Έκτακτα Νέα
Αρχική / ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ / Επανεκκινούν οι Πλειστηριασμοί την Τετάρτη 29 Νοέμβρη – Ξεκινούν και οι Ηλεκτρονικοί. 63 πλειστηριασμοί συνολικά στην Αττική. Όλοι στον αγώνα υπεράσπισης της λαϊκής περιουσίας!

Επανεκκινούν οι Πλειστηριασμοί την Τετάρτη 29 Νοέμβρη – Ξεκινούν και οι Ηλεκτρονικοί. 63 πλειστηριασμοί συνολικά στην Αττική. Όλοι στον αγώνα υπεράσπισης της λαϊκής περιουσίας!

Μετά από την παράνομη και άκυρη Γενική Συνέλευση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου & Δωδεκανήσων που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27-11-17, η συμμορία του υπόδικου Ρούσκα, υπό την καθοδήγηση της τοκογλυφικής μαφίας και της δοσίλογης κυβέρνησης Τσίπρα-Κοντονή-Τόσκα, επέβαλλε άρση της αποχής και εκκίνηση των πλειστηριασμών (φυσικών και ηλεκτρονικών) αυτήν την Τετάρτη 29-11-17.

Συγκεκριμένα, έχουν προγραμματιστεί 63 πλειστηριασμοί στην Αττική εκ των οποίων 60 στα Ειρηνοδικεία και 3 Ηλεκτρονικοί σε συμβολαιογραφικά γραφεία. Πιο αναλυτικά, 29 πλειστηριασμοί είναι προγραμματισμένοι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 2 στης Αίγινας, 5 στου Αμαρουσίου, 2 στου Μενιδίου, 1 στης Ελευσίνας, 1 στης Καλλιθέας, 6 στου Κορωπίου, 2 στου Λαυρίου, 1 στου Μαραθώνα, 2 στης Νίκαιας, 2 στου Πειραιά, 1 στης Σαλαμίνας, 1 στων Σπετσών και 5 στου Χαλανδρίου.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να δώσει ηχηρή απάντηση στη μαφία των πλειστηριασμών με την μαζική παρουσία του στα Ειρηνοδικεία και αυτήν την Τετάρτη 4-5μμ.

 

 

Δείτε επίσης

Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Κινήματος έξω από τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αθηνών τη μέρα της παράνομης Γενικής Συνέλευσης για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς (φωτογραφίες)

Δυναμική η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Κινήματος, την Δευτέρα 27-11-17, την ώρα που η κλίκα των …