Έκτακτα Νέα
Αρχική / Featured / Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στη μεγάλη συγκέντρωση στη Μεγαλόπολη ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ (video και φωτογραφίες)

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στη μεγάλη συγκέντρωση στη Μεγαλόπολη ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ (video και φωτογραφίες)

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω συμμετείχε μαζικά στο μεγάλο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 4-5-17, στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης, ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ, των λιγνιτικών μονάδων και λιγνιτωρυχείων της, καθώς και ενάντια στην περαιτέρω εμπορευματοποίηση του κοινωνικού αγαθού του ηλεκτρικού ρεύματος.

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν εργαζόμενοι, πολίτες, εκπρόσωποι φορέων, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης και αντιπροσωπεία της Πλεύσης Ελευθερίας μαζί με την επικεφαλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Στα πλαίσια της συγκέντρωσης πραγματοποιήθηκαν χαιρετισμοί από τους εκπροσώπους των φορέων. Εκ μέρους του Κινήματος Δεν Πληρώνω χαιρέτισε ο Ηλίας Παπαδόπουλος, ο οποίος απηύθυνε προσκλητήριο μαζικοποίησης του αγώνα για να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και για να αναχαιτιστεί το σκανδαλώδες σχέδιο ξεπουλήματος της ΔΕΗ.

Δείτε παρακάτω βίντεο με ομιλίες και δηλώσεις και φωτογραφίες από τη συγκέντρωση

Δείτε επίσης

Οι επικεφαλής του Κινήματος Δεν Πληρώνω Λεωνίδας & Ηλίας Παπαδόπουλος με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Ευρωψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας

ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ …