Έκτακτα Νέα
Αρχική / Πλειστηριασμοί / Αυτοί θα εγγυηθούν την νομιμότητα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών; Νέα κατάθεση μήνυσης του Κινήματος για μαϊμού πλειστηριασμό

Αυτοί θα εγγυηθούν την νομιμότητα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών; Νέα κατάθεση μήνυσης του Κινήματος για μαϊμού πλειστηριασμό

Κατέθεσε σήμερα Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017, ο εκπρόσωπος του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, ως μάρτυρας, στην προκαταρκτική εξέταση εναντίον του ταμία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Νικόλαου Παπαθέου(οδός Μαυροκορδάτου 13, Αθήνα), για τον μαϊμού πλειστηριασμό που ισχυρίστηκε ότι ξεκίνησε την 24η Μαΐου του 2017.

Ο συμβολαιογράφος Ν.Παπαθέου κατέγραψε την ημέρα εκείνη ψευδώς και απατηλώς ότι ξεκίνησε κανονικά την διαδικασία του πλειστηριασμού και απλώς δεν παρουσιάστηκε πλειοδότης, με αποτέλεσμα να τον κηρύξει άγονο.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΤ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΙΜΗΜΑ στον επαναληπτικό πλειστηριασμό, δηλαδή η συμπολίτισσά μας να χάσει το σπίτι της, που ήταν πρώτη κατοικία, για ένα κομμάτι ψωμί.

Και όλα αυτά ενώ το Κίνημα Δεν Πληρώνω και άλλες συλλογικότητες, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, είχε υπό επιτήρηση καθ’όλη τη διαδικασία τον Ν.Παπαθέου, ο οποίος καθόταν σε ένα παγκάκι έξω από το κυλικείο του Ειρηνοδικείου και λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ωραρίου τον απώθησε εκτός του κτηρίου, μέχρι την οδό Λουκάρεως όπου και επιβιβάστηκε σε ΙΧ και αποχώρησε οριστικά.

Ο ίδιος λοιπόν ο συμβολαιογράφος-κόρακας Ν.Παπαθέου, κατέθεσε ψευδώς στη δικαστική εξουσία, ότι πραγματοποίησε κανονικά και με το νόμο τη διαδικασία, καλώντας μάλιστα στο τέλος του ωραρίου (προφανώς εντός της αιθούσης του Ειρηνοδικείου, όπως είναι και το νόμιμο) για κάποιον πιθανό υποψήφιο πλειοδότη και όταν δεν εμφανίστηκε κανείς τότε απεφάνθη ότι ο πλειστηριασμός ήταν άγονος.

Τρομακτικά ψέματα δηλαδή, από συμβολαιογράφο-θεσμικό πρόσωπο του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών, που φιλοδοξεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στους επερχόμενους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος σεσημασμένος κόρακας-συμβολαιογράφος, είχε δημοσίως δηλώσει σε τηλεοπτικά κανάλια ότι ο νόμος του δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί πλειστηριασμούς ακόμα και στους διαδρόμους, και στο κυλικείο και στις τουαλέτες του Ειρηνοδικείου.

Αυτές οι προκλητικές δηλώσεις αποδείκνυαν τον ρόλο, τη μεροληψία και την πλήρη αναλγησία του κυκλώματος των πλειστηριατζήδων συμβολαιογράφων, οι οποίοι δεν διστάζουν να περιφρονούν τη νομιμότητα (ο νόμος προβλέπει ότι όχι μόνο πρέπει να λάβει χώρα η διαδικασία του πλειστηριασμού εντός της ΑΙΘΟΥΣΗΣ του Ειρηνοδικείου, αλλά ότι ο κάθε πλειστηριασμός μπορεί να πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ εντός συγκεκριμένης και προκαθορισμένης αίθουσας) προκειμένου να επιτύχουν τον στόχο τους δηλαδή να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των τραπεζιτών.

Αυτοί είναι οι μαφιόζοι που θα “εγγυηθούν” την νομιμότητα και τη δημοσιότητα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Ο κατηγορούμενος για απάτη και παράβαση καθήκοντος ταμίας κύριος Παπαθέου και ο πρόεδρος κύριος Ρούσκας, υπόδικος για σοβαρότατα εγκλήματα του παραδικαστικού κυκλώματος νο2, με τις ευλογίες του Τσίπρα, του Κοντονή, του Θεοδόση της newsphone, των τραπεζιτών και των funds.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω δηλώνει απερίφραστα, ότι θα αποκαλύπτει τους εχθρούς του Λαού μας, θα καταγγέλει τα εγκληματικά σχέδιά τους και θα κλιμακώσει τον αγώνα του για την προστασία της λαϊκής περιουσίας.

Διαβάστε εδώ το τι ακριβώς είχε συμβεί εκείνη τη μέρα

Δείτε επίσης

O Ηλίας Παπαδόπουλος στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του Νέου Καναλιού για τους χιλιάδες πλειστηριασμούς που έρχονται (VIDEO)