δεύτερος στην εκποίηση της Δημόσιας Περιουσίας με μοχλό το δημόσιο χρέος και το ενισχυμένο ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο έχει ως μοναδικό στόχο το ξεπούλημα και της τελευταίας ρανίδας δημόσιου πλούτου.

Όσα προαναφέραμε αποκτούν ιδιαίτερη σημασία αν αναλογιστούμε ότι πάνω από το 60% του πληθυσμού της χώρας μας βρίσκεται κοντά και κάτω από τα όρια της φτώχειας, κοντά στο 1/3 του πληθυσμού είναι άνεργο και τα ιδιωτικά χρέη νοικοκυριών και επιχειρήσεων προς Τράπεζες, Δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία ξεπερνούν τα 220 δις εκ των οποίων κοντά στα μισά είναι κόκκινα. Την ίδια στιγμή, η μεταβίβαση των κόκκινων και ενήμερων δανείων στους γύπες των αγορών οδηγεί στο «μπάσιμο» τους στην αγορά ακινήτων καθώς και στον πρωτογενή, στον δευτερογενή και στον τριτογενή τομέα της ελληνικής οικονομίας μέσω των στεγαστικών, των αγροτικών, των επιχειρηματικών και των καταναλωτικών δανείων.

Μέσα σε αυτό το εφιαλτικό τοπίο που μας ετοίμασαν όλες ανεξαιρέτως οι μνημονιακές και προμνημονιακές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, ο ελληνικός λαός μόνο ένα χρέος πρέπει να αναγνωρίσει. Αυτό της αντίστασης, της ανυπακοής και του ανένδοτου αγώνα για τη διεκδίκηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων του. Όσον αφορά στη νέα φοροκαταιγίδα και στα κοράκια που παραμονεύουν για να υφαρπάξουν την περιουσία μας, καλούμαστε να απαντήσουμε οργανώνοντας ένα παλλαϊκό κίνημα στάσης πληρωμών και προάσπισης της λαϊκής περιουσίας.

13220086_10154152884814450_1152228084_nΉδη, στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας, κάθε Τετάρτη 4-5μμ, οι πολίτες αγκαλιάζουν τα κατά τόπους κινήματα ματαίωσης των πλειστηριασμών. Η συμμετοχή μας στα κινήματα αυτά έχει ως πρωταρχικό στόχο την υπεράσπιση του θεμελιώδους και συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος στη στέγη. Σε πολλά Ειρηνοδικεία πραγματοποιούμε δράσεις εδώ και δύο χρόνια, σε άλλα αρχίζουμε και τις οργανώνουμε τώρα. Στόχος μας πρέπει να είναι η μαζικοποίηση και εξάπλωση του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς σε όλα τα Ειρηνοδικεία της Ελλάδας. Το κίνημα αυτό βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην αιχμή του λαϊκού κινήματος και μπορεί να αποτελέσει τη θρυαλλίδα για την ανάπτυξη κινημάτων με ευρύτερα και συνολικότερα αιτήματα και πιο ριζοσπαστικό προσανατολισμό.

Καλούμε όλον τον ελληνικό λαό να στρατευτεί μαζί μας στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς, να δυναμώσει τη φωνή μας και να αναχαιτίσουμε όλοι μαζί τη λαίλαπα της αρπαγής της περιουσίας μας από τους τοκογλύφους. Η στέγη αποτελεί το τελευταίο μας καταφύγιο. Δεν θα τους αφήσουμε να μας την αποστερήσουν. Όπλο μας η αλληλεγγύη! Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή περιουσία!

Δείτε επίσης

Τετάρτη 5-7-17 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών! Το Κίνημα έδιωξε κοράκια και συμβολαιογράφους του γνωστού κυκλώματος αποτρέποντας τους πλειστηριασμούς της λαϊκής περιουσίας (φωτογραφίες)

Τετάρτη 5-7-17 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών! Το Κίνημα έδιωξε κοράκια και συμβολαιογράφους του γνωστού κυκλώματος αποτρέποντας …

131 Σχόλια

 1. Great web site you have here.. It’s hard to find excellent writing like yours these days.
  I really appreciate individuals like you!
  Take care!!

 2. I’m really enjoying the design and layout of your site.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here
  and visit more often. Did you hire out a developer to create
  your theme? Great work!

 3. Hey there, I think your website might be having browser compatibility issues.
  When I look at your website in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that,
  terrific blog!

 4. Hi there, I read your blog daily. Your story-telling style is witty, keep
  doing what you’re doing!

 5. Hi, Neat post. There’s a problem along with your web site in web explorer, may check this?
  IE still is the marketplace leader and a good component of other
  people will pass over your magnificent writing because of this problem.

 6. constantly i used to read smaller content that as well
  clear their motive, and that is also happening with this paragraph which I am reading now.

 7. Hi there friends, pleasant post and pleasant urging commented here,
  I am truly enjoying by these.

 8. This post is priceless. Where can I find out more?

 9. It’s remarkable in support of me to have a web page, which is good for my experience.

  thanks admin

 10. May I simply just say what a relief to uncover somebody who actually knows
  what they’re talking about over the internet. You actually know how to bring
  a problem to light and make it important. A lot more people
  really need to read this and understand this side of the story.

  I can’t believe you aren’t more popular because
  you most certainly have the gift.

 11. I really like what you guys are up too. This sort of clever work and exposure!
  Keep up the good works guys I’ve included
  you guys to my personal blogroll.

 12. Please let me know if you’re looking for a author for your weblog.
  You have some really great articles and I feel I would be a good asset.
  If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some content for
  your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an email if interested.

  Kudos!

 13. Hey there this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you
  have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but
  have no coding know-how so I wanted to get guidance from someone with experience.
  Any help would be greatly appreciated!

 14. I know this web site presents quality depending articles or reviews and
  other information, is there any other site which presents
  these stuff in quality?

 15. This article will help the internet visitors for creating new website or even a
  weblog from start to end.

 16. The other day, while I was at work, my cousin stole my apple ipad
  and tested to see if it can survive a forty foot drop, just so she
  can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views.
  I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

 17. Today, I went to the beach front with my kids. I found a
  sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her
  ear and screamed. There was a hermit crab
  inside and it pinched her ear. She never wants to go back!
  LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

 18. Great goods from you, man. I have understand your stuff previous to
  and you’re just too wonderful. I actually like
  what you have acquired here, certainly like what you’re saying and the way in which you say
  it. You make it entertaining and you still take care of to keep it sensible.

  I cant wait to read far more from you. This is actually a terrific website.

 19. I’m really inspired with your writing talents as smartly as
  with the structure in your weblog. Is this a paid topic or did
  you modify it yourself? Anyway stay up the excellent high quality
  writing, it is rare to see a great weblog like this one these days..

 20. I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout
  on your blog. Is this a paid theme or did you customize
  it yourself? Anyway keep up the nice quality writing,
  it’s rare to see a great blog like this one today.

 21. Hi, I believe your website may be having internet browser compatibility issues.
  Whenever I take a look at your blog in Safari, it
  looks fine however, when opening in I.E., it’s got some overlapping issues.
  I simply wanted to give you a quick heads up! Other than that,
  wonderful blog!

 22. Hello are using WordPress for your site platform? I’m new to the
  blog world but I’m trying to get started and set up my
  own. Do you need any coding knowledge to make your own blog?
  Any help would be greatly appreciated!

 23. Asking questions are actually nice thing if you are not understanding anything entirely,
  but this article offers nice understanding even.

 24. Oh my goodness! Awesome article dude! Thank you, However I am going through troubles with your RSS.
  I don’t understand the reason why I am unable to join it.
  Is there anybody else getting identical RSS problems?
  Anybody who knows the solution can you kindly respond?
  Thanx!!

 25. whoah this weblog is great i love studying your posts.
  Keep up the good work! You understand, lots of persons are hunting around for
  this information, you could help them greatly.

 26. Hello, this weekend is fastidious designed for me, because this moment i am reading this wonderful educational article here at my home.

 27. wonderful submit, very informative. I’m wondering why the opposite specialists of this sector do not notice this.
  You should continue your writing. I am confident, you’ve a
  great readers’ base already!

 28. Greetings! Very useful advice in this particular post!
  It’s the little changes which will make the largest changes.
  Thanks for sharing!

 29. Wow that was odd. I just wrote an very long comment but after
  I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr…
  well I’m not writing all that over again. Regardless, just wanted to say superb
  blog!

 30. What’s up, I read your blogs like every week. Your
  story-telling style is witty, keep doing what you’re doing!

 31. Fascinating blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog stand
  out. Please let me know where you got your
  design. Appreciate it

 32. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to mention that I
  have really loved surfing around your blog posts. After all I will
  be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

 33. At this moment I am going away to do my breakfast, when having my breakfast coming
  yet again to read further news.

 34. Hurrah! At last I got a website from where I can really get helpful information concerning my study and knowledge.

 35. What’s up friends, how is the whole thing, and what you would like
  to say concerning this article, in my view its truly remarkable designed for me.

 36. Good day! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay.
  I’m definitely enjoying your blog and look forward
  to new updates.

 37. When some one searches for his vital thing, therefore he/she needs to be
  available that in detail, thus that thing is maintained
  over here.

 38. Hello There. I found your blog using msn. This is a very well written article.
  I will be sure to bookmark it and come back to read more
  of your useful information. Thanks for the post. I will definitely return.

 39. Hi there just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren’t
  loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue.
  I’ve tried it in two different web browsers and
  both show the same outcome.

 40. I am sure this post has touched all the internet viewers,
  its really really good article on building up new
  weblog.

 41. Having read this I thought it was really enlightening. I appreciate you spending
  some time and energy to put this short article together.
  I once again find myself spending a significant amount of time
  both reading and leaving comments. But so what, it was still worth it!

 42. Every weekend i used to visit this site, for the reason that i want enjoyment,
  as this this web page conations in fact good funny information too.

 43. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.
  I do not know who you are but definitely you’re going to a famous
  blogger if you are not already 😉 Cheers!

 44. It’s awesome to pay a visit this web page
  and reading the views of all mates about this piece of writing,
  while I am also zealous of getting know-how.

 45. I always used to study paragraph in news papers but now as I am a user of internet therefore
  from now I am using net for articles or reviews, thanks to web.

 46. I read this paragraph completely regarding the resemblance of most up-to-date and previous technologies,
  it’s amazing article.

 47. I am curious to find out what blog platform you happen to be using?
  I’m having some minor security issues with my latest website and I would like to find something more safeguarded.
  Do you have any suggestions?

 48. Yes! Finally someone writes about key replacement.

 49. Hello! I simply want to offer you a big thumbs up for your great information you’ve got here on this post.
  I will be coming back to your site for more soon.

 50. It’s not my first time to pay a visit this site, i am
  browsing this web page dailly and obtain good facts from here everyday.

 51. Hello there! I just want to give you a big thumbs up for the great info you’ve
  got right here on this post. I will be returning to your website for more soon.

 52. At this moment I am ready to do my breakfast, when having
  my breakfast coming over again to read other news.

 53. Very good blog post. I certainly love this website. Keep it up!

 54. Very descriptive blog, I enjoyed that bit.
  Will there be a part 2?

 55. Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was
  super long) so I guess I’ll just sum it up what
  I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog.

  I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything.
  Do you have any tips for novice blog writers? I’d definitely appreciate it.

 56. hey there and thank you for your information – I have definitely picked up
  anything new from right here. I did however expertise a
  few technical issues using this web site, as I experienced
  to reload the site many times previous to I could
  get it to load correctly. I had been wondering if your web hosting
  is OK? Not that I’m complaining, but slow loading instances
  times will sometimes affect your placement in google and could damage your high-quality score if ads and
  marketing with Adwords. Well I’m adding this RSS to my
  email and can look out for a lot more of your
  respective exciting content. Make sure you update this
  again soon.

 57. Inspiring quest there. What happened after? Take
  care!

 58. Pretty! This has been an incredibly wonderful post.
  Thanks for providing this information.

 59. Hi to every one, the contents present at this site are really remarkable for people experience, well, keep up the good work fellows.

 60. Hey there I am so excited I found your blog, I really found you by error, while I was looking on Askjeeve for something else, Anyhow I am here now and would just like
  to say thanks for a incredible post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have
  time to browse it all at the minute but I have book-marked it and also
  included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a
  great deal more, Please do keep up the great work.

 61. Howdy! Would you mind if I share your blog with my facebook group?
  There’s a lot of folks that I think would really enjoy your content.
  Please let me know. Thank you

 62. When someone writes an article he/she retains the thought of a user in his/her mind that how a user can know it.
  Thus that’s why this post is amazing. Thanks!

 63. What a data of un-ambiguity and preserveness of valuable
  experience on the topic of unpredicted emotions.

 64. Helpful information. Fortunate me I discovered your web site by chance,
  and I’m shocked why this accident didn’t came about earlier!

  I bookmarked it.

 65. Wonderful beat ! I wish to apprentice while you amend your
  website, how could i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal.
  I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided
  bright clear idea

 66. Keep this going please, great job!

 67. Have you ever thought about adding a little bit
  more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and
  all. But think of if you added some great visuals or video clips to give your posts more,
  “pop”! Your content is excellent but with pics and clips, this blog could
  definitely be one of the most beneficial in its niche. Amazing blog!

 68. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject
  matter stylish. nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish
  be delivering the following. unwell unquestionably come
  more formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

 69. You have made some decent points there. I checked on the internet for more
  info about the issue and found most individuals will go along with your views on this web site.

 70. Thanks designed for sharing such a good thought, paragraph is nice, thats why i
  have read it completely

 71. Thank you for every other great post. The place else could
  anybody get that type of information in such a perfect method of writing?
  I have a presentation next week, and I’m on the look for such information.

 72. Pretty! This was a really wonderful post. Thank you for providing
  this info.

 73. Hi! I could have sworn I’ve been to this web site before but after going through many of the articles I realized
  it’s new to me. Anyways, I’m definitely pleased I discovered it and I’ll be book-marking it and checking back often!

 74. I’m now not sure the place you are getting
  your information, however good topic. I must spend some time finding
  out more or figuring out more. Thank you for excellent info I was in search of
  this info for my mission.

 75. Good day I am so happy I found your website, I really found you by accident, while I was researching on Yahoo for something
  else, Nonetheless I am here now and would just
  like to say many thanks for a tremendous post and a all round entertaining blog (I
  also love the theme/design), I don’t have time to browse
  it all at the minute but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please
  do keep up the awesome b.

 76. I’m really loving the theme/design of your website. Do you ever run into any
  browser compatibility problems? A handful of my blog readers have complained about my blog not
  operating correctly in Explorer but looks great in Firefox.
  Do you have any ideas to help fix this problem?

 77. Hi, i feel that i noticed you visited my web site so
  i came to go back the want?.I’m trying to find issues to enhance my web site!I assume its good enough to make use of some of your ideas!!

 78. Link exchange is nothing else however it is just placing the other person’s blog link on your
  page at proper place and other person will also do similar in favor of you.

 79. Every weekend i used to go to see this website, because
  i want enjoyment, for the reason that this this website conations genuinely good funny
  material too.

 80. What’s up colleagues, fastidious piece of writing
  and fastidious urging commented at this place, I am actually enjoying by these.

 81. It is the best time to make some plans for the longer
  term and it is time to be happy. I have learn this publish and if I may I want to recommend you few attention-grabbing things or tips.
  Maybe you can write next articles regarding this article.
  I wish to read even more things approximately it!

 82. I visited many web pages except the audio feature for audio songs current at this web site is in fact marvelous.

 83. Hello! I’m at work browsing your blog from my new iphone 4!
  Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts!
  Keep up the fantastic work!

 84. Hello There. I found your blog using msn. This is a really neatly written article.
  I’ll be sure to bookmark it and come back to read more of
  your useful information. Thank you for the post. I will definitely
  return.

 85. My programmer is trying to convince me to move to
  .net from PHP. I have always disliked the idea because of the
  costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on several websites
  for about a year and am nervous about switching to another platform.
  I have heard great things about blogengine.net. Is there
  a way I can import all my wordpress content into it? Any help would be really appreciated!

 86. What i do not understood is in truth how you’re no longer really a lot more well-favored
  than you may be now. You’re very intelligent. You know thus
  significantly with regards to this matter, made me
  personally imagine it from a lot of numerous angles. Its like
  women and men are not fascinated except it is something to accomplish
  with Woman gaga! Your personal stuffs excellent. Always care for it up!

 87. Howdy, i read your blog occasionally and i own a
  similar one and i was just wondering if you get a lot of spam comments?

  If so how do you protect against it, any plugin or
  anything you can advise? I get so much lately it’s driving
  me crazy so any help is very much appreciated.

 88. Helpful info. Lucky me I discovered your website by chance,
  and I am surprised why this accident didn’t came about earlier!
  I bookmarked it.

 89. I got this website from my friend who told me about this website and now this time I am browsing this
  website and reading very informative articles here.

 90. Excellent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just too fantastic.

  I really like what you have acquired here, certainly like what you are saying and the way in which you say it.

  You make it entertaining and you still take care
  of to keep it wise. I can not wait to read far more from you.
  This is actually a wonderful site.

 91. Hi there i am kavin, its my first time to commenting anyplace, when i read
  this paragraph i thought i could also create comment due to this good piece of writing.

 92. Hello, I think your website might be having browser compatibility
  issues. When I look at your website in Firefox,
  it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, great blog!

 93. Nice blog right here! Additionally your site rather a lot up very fast!
  What host are you the usage of? Can I am getting your affiliate link in your host?
  I wish my site loaded up as quickly as yours
  lol

 94. Appreciating the time and effort you put into your site and
  in depth information you present. It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t
  the same old rehashed information. Wonderful read! I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

 95. Hi there! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are
  you using for this website? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at alternatives for another
  platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a
  good platform.

 96. Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog
  loading? I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog.
  Any responses would be greatly appreciated.

 97. This is a topic that’s near to my heart… Cheers! Where are your contact details though?

 98. I would like to thank you for the efforts you’ve put in penning this blog.
  I’m hoping to see the same high-grade blog posts from
  you later on as well. In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my own, personal site now 😉

 99. You need to take part in a contest for one of the greatest blogs online.
  I will recommend this blog!

 100. Touche. Solid arguments. Keep up the amazing work.

 101. hello there and thank you to your info – I’ve certainly picked up anything new from proper here. I did however expertise a few technical issues the use of this web site, since I skilled to reload the site a lot of instances previous to I could get it to load properly. I were brooding about in case your web hosting is OK? Now not that I’m complaining, however slow loading circumstances occasions will often have an effect on your placement in google and could harm your high quality rating if advertising and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my email and can glance out for much more of your respective intriguing content. Ensure that you update this again soon..

 102. If you wish for to obtain a good deal from this article
  then you have to apply such methods to your won blog.

 103. I’m truly enjoying the design and layout of your website.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to
  come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your
  theme? Great work!

 104. Post writing is also a fun, if you be acquainted
  with afterward you can write if not it is complicated to write.

 105. Greetings! Very useful advice within this post!
  It’s the little changes which will make the most important changes.
  Thanks a lot for sharing!

 106. You could certainly see your skills in the article you
  write. The world hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe.
  All the time follow your heart.

 107. Keep on writing, great job!

 108. You’re so cool! I do not think I’ve read through something
  like this before. So nice to find someone with a few unique thoughts on this subject
  matter. Seriously.. many thanks for starting this up. This site is one thing that is needed on the internet, someone with some originality!

 109. Hello to all, how is everything, I think every one is getting more
  from this website, and your views are fastidious
  in favor of new viewers.

 110. Having read this I thought it was rather enlightening.
  I appreciate you taking the time and effort to put this content together.

  I once again find myself spending a significant amount
  of time both reading and leaving comments. But so what,
  it was still worth it!

 111. Woah! I’m really loving the template/theme of this website.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very hard to get that
  “perfect balance” between usability and visual appearance.
  I must say you have done a awesome job with this. Also, the blog loads very quick for me on Opera.
  Excellent Blog!

 112. You’re so cool! I do not suppose I’ve read through a single thing like that before.
  So nice to discover someone with genuine thoughts on this subject.
  Really.. thanks for starting this up. This site is one thing that is required
  on the web, someone with some originality!

 113. Why people still use to read news papers when in this technological globe everything is accessible on net?

 114. Greetings! Very helpful advice within this post!
  It is the little changes that produce the most significant changes.
  Thanks a lot for sharing!

 115. You’re so cool! I don’t think I have read through something like that before.
  So good to find somebody with a few genuine thoughts on this subject.
  Seriously.. thank you for starting this up. This website is one thing
  that’s needed on the web, someone with a little originality!

 116. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added”
  checkbox and now each time a comment is added I get three e-mails with the same comment.
  Is there any way you can remove me from that service?
  Thanks!

 117. Highly energetic post, I enjoyed that a lot. Will there be a part 2?

 118. I go to see everyday some websites and blogs to read articles or reviews, except this web site provides quality based content.

 119. Hello, I want to subscribe for this blog to get hottest updates,
  therefore where can i do it please help out.

 120. I’ve been surfing on-line more than 3 hours nowadays, yet I never found any
  attention-grabbing article like yours. It’s lovely price enough for
  me. In my opinion, if all site owners and bloggers made
  good content as you did, the net can be a lot more useful than ever before.

 121. Wow, this piece of writing is nice, my sister is analyzing these kinds of things, therefore I am going
  to convey her.

 122. Thanks for the marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you will be a great author.
  I will make sure to bookmark your blog and may come
  back later on. I want to encourage yourself to continue your great job, have a nice day!

 123. Why visitors still use to read news papers when in this technological globe the whole thing is available on net?

 124. These are actually impressive ideas in on the topic of blogging.

  You have touched some pleasant factors here. Any way keep
  up wrinting.

 125. I’m curious to find out what blog platform you are using?
  I’m having some small security issues with my latest blog and
  I’d like to find something more secure. Do you have any recommendations?

 126. I used to be able to find good info from your content.

 127. Awesome! Its really remarkable article, I have got much clear idea on the topic of from this article.

 128. Incredible! This blog looks just like my old one!
  It’s on a completely different subject but it has pretty much the same layout and design. Great choice of colors!

 129. I take pleasure in, result in I discovered just
  what I used to be taking a look for. You have ended my 4 day long
  hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

 130. Hello, I would like to subscribe for this website to get hottest updates, so where can i do it
  please assist.

 131. Great blog here! Also your website loads up fast! What host are you
  using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as quickly as yours lol

Leave a Reply

Your email address will not be published.