Έκτακτα Νέα
Αρχική / Featured / Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Πλεύσης Ελευθερίας στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Πλεύσης Ελευθερίας στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ως Κίνημα Δεν Πληρώνω ευχαριστούμε θερμά τους 91 χιλιάδες πολίτες που τίμησαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό “Πλεύση Ελευθερίας-Ζωή Κωνσταντοπούλου” με τον οποίο συμμετείχαμε στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τους χιλιάδες πολίτες που στήριξαν με την ψήφο τους σε κάθε γωνιά της χώρας τους επικεφαλής του Κινήματος Δεν Πληρώνω Ηλία Παπαδόπουλο και Λεωνίδα Παπαδόπουλο που συμμετείχαν ως εκπρόσωποι του Κινήματος Δεν Πληρώνω στο Ευρωψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας.

Η κάθοδος της Πλεύσης Ελευθερίας στις Ευρωεκλογές δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την καταλυτική συμβολή των συναγωνιστών, των εθελοντών και των συνυποψηφίων μας οι οποίοι εργάστηκαν νυχθημερόν για να έχουμε ένα καθόλα αξιοπρεπές αποτέλεσμα σε οργανωτικό, πολιτικό και εκλογικό επίπεδο.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για την τιμητική πρότασή της να συμμετάσχουμε στο Ευρωψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας αλλά και για την υποδειγματική μας συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, η οποία ήρθε ως επιστέγασμα της πολυετούς κοινής αγωνιστικής μας πορείας.

Το ποσοστό του 1,61% που λάβαμε ως Πλεύση Ελευθέριας στις Ευρωεκλογές μπορεί να μην μας έδωσε το δικαίωμα να εισέλθουμε στην Ευρωβουλή αλλά επισφράγισε ένα ανοδικό κοινωνικό ρεύμα που διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μας εκστρατείας όποια περιοχή της Ελλάδας και αν επισκεφτήκαμε. Το ρεύμα αυτό δημιουργεί μία ιδιαίτερα ελπιδοφόρα προοπτική για την Πλεύση Ελευθερίας στις Εθνικές εκλογές που έρχονται.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα δώσει το «παρών» και σε αυτή την πολύ σημαντική εκλογική μάχη των Εθνικών εκλογών στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας. Είναι κοινή μας πεποίθηση ότι μπροστά στο κρίσιμο αυτό ιστορικό σταυροδρόμι ο ελληνικός λαός θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα συνταχθεί με τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν με συνέπεια και θάρρος μέσα στα μαύρα χρόνια των μνημονίων, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα της χειμαζόμενης κοινωνικής πλειοψηφίας, κόντρα στις ελίτ και στους πολιτικούς υπηρέτες της.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να ψηφίσει την Πλεύση Ελευθερίας στις ερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές για να αποκτήσει ο ίδιος φωνή. Εμείς από τη μεριά μας δεσμευόμαστε ότι όπως υπερασπιστήκαμε τις αρχές και τις αξίες μας 10 χρόνια τώρα αγωνιζόμενοι κόντρα στον άνεμο, έτσι και θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε.

31-05-19, Κίνημα Δεν Πληρώνω

 

 

Δείτε επίσης

Επανασύνδεση ρεύματος φτωχής μονογονεϊκής οικογένειας με 2 παιδιά και μητέρα με βαρύτατη καρδιοπάθεια στο Κερατσίνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν λίγο στο Κερατσίνι! Το Κίνημα Δεν Πληρώνω επανασύνδεσε το κομμένο ρεύμα φτωχής μονογονεϊκής οικογένειας …