Έκτακτα Νέα
Αρχική / Featured / Μεγάλη νίκη του Κινήματος Δεν Πληρώνω! Μετά την εξαγγελία για δυναμική δράση ανεστάλη ο πλειστηριασμόος 1ης και μοναδικής κατοικίας 3μελούς οικογένειας στο Μενίδι!

Μεγάλη νίκη του Κινήματος Δεν Πληρώνω! Μετά την εξαγγελία για δυναμική δράση ανεστάλη ο πλειστηριασμόος 1ης και μοναδικής κατοικίας 3μελούς οικογένειας στο Μενίδι!

Μπροστά στην άμεση αγωνιστική απάντηση που εξήγγειλε χθες το Κίνημα Δεν Πληρώνω μέσω ανακοίνωσής του και καλέσματος για ανάληψη δυναμικής δράσης στο συμβολαιογραφείο της Β. Βαλσαμίδου και στη γενική κατακραυγή που προκάλεσε και μόνο το άκουσμα για πλειστηριασμό πρώτης και μοναδικής κατοικίας τριμελούς οικογένειας στο Μενίδι, ο πλειστηριασμός ΑΝΕΣΤΑΛΗ.

Κάθε μέρα, το κύκλωμα κυβέρνησης-τραπεζιτών και πλειστηριατζήδων συμβολαιογράφων, γελοιοποιείται και βυθίζεται στην πλήρη ανυποληψία, καθώς αποδεικνύεται η φαιδρότητα και προκλητικότητά του βασικού τους αφηγήματος περί δήθεν προστασίας της πρώτης κατοικίας και δήθεν πάταξης των μπαταχτσήδων μεγαλοοφειλετών.

Προειδοποιούμε όλους όσους κουνούν το δάχτυλο στον φτωχοποιημένο ελληνικό λαό και τον ωθούν κάθε μέρα ολοένα και πιο βαθιά στον κοινωνικό καιάδα, ότι σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες.

Η δοσίλογη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η μαφία των τραπεζιτών και το κύκλωμα των πλειστηριατζήδων συμβολαιογράφων, με ηγέτη τον υπόδικο για το παραδικαστικό νο2 Γ.Ρούσκα, αφού δεν λογοδοτούν στη συνείδησή τους, θα κληθούν λίαν συντόμως να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την προάσπιση της λαϊκής περιουσίας, όπως 4,5 χρόνια τώρα, με όπλο του την ανυποχώρητη αντίσταση, την αλληλεγγύη και τον συνεπή και αποφασιστικό αγώνα του για την υπεράσπιση της ζωής και της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού.

27-02-18, Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο

*Δείτε παρακάτω το ντοκουμέντο της αρχικής ανάρτησης και της σημερινής αναστολής του πλειστηριασμού της πρώτης και μοναδικής κατοικίας της τριμελούς οικογένειας από το Μενίδι, όπως δημοσιοποιήθηκαν επίσημα στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

Δείτε επίσης

Οι επικεφαλής του Κινήματος Δεν Πληρώνω Λεωνίδας & Ηλίας Παπαδόπουλος με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Ευρωψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας

ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ …