Έκτακτα Νέα
Αρχική / ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ / Επανεκκινούν οι Πλειστηριασμοί την Τετάρτη 29 Νοέμβρη – Ξεκινούν και οι Ηλεκτρονικοί. 63 πλειστηριασμοί συνολικά στην Αττική. Όλοι στον αγώνα υπεράσπισης της λαϊκής περιουσίας!

Επανεκκινούν οι Πλειστηριασμοί την Τετάρτη 29 Νοέμβρη – Ξεκινούν και οι Ηλεκτρονικοί. 63 πλειστηριασμοί συνολικά στην Αττική. Όλοι στον αγώνα υπεράσπισης της λαϊκής περιουσίας!

Μετά από την παράνομη και άκυρη Γενική Συνέλευση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου & Δωδεκανήσων που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27-11-17, η συμμορία του υπόδικου Ρούσκα, υπό την καθοδήγηση της τοκογλυφικής μαφίας και της δοσίλογης κυβέρνησης Τσίπρα-Κοντονή-Τόσκα, επέβαλλε άρση της αποχής και εκκίνηση των πλειστηριασμών (φυσικών και ηλεκτρονικών) αυτήν την Τετάρτη 29-11-17.

Συγκεκριμένα, έχουν προγραμματιστεί 63 πλειστηριασμοί στην Αττική εκ των οποίων 60 στα Ειρηνοδικεία και 3 Ηλεκτρονικοί σε συμβολαιογραφικά γραφεία. Πιο αναλυτικά, 29 πλειστηριασμοί είναι προγραμματισμένοι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 2 στης Αίγινας, 5 στου Αμαρουσίου, 2 στου Μενιδίου, 1 στης Ελευσίνας, 1 στης Καλλιθέας, 6 στου Κορωπίου, 2 στου Λαυρίου, 1 στου Μαραθώνα, 2 στης Νίκαιας, 2 στου Πειραιά, 1 στης Σαλαμίνας, 1 στων Σπετσών και 5 στου Χαλανδρίου.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να δώσει ηχηρή απάντηση στη μαφία των πλειστηριασμών με την μαζική παρουσία του στα Ειρηνοδικεία και αυτήν την Τετάρτη 4-5μμ.

 

 

Δείτε επίσης

Όλοι αύριο Τετάρτη, 28 Μαρτίου, στις 2μμ, έξω από το συμβολαιογραφείο της οδού Πανεπιστημίου 56, να αντισταθούμε στη λαίλαπα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών!

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα δώσει αγωνιστικό «παρών» αύριο Τετάρτη, στις 14:00, έξω από το …