Έκτακτα Νέα
Αρχική / Featured / Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στο σιδηρόφρακτο συμβολαιογραφικό γραφείο γνωστού αρχικόρακα των Αθηνών ενάντια σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας (φωτορεπορτάζ)

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στο σιδηρόφρακτο συμβολαιογραφικό γραφείο γνωστού αρχικόρακα των Αθηνών ενάντια σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας (φωτορεπορτάζ)

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω πραγματοποίησε, σήμερα Τετάρτη, 24-01-18, δράση έξω από το σιδηρόφρακτο γραφείο της αρχικόρακοσυμβολαιογράφου Βαρβάρας Σγούρα. Η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος είναι σεσημασμένη για παράνομους πλειστηριασμούς εκτός Ειρηνοδικείου (έχει δεχθεί δύο μηνύσεις γι’αυτό) και για την ανάληψη εκατοντάδων ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για λογαριασμό των τραπεζιτών. Σήμερα πραγματοποιούσε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας στο Γέρακα, αξίας 220χιλ ευρώ για λογαριασμό της Eurobank.

Η ελληνική αστυνομία, παρά τις εξαγγελίες της ΠΟΑΣΥ για το αντίθετο, έπαιξε για μία ακόμη φορά τον ρόλο του μπράβου των κορακιών και των τοκογλύφων, κατακλύζοντας με δεκάδες ΜΑΤατζήδες και κλούβες τον χώρο έξω από το συμβολαιογραφείο.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω ήταν, είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή του Αγώνα για την υπεράσπιση της λαϊκής περιουσίας! Καλούμε τον ελληνικό λαό να πράξει το χρέος του ενισχύοντας τον αγώνα ενάντια στους 130.000 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που η κυβέρνηση Τσίπρα έταξε στους τραπεζίτες και στους τροϊκανούς μέχρι το 2021.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

Αγώνας μέχρι την τελική νίκη!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη δράση

 

Δείτε επίσης

Οι επικεφαλής του Κινήματος Δεν Πληρώνω Λεωνίδας & Ηλίας Παπαδόπουλος με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Ευρωψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας

ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ …