Έκτακτα Νέα
Αρχική / Δελτία Τύπου / Όλοι αύριο Πέμπτη, 11πμ, στα δικαστήρια Ευελπίδων, στο πλευρό των τριών συλληφθέντων συναγωνιστών για δράση ενάντια σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Όλοι αύριο Πέμπτη, 11πμ, στα δικαστήρια Ευελπίδων, στο πλευρό των τριών συλληφθέντων συναγωνιστών για δράση ενάντια σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Αύριο Πέμπτη, στις 11πμ, το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα δώσει αγωνιστικό “παρών” αλληλεγγύης στα δικαστήρια Ευελπίδων, στο πλευρό των τριών συλληφθέντων συναγωνιστών που συμμετείχαν σήμερα Τετάρτη, σε δράση ενάντια σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
 
Η πανικόβλητη δωσίλογη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τους πραιτωριανούς της και την υπόλοιπη μαφία των πλειστηριασμών, επιχειρούν να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα του Κινήματος μέσω παράνομων συλλήψεων και άγριας καταστολής.
 
Οι συναγωνιστές, αντί για θύματα ξυλοδαρμού, επιχειρείται να παρουσιαστούν ως θύτες και για το σκοπό αυτό επιστρατεύτηκαν Ματατζήδες-ψευδομάρτυρες προκειμένου να συνδράμουν στον σχηματισμό μίας στημένης δικογραφίας.
 
Όλα αυτά γίνονται για να κατασταλεί το Κίνημα κατά των πλειστηριασμών και να συνεχιστεί απρόσκοπτα το εγκληματικό σχέδιο διενέργειας 130.000 ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μέσα στα επόμενα 3,5 χρόνια. Πλανώνται αν νομίζουν ότι θα τα καταφέρουν! Η λαϊκή οργή θα τους πνίξει!
Όλοι αύριο στις 11πμ στα δικαστήρια Ευελπίδων!
Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές!
Η τρομοκρατία δε θα περάσει!
 
14-3-18, Κίνημα Δεν Πληρώνω

Δείτε επίσης

Επανασύνδεση ρεύματος φτωχής μονογονεϊκής οικογένειας με 2 παιδιά και μητέρα με βαρύτατη καρδιοπάθεια στο Κερατσίνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν λίγο στο Κερατσίνι! Το Κίνημα Δεν Πληρώνω επανασύνδεσε το κομμένο ρεύμα φτωχής μονογονεϊκής οικογένειας …