Έκτακτα Νέα
Αρχική / Δελτία Τύπου / Όλοι αύριο Τετάρτη, 28 Μαρτίου, στις 2μμ, έξω από το συμβολαιογραφείο της οδού Πανεπιστημίου 56, να αντισταθούμε στη λαίλαπα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών!

Όλοι αύριο Τετάρτη, 28 Μαρτίου, στις 2μμ, έξω από το συμβολαιογραφείο της οδού Πανεπιστημίου 56, να αντισταθούμε στη λαίλαπα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών!

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα δώσει αγωνιστικό «παρών» αύριο Τετάρτη, στις 14:00, έξω από το συμβολαιογραφείο του Α. Δράγιου (Πανεπιστημίου 56, Αθήνα), σημαίνοντος μέλους της διαβόητης κλίκας των τραπεζοκίνητων συμβολαιογράφων, της οποίας προΐσταται ο πρόεδρος του Συμβ/κου Συλλόγου Αθηνών και υπόδικος για το παραδικαστικό κύκλωμα νο2 Γ. Ρούσκας.

Το συμβολαιογραφείο «Αθανάσιος Δράγιος-Ελένη Δράγιου» έχει αναλάβει διόλου ευκαταφρόνητο μερίδιο της πίτας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για λογαριασμό των τραπεζιτών (όπως και των φυσικών πλειστηριασμών παλαιότερα). Αξίζει να επισημάνουμε ότι η Ελένη Δράγιου, έχει μηνυθεί στο πρόσφατο παρελθόν και για παράνομο πλειστηριασμό εκτός Ειρηνοδικείου, γεγονός το οποίο καταδεικνύει ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να μεταχειριστούν κάθε μέσο προκειμένου να επιτελέσουν το κοινωνικά εγκληματικό έργο τους.

Αύριο Τετάρτη 28-03-18, στο ηλεκτρονικό σφυρί βγαίνουν εκατοντάδες λαϊκές κατοικίες και άλλα λαϊκά περιουσιακά στοιχεία για μικρές οφειλές και για ένα κομμάτι ψωμί. Στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο έχει προγραμματιστεί πλειστηριασμός ισογείου καταστήματος στη Λάρισα για οφειλή 50.000 ευρώ με επισπεύδουσα την τράπεζα Eurobank.

Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη!

Κάτω τα χέρια από την λαϊκή περιουσία!

27-03-18, Κίνημα Δεν Πληρώνω

Δείτε επίσης

Οι επικεφαλής του Κινήματος Δεν Πληρώνω Λεωνίδας & Ηλίας Παπαδόπουλος με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Ευρωψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας

ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ …