Έκτακτα Νέα
Αρχική / Βίντεο / Τι συνέβη χθες Τετάρτη 28/6/17, στο Ειρηνοδικείο Αθήνας (τα πραγματικά γεγονότα και όχι αυτά που θα ακούσουμε πιθανότατα διαστρεβλωμένα από μερίδα των ΜΜΕ και μαφιόζους αρχισυμβολαιογράφους)

Τι συνέβη χθες Τετάρτη 28/6/17, στο Ειρηνοδικείο Αθήνας (τα πραγματικά γεγονότα και όχι αυτά που θα ακούσουμε πιθανότατα διαστρεβλωμένα από μερίδα των ΜΜΕ και μαφιόζους αρχισυμβολαιογράφους)

Τι συνέβη χθες Τετάρτη 28/6/17, στο Ειρηνοδικείο Αθήνας (τα πραγματικά γεγονότα και όχι αυτά που θα ακούσουμε πιθανότατα διαστρεβλωμένα από μερίδα των ΜΜΕ και μαφιόζους αρχισυμβολαιογράφους)

1) Η γιαλατζί ψευδο-αποχή των συμβολαιογραφικών συλλόγων είχε λήξει ήδη ΚΑΙ τυπικά με αποτέλεσμα χθες να εκπλειστηριάζονταν θεωρητικά τα ΠΑΝΤΑ.

2) Προσήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο του Ειρηνοδικείου 5 συμβολαιογράφοι από τους 10 που περιμέναμε (οι οποίοι επρόκειτο να εκτελέσουν 15 πλειστηριασμούς).

3) Οι 4 εξ αυτών, μόλις είδαν το Κίνημα που είχε κατακλύσει το Ειρηνοδικείο Αθηνών, κάθισαν για 10-15 λεπτά και αποχώρησαν.

4) Στον προθάλαμο του Ειρηνοδικείου είχε καθίσει σε μία καρέκλα ο αρχικόρακας συμβολαιογράφος-ταμίας του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών Νικόλαος Παπαθέου, ο οποίος έβγαζε σε επαναληπτικό πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία μιας 5μελούς οικογένειας. Δίπλα του κάθονταν και συζητούσαν μαζί του 2 “κοράκια” των πλειστηριασμών που προφανώς ήθελαν να συμμετέχουν στη διαδικασία της εκποίησης της περιουσίας της 5μελούς οικογένειας.

5) Ο Νικόλαος Παπαθέου, στις 24/5/17 είχε αποπειραθεί να βγάλει στο σφυρί για πρώτη φορά την πρώτη κατοικία της 5μελούς οικογένειας και είχε εμποδισθεί από το Κίνημα να εισέλθει εντός του χώρου του Ειρηνοδικείου. Τότε εκείνος δολίως και πλαστώς, κατέγραψε στα κιτάπια του ότι η διαδικασία του πλειστηριασμού ΞΕΚΙΝΗΣΕ αλλά δεν υπήρξαν προσφορές από υποψήφιους αγοραστές. Αυτό το έκανε προκειμένου η τιμή έναρξης να μειωθεί στον επαναληπτικό πλειστηριασμό (δηλαδή χθες).

6) Ο Νικόλαος Παπαθέου, μηνύθηκε για ΑΠΑΤΗ και ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΣ από την οικογένεια με την αρωγή του Κινήματος Δεν Πληρώνω την Παρασκευή 23/6/17. Επίσης καταγγέλθηκε η παράνομη πρακτική του εγγράφως, στον Εισαγγελέα και στον Συμβολαιογραφικό σύλλογο Αθηνών (ΕΔΩ όλο το ιστορικό και τα ντοκουμέντα https://www.kinimadenplirono.gr/mhnysh-gia-apati-kai-parava…/)

7) Ο Νικόλαος Παπαθέου έχει δηλώσει στο παρελθόν, σε συνέντευξή του στα ΜΜΕ, ψευδώς, ότι ο πλειστηριασμός μπορεί να διενεργείται σε οποιοδήποτε μέρος του Ειρηνοδικείου (κυλικείο, διαδρόμους, τουαλέτες κλπ).

8) Αυτές οι δηλώσεις πέραν της προκλητικής και εξοργιστικής φύσης τους, δηλώνουν μία υιοθέτηση παράνομων πρακτικών εκ μέρους στελεχών του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, εκλεγμένων δηλαδή μελών επισήμων συνδικαλιστικών οργάνων.

9) Ο νόμος ορίζει όχι μόνο ότι πρέπει να διενεργείται ο πλειστηριασμός εντός των αιθουσών ΚΑΙ ΜΟΝΟ, του Ειρηνοδικείου, αλλά ορίζει επακριβώς σε ΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ θα πρέπει να διενεργηθεί. Οποιαδήποτε άλλη διαδικασία είναι άκυρη και παράνομη.

10) Να τονίσουμε ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί υποτίθεται ότι θα διατηρήσουν την σύννομη και δημόσια διάστασή τους, μέσω της εγγύησης των συμβολαιογραφικών συλλόγων και των συμβολαιογράφων, οι οποίοι όπως βλέπουμε ξεκάθαρα λειτουργούν μεροληπτικά, παράνομα και καταχρηστικά. Ο πρόεδρος Γεώργιος Ρούσκας είναι υπόδικος για βαρύτατα κακουργήματα στο Παραδικαστικό κύκλωμα νο2 και έχει μηνυθεί από το Κίνημα Δεν Πληρώνω και μέλη όπως ο Νικόλαος Παπαθέου και η Μελπωμένη Μπαρλαμά είναι επίσης υπόλογοι στην ελληνική δικαιοσύνη (https://www.kinimadenplirono.gr/rouskas-paradikastiko-apait…/) όπως και πολλοί άλλοι συμβολαιογράφοι του κυκλώματος των πλειστηριασμών (Καραμανλή, Καυμενάκη, Δράγιου, Σακκά, Μορφονιού κλπ)

11) Όταν χθες, είδαμε ότι ο Νικόλαος Παπαθέου περιτριγυρισμένος από τα κοράκια, άρχισε να βγάζει από την τσάντα του έγγραφα (συνηθισμένη τακτική) τότε με συνθήματα και φωνές τον απωθήσαμε συνοδεύοντάς τον εκτός Ειρηνοδικείου, μέχρι το πεζοδρόμιο της οδού Λουκάρεως.

12) Ο αγώνας μας θα τσακίσει τροικανούς-μνημονιακές κυβερνήσεις-τραπεζίτες-τοκογλύφους-μαφιόζους συμβολαιογράφους. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Λεωνίδα Παπαδόπουλου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Δείτε επίσης

Νέες διώξεις κατά των αγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω Λεωνίδα & Ηλία Παπαδόπουλου από την κυβέρνηση των πλειστηριασμών

Ως το καλύτερο δεκανίκι των αρπακτικών εξελίσσεται ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς κλιμακώνει τις διώξεις κατά των …